Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Усами изгледа на позајмица во Хофенхаим ќе ви оди, Бабел му фрлил око! :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Усами изгледа на позајмица во Хофенхаим ќе ви оди, Бабел му фрлил око! :)
Ама не од Баерн позајмен туку од Јапонскиот клуб пошто Баерн не му даде договор мислам.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.334
Поени од реакции
26.274
И Петерсен е пред позајмица во Вердер
--- надополнето: 24 мај 2012 во 01:51 ---
Нешто и за Џеко почнаа ептен шпекулаци....
Не знам зошто Џеко, нели друг тип на напаѓач ќе купуваме, не гледам разлика од Босанецот, Пизаро и Гомез.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Џеко е отприлика сличен на Гомез али има далеку подобра контрола на топка,прием.шут... Јебига и ја сакам некој тип на Суарез,Агуеро али ако неможе супер би бил и Џеко. А за Мартинез не ни треба толку пари на таков играч сепак он е ДМ ние веќе иаме двајца ДМ Хајнкес рече дека сака некој сличен како Швајни и напред и назад што игра добро некој сличен на Видал. Иначе овој Матијас Суарез од Андерлехт рекол дека сме биле заинтересирани за него и дека сакал да иде во Баерн

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Џеко демеок многу пари барал како во Сити, значи двоцифрено...не знам дали со таква плата ќе го земат иако би бил супер трансфер. Хенес денес изјави иначе дека Хајнкес сигурно останува.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 02:57 ---
И честито нов играч Пизаро! Олич нели оди во Волфсбург а за Петерсен Вердер е многу заинтересиран значи сега уште супер напаѓач да донесете и ќе биде одлично.

Гомез - Олич - Петерсен предходно а Гомез - Бомба xxx - Пизаро потоа...не е лошо

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Џеко демеок многу пари барал како во Сити, значи двоцифрено...не знам дали со таква плата ќе го земат иако би бил супер трансфер. Хенес денес изјави иначе дека Хајнкес сигурно останува.
Незнам баш прееска пишаа и видов на sky sport news според нив Џеко и Баерн веќе се договориле и останало уште со Сити . Ма да незнам колку е ова точно али Џеко треба да знае дека ако си оди никој нема да му ја даде истата плата освен Реал/Барса/Псж.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.334
Поени од реакции
26.274
Иначе овој Матијас Суарез од Андерлехт рекол дека сме биле заинтересирани за него и дека сакал да иде во Баерн
е овој веќе може, тој е тој од типот на Агуеро и Тевез, дај линк да прочитам

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Иначе ова за Матијас Суарез глеам има интервју со него на радио
http://www.cadena3.com/contenido/2012/05/23/97442.asp

збори тука самиот има видео дека понудата на Баерн била најдобра и дека му рекол на агентот дека сакал да се пресели во Баерн. Викаат сличен тип на играч бил на неговиот презимењак од Ливерпул.

Сеа незнам нашиве дали ќе го сакаат и дали ептен ќе тргнат по него али по видеово се глеа дека сака да дојде во Баерн
--- надополнето: 24 мај 2012 во 03:03 ---
е овој веќе може, тој е тој од типот на Агуеро и Тевез, дај линк да прочитам
ете :) . Глеј го и видеото

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
глеам договор има до 2013. Овој ако сака Хенес да го земе може одма да се земе за едно 10 милиони. И самиот вика на интервјуто дека Андерлехт сакале да остане уште една година али овој сакал летово да си замине

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.334
Поени од реакции
26.274
глеам договор има до 2013. Овој ако сака Хенес да го земе може одма да се земе за едно 10 милиони. И самиот вика на интервјуто дека Андерлехт сакале да остане уште една година али овој сакал летово да си замине
еј ова не е шпекулација, објавено е во 17:00h и ми е чудно како ниту еден германски медиум не пишува за ова
--- надополнето: 24 мај 2012 во 03:18 ---
тој му дозволил на агентот да преговара со нашите што значи од наша страна има интерес објавено

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
еј ова не е шпекулација, објавено е во 17:00h и ми е чудно како ниту еден германски медиум не пишува за ова
--- надополнето: 24 мај 2012 во 03:18 ---
тој му дозволил на агентот да преговара со нашите што значи од наша страна има интерес објавено
незнам ни ја зашо германскиве медиуми не објавија нишо баш како што викаш ова не е некоја шпекулација дека играчов изјавил дека сака да дојде во Баерн туку стварно го има на интервју. Ваљда утре ќе објават.

Ова го изјавува “Lo del Bayern Múnich es lo más firme que tengo en este momento y en eso están mis representantes”, afirmó Suárez.“Mis representantes me dijeron que tenía que confirmar si me interesaba el pase, si no cortaban todo. Y les dije que sigan adelante porque me interesa”, aseguró el jugador.
Според ова демек понудата на Баерн му е најдобра во моментов и неговиот агент го прашал дали сака во Баерн и овој му рекол да. Е сеа освен ако не лаже самиов играч за да привлече клубови. Ако не лаже значи веќе има понуда од Баерн

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.334
Поени од реакции
26.274
и на transfermarkt.de дискутираат за него, еве еден објавил видео од него

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Хајнкес-Wir müssen einiges verändern, wir brauchen einen qualitativ breiteren Kader», sagte Heynckes. «Du musst Mittelfeldspieler haben, mehr Substanz, mehr Konkurrenz, mehr Klasse.

Ѕвер Хајнкес , башка се глеа сака еден јак играч од средина

Kajgana Shop

На врв Bottom