Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ибишевич ќе му ја дупни тапата на Ноер..ако сака некој од вас арогантните фанови на Баерн Минхен можи и да се кладиме не е проблем...и да Ибишевич>Гомез
Увек кога ја пишуваш фразава ќе му ја дупне тапата, обратно испаѓа, така да честитај им на Баварциве тројна :D :D :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Увек кога ја пишуваш фразава ќе му ја дупне тапата, обратно испаѓа, така да честитај им на Баварциве тројна :D :D :D
ќе дискутираме кога ќе го сликам ливчето вкладилница во темата Добивка за победа на Штудгарт:D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ибишевич ќе му ја дупни тапата на Ноер..ако сака некој од вас арогантните фанови на Баерн Минхен можи и да се кладиме не е проблем...и да Ибишевич>Гомез
Heheheh :icon_lol: kolku si smesen.Da ne gledas "sekso i grado" sekoj den ? :icon_lol:

...

Inaku Skolari im postavil ultimatimum da dojdat na 1.Juni ili ke snosat posledici.Golem vlog vo prasanje e,a na Baern ne im se potrebni mnogu..
Znaci ne e do Fifa ili Dzaro :D,tuku do gomnenceto Skolari bidejki imale natprevar na 1.Juni ..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.630
Педерчиња, со малце задоцнување сакам и јас да ви ја честитам титулата. Се гледаме следната сезона ;)

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Не се криви Бразил, правила се правила, играчот мора да се приклучи на репрезентацијата.

E зашто Неимар добилл дозвола за да патува во Барселона за да потпише а Данте и Густано не!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
А ДФБ мамето нивно,еднаш да помогнат на своите клубови????

Така коа беше мислам со финалето против Интер,имаше барање од Баерн да одложат утакмица па не одложиа....

Сеа кретените неможеле да видат дека има Куп на Конфедерации и дека ќе се напраи проблем! Купот требаше одамна да биде изигран....Незнам кога бил волку касно.

А и тие Бразил мамицата,тоа педерчето Нејмар може да иде на промоција у Барселона,а европските шампиони Данте и Луиз Густаво неможат....
--- надополнето: 30 мај 2013 во 21:07 ---
Mario Gómez

Новото другарче на Марио...:D

B

Borg_Drone

Гостин
Нас не нарекуваш арогантни, а ти овдека пишуваш арогантен коментар спрема навивачите на Баерн.Што вака арогантен коментар, сме ти згрешиле нешто?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нас не нарекуваш арогантни, а ти овдека пишуваш арогантен коментар спрема навивачите на Баерн.Да не ти згрешиле нешто ептен овие навивачиве од Баерн?
Се заебавам другар

B

Borg_Drone

Гостин
Не се криви Бразил, правила се правила, играчот мора да се приклучи на репрезентацијата.

И вие па, Бадштубер со една нога да игра пак не примате гол, па Бујтен и Боатенг :D:D:D:D
Во секој случај ова не му се допаднало воопшто на Румениге.Еве ја неговата изјава:

„Man hat den klaren Eindruck, dass da eine Art Psycho-Terror auf die beiden ausgeübt wird”, kritisierte der verärgerte Rummenigge, als die Spieler nach einer kurzen Verabschiedung von den Teamkollegen nach Südamerika aufbrachen. Nun wolle man ohne sie fürs Triple „alles in die Waagschale” werfen.
„Се има јасниот впечаток, дека тука еден вид на психо-терор бил извршен врз двајцата“-критикуваше разгневениот Румениге, кога играчите после едно кратко збогување од тимските колеги накај Јужна Америка отпатуваа...........
http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/home-15772512.bild.html

Барем да причекаа и да ги повикаа после финалето, и тој Сколари знае во моментов Баерн за што ќе игра.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Нас не нарекуваш арогантни, а ти овдека пишуваш арогантен коментар спрема навивачите на Баерн.Што вака арогантен коментар, сме ти згрешиле нешто?

Друже,лабаво нема потреба више да се провоцираме на секој коментар сооглед на новонастаната ситуација....:D

Плус членот е коректен,се глеа дека се заебава...
--- надополнето: 30 мај 2013 во 22:35 ---
BREAKING: Brazil v England suspended

АЈДЕ СИСАЈТЕ ГО.....

Нека не ги праќаат сега!

B

Borg_Drone

Гостин
Друже,лабаво нема потреба више да се провоцираме на секој коментар сооглед на новонастаната ситуација....:D

Плус членот е коректен,се глеа дека се заебава...
Не бе, ок е, само прашав и он си кажа дека се зафркавал, никому ништо, не му вратив или нешто да му напишам лошо, прифаќам зафрканции, тоа било направено со добра намера и го прифаќам тоа, дур има добри намери добредојден е кога сака да пишува на оваа тема, само дека се јавуваат и такви кои не се зафркаваат.... :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не бе, ок е, само прашав и он си кажа дека се зафркавал, никому ништо, не му вратив или нешто да му напишам лошо, прифаќам зафрканции, тоа било направено со добра намера и го прифаќам тоа, дур има добри намери добредојден е кога сака да пишува на оваа тема, само дека се јавуваат и такви кои не се зафркаваат.... :)

Е нека се јавуваат.....ама нема више кој да им крене сеа.....Све е јасно више,глеаш нема ни провокации...:D

B

Borg_Drone

Гостин
Е нека се јавуваат.....ама нема више кој да им крене сеа.....Све е јасно више,глеаш нема ни провокации...:D

Море ако го дигнеме идната година повторно трофејот би било супер, и мислам дека имаме шанси за тоа, со оглед на тоа дека за четири години стигнавме до три финалиња, ама ќе видиме.Читам се шушти дека Хајнкес ќе заминел за Реал Мадрид, па сметам дека тоа и ќе му биде последната станица како тренер воопшто.Во секој случај засилувањата се добредојдени за нас оваа сезона, веќе другиве клубови се засилија, купуваат секакви играчи, па и Дортмунд фати да купува, претстои интересна сезона.Инаку ако го освоиме купот, рачунај дека Баерн ќе инкасира сто и триесет милиони евра, што мислам дека е супер цифра (иако јас и ти нема да ја имаме на дланка можеме само да ја читаме во весници), парите повратени, и плус профит.Ма да тие и сега се повратени....

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Има некоја вистина во ова за Кан ? По сликава ми изгледа реално и вистинито... Доколку е така навистина секоја чест за Кан... Ѕвер невиден беше...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Има некоја вистина во ова за Кан ? По сликава ми изгледа реално и вистинито... Доколку е така навистина секоја чест за Кан... Ѕвер невиден беше...

Вистина е,но грешка е приказната....

Мислам дека нема врска дека му јавиле дека мајка му починала....Уопште не се десило тоа.

Но Кан откако Баерн победуваат,иде према Кањизарес кој на страна плаче на земја,и пробува да го утеши....Ради тој гест ја добива наградата фер плеј.

Види го клипчево,има убаво се гледа све.

Kajgana Shop

На врв Bottom