Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
25 септември 2011
Мислења
161
Поени од реакции
91
Bavarec Усами не е кај нас како позајмен.....треба да одлучат дали ќе го задржат или ќе го вратат назад...ако грешам исправете ме...ама мислам дека сум у право...
мислам дека си во право .. како на тест период е, ако им одговара само треба да го платат, тогаш неговиот клуб не ќе може да ја одбие понудата

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Точно, затоа реков „И за Усами треба да се решава што ќе се прави зимава“ - треба да решиме што со него, ќе го купиме официјално или не...

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Точно, затоа реков „И за Усами треба да се решава што ќе се прави зимава“ - треба да решиме што со него, ќе го купиме официјално или не...
Ne gledam nekakov potencijal vo Usami , osven ako moze da se koristi vo Kup natprevarite so protivnici kako Jena ili nekoj od toj nizok rank , za drugo nisto ne bi mozelo da se iskoristi pa za da bide benefit na klubot !

M

MrzaRules

Гостин
Ne gledam nekakov potencijal vo Usami , osven ako moze da se koristi vo Kup natprevarite so protivnici kako Jena ili nekoj od toj nizok rank , za drugo nisto ne bi mozelo da se iskoristi pa za da bide benefit na klubot !
па нормално дека не гледаш..ни ја не видов...оти не влезе да игра...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Робен е фит за дуелот против Дортмунд се зависи од Хејнкес дали ке игра и колки ке игра

http://www.bild.de/sport/fussball/arjen-robben/fit-fuer-den-hammer-21033060.bild.html
Сакам да игра, не да биде после изгубивме дека не играше Робен. ;)
Шала на страна, нека играат сите за да биде подобра утакмицата.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Сакам да игра, не да биде после изгубивме дека не играше Робен. ;)
Шала на страна, нека играат сите за да биде подобра утакмицата.
Нема изговори, и вас ви фалат играчи и вие имавте репрезентативци кои играа неделава, и вие играте ЛШ...

Влогот е голем, со победа ќе ви побегнеме асално, со пораз опасно ќе ни се доближите.

Претпазлив оптимист сум, 3:1 за Баерн. 1-0 Гомез, 2-0 Милер, 2-1 Геце, 3-1 Робен во 88ма :P

G

_Ghost_

Гостин
Абе оти никој не спомна? Швајни во понеделникот вечерта излегол на телевизија, видно расположен и дал изјава дека се чувствува многу подобро и дека болката исчезнала.(y) Еве извадокот од изјавата што ја има на официјалната страна:

Бастиан Швајнштајгер околу...

...неговата моментална здравствена состојба:
"Воглавно се чувствувам многу добро, болката тотално исчезна. Докторите завршија добра работа со операцијата. Сега останува да чекам додека зараснат скршените коски."

...соочувањето со секојдневните работи:
"Тешко ми е и да си ги облечам чорапите, или да си ги врзам врвките од чевлите. Возењето, или средувањето на мојата фризура, не доаѓа во предвид. За тоа е потребна и левата рака, па затоа не можам да ги правам овие работи без нечија помош."

...пропуштањето на дербито со Дортмунд:
"Ќе биде натпревар со огромно значење, и тоа што нема да бидам дел од истиот, навистина боли."

...неговата страст за кошарката:
"Фасциниран сум од тоа како високите момци успеваат да се движат толку брзо, и исто така од тоа како толку ретко се повредуваат. Навистина уживам да го гледам овој спорт."

Ме радува што Швајни и покрај тешката повреда, со својот цврст карактер остана со својот весел дух, а не потпадна под некои депресии, како што многу играчи го прават тоа. Реков јас, ќе се врати посилен од порано.;)

M

MrzaRules

Гостин
Ме радува што Швајни и покрај тешката повреда, со својот цврст карактер остана со својот весел дух, а не потпадна под некои депресии, како што многу играчи го прават тоа. Реков јас, ќе се врати посилен од порано.;)
абе тоа оти ти рече....инаку кузнае како ќе беше :X3:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
AJDEEEE BAYEEERRRRNNNN !!!!!!!!!!!

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Дечки дали може некој да ми каже кој ке игра утре против дортмунд ме интересира дали робен е 100 посто фит и дали ке игра би бил благодарен ако некој може да ми каже блиска претпоставка за тоа кој ке биде во првиот тим утре и дали робен ке биде прва постава или на клупа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom