Фан Клуб: Арсенал

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
А, кога ќе ми текне дека Пасторе отиде за 43.. :noze:
Насри е каде каде боље од Пасторе.. ама имаше само уште една година од догворот, така да треба да бидете среќни што извадивте и толку од него..

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајмо дечки денес мора да се тепа или па нерешено, сеедно важно е да се пласираме....
Ептен важен натпревар пред дербито во недела....Идеме на победа ганерииии....

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ајмо дечки денес мора да се тепа или па нерешено, сеедно важно е да се пласираме....
Ептен важен натпревар пред дербито во недела....Идеме на победа ганерииии....
И те како битна утакмица + поради фактот што некои трансфери се на stand-by поради овој меч.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
За некоја година насри ке прави трансвер во Кокошките во обид да ја спаси кариерата :sneaky: се најлошо за него поголемо го*но испадна од гадебајор, ако нека се п`ни пари искрено лани некој да ме прашаше за него не го очекував ова...
Nanas08 Samir Nasri Official

A big hello to all the @MCFC fans out there. I can't wait to get started at my new club! #MCFC
ДЕГЕН! Само кога ќе се потсетам пред да го потпишат го споредуваа со Зидан после тоа со Пирес но едноставно не е достоен да се споредува ниту со еден од овие двајца!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499

i want thanks Arsenal FC for everything this club has done for me i will always be grateful and i wish all the best to the club
Колку трогателно за малце че ме расплачеше... бла бла бла

And thank you Mr Wenger and all the staff you were amazing with me and i become the player i am today because of you
Пола плата треба на Венгер да му ја дава поради ова сега :cool:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.623
Поени од реакции
88.178
Абе што се замарате со Насри, и така чекаше што побрзо да замине од Арсенал. Туку ако ги има некој стартните 11 нека ги постира ;)

Еве се ги најдов

Szczesny; Jenkinson, Vermaelen, Djourou, Sagna; Song, Frimpong, Ramsey; Walcott, Gervinho, Van Persie.

Замени
Fabianski, Traore, Miquel, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Chamakh.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Arsenal team to face Udinese: Szczesny; Jenkinson, Vermaelen, Djourou, Sagna; Song, Frimpong, Ramsey; Walcott, Gervinho, Van Persie.
Arsenal subs: Fabianski, Traore, Miquel, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Chamakh.
--- надополнето: Aug 24, 2011 5:57 PM ---
Добар состав,го гледам Фримпонг во составот и позитивно делува на мене..:)) 1-1/1-2 FT :D

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Arsenal team to face Udinese: Szczesny; Jenkinson, Vermaelen, Djourou, Sagna; Song, Frimpong, Ramsey; Walcott, Gervinho, Van Persie.
Arsenal subs: Fabianski, Traore, Miquel, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Chamakh.
--- надополнето: Aug 24, 2011 5:57 PM ---
Добар состав,го гледам Фримпонг во составот и позитивно делува на мене..:)) 1-1/1-2 FT :D
Абе Чемберлеин се изнаседи на клупата повеќе од било кој сега за сега :pos:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
со 9 играчи ќе завршиме :D ...чак 8 ако влезе и Чкембар-лејн :D

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Како и да е дечки, после се што се случи летово, не чека можеби најголемиот предизвик. Да.. играме против Удинезе, но со тотално нарушена атмосфера, мал избор на играчи и доста неискуство во нозете.

Како год.. нека ни е со среќа и се надевам нешто добро и нам ќе ни се случи. Victoria Concordia Crescit!

Kajgana Shop

На врв Bottom