Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Арсенал нуди 12 милиони фунти за Хунтелар

Само да не е вистина овоа бидејќи не ни требаат такви лебари
Ако е шпекулацијата за некој непознат за нас, неафирмиран фудбалер, тогаш нема да има некоја сага и за една недела би бил комплетиран договорот. :toe:

Сега кога се работи за некој како Хунтелар и кога се работи за Арсенал тогаш се работи за голема сага. Само погледнете го начинот на кој Насри и Аршавин потпиша со Арсенал и се ќе ви стане јасно.

Ако сега се шпекулира за Хунтелар, тогаш можеме најрано да го очекуваме во следниот зимски преоден рок. :pos:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Ако е шпекулацијата за некој непознат за нас, неафирмиран фудбалер, тогаш нема да има некоја сага и за една недела би бил комплетиран договорот. :toe:

Сега кога се работи за некој како Хунтелар и кога се работи за Арсенал тогаш се работи за голема сага. Само погледнете го начинот на кој Насри и Аршавин потпиша со Арсенал и се ќе ви стане јасно.

Ако сега се шпекулира за Хунтелар, тогаш можеме најрано да го очекуваме во следниот зимски преоден рок. :pos:
Дури сега го прочитав потписот, долу шо ти е ...со Осама,,,,...се отепав од смеење...ох леле...А ова за трансфер сагите, така е...!!!

http://www.arsenal.com/news/news-archive/tv-online-free-video-top-ten-kanu-goals

...Обратете внимание на головите од 4 па надолу...Посебно на 4...Ова е оригиналниот Адебајор....

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Дури сега го прочитав потписот, долу шо ти е ...со Осама,,,,...се отепав од смеење...ох леле...А ова за трансфер сагите, така е...!!!

http://www.arsenal.com/news/news-archive/tv-online-free-video-top-ten-kanu-goals

...Обратете внимание на головите од 4 па надолу...Посебно на 4...Ова е оригиналниот Адебајор....
Не се лесно заборава таква легенда. Беше одличен фудбалер и прослави неколку титули со Арсенал. Браво за него... :)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Венгер неможе да се помири со суровата судбина :toe:
“It is a shame because he got injured two minutes before I took him off,” said Wenger at his pre-match press conference. “In fairness, Robin van Persie was waiting for about three minutes on the touchline for the ball to go out.
“It is not a bad injury, he will miss two weeks, certainly the two Roma games and the championship games we have in between, that means Sunderland, Fulham and West Brom.
“In the short term we are a little disappointed but he will be back.”
Го спремавме за Рома, а сега кога се врати на најдобар можен начин - повреда. :nerv: Штета, навистина штета.
Волкот би требало на вториот натпревар со римјаните да помогне.

За утре Венгер ќе мора да калкулира, и што се однесува до мене Ван Перси мора да биде колку што може потштеден од утрешниот натпревар против момците на Спраџиа.

Тоа е тоа, Арсеналова судбина... :toe:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Овој форум, стана форум за незнајковци....Дури сега го сфакам Зоки, зошто не пишел...!!!...Не зборувам за тебе...ама ти беше последен за да те постирам...

Ова се однесува на многу луге тука...Штом си бегаат навивачите од тука, значи нешто е до некој внатре, тука...
Форумов е за свите а и за нас незнајковците, колку што знам нема правило да не се зачленат незнајковци ...:wink:

За зоки тоа е долга приказна, тој не поднесуваше некој да има различно мислење од него и одма го напаѓаше, а како што знам форумов е да каже секој кој што мисли и да се дускутира за тоа, а и богда чуа свите да размисљуемо исто ...:wink:

А за Хунтелар имам ја тавко мислење, дека е е добар играч...
можда ќе се покаже да дојде кј нас, а можда не... а и на крајот на краиштата не сум ја некој скаут или експерт да проценим тоа, само сум обичет љубител на фудбалот како и сите овде...:wink:

А за Бентнер... од секоаш сум имам супер мислење, освен неколку пати во нервоза сум го искритикуел...го сакам бидејчи се бори за тимот, ја остава душата на теренот, трча доста а најважно игра со срце... но тоа што нема среча или нешто друго што промашува од некој глупи позиции би го споредил со Аналка...Анелка е невидено талентиран играч, играше и кај нас, супер талент но тоа што во животот го следеше несчера не успеа да се докаже кога требаше и сеа се покажува колку е добар, а мие да се надевамо дека нема толку долго да го следи несреќа нашиот Бентнер...:wink:

п.с ова не го слачај како некое напаѓење, туку како мое лично мислење... имаме различи а и сличности... разликите се нашите размислувања за се (играчите, играта, тренерот, тактиката и.т.н) но сличноста е тоа што сите го сакаме Арсенал...:wink:

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Arsene leads Sak race
Можеби е само една од новинарските досади,али не би ме чудело да дојде кај нас.

Џуру & Сак - добар стоперски тандем во иднина

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Прогноза за утре:

3 бода и тоа како се потребни...
Па нели ќе почне Аршавин во првите 11 .:toe:

Мн мн мн би сакал да го видим утре од почетокот.

Би можел да изигра на повеќе места... како десно крило, како што Насри би се префрлил на левата страна, или во нападот заедно во РвП .:pipi:

Но и овја состав е супер... и Аршавин би влегол во 50-60мин кога противничките одбранбени играчи ќе бидат уморени а тој свеж .:pipi:

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Прогноза за утре:

3 бода и тоа како се потребни...
Само едно на местото на Насри речиси сум 100% сигурен дека ќе добие шанса за деби Аршавин и можно е и Ебуе да биде во првите 11

Т

Топџија

Гостин
Дечки од денес имаме ново засилување:vozbud::vozbud::vozbud:

Името му е Gary O’Driscoll.

:baeh: Не се палете се работи за нов клупски доктор.Да се надеваме дека ке ги излечи сите оние на кои им треба лечење (како сакате сфатете).
Поздрав.

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Дечки од денес имаме ново засилување:vozbud::vozbud::vozbud:

Името му е Gary O’Driscoll.

:baeh: Не се палете се работи за нов клупски доктор.Да се надеваме дека ке ги излечи сите оние на кои им треба лечење (како сакате сфатете).
Поздрав.
Подобро е од трансфер на фудбалер. :vozbud:

Дај нека го излечи Росицки и желба ми е барем еднаш да го видам како игра на официјален натпревар на Арсенал оваа сезона.

-------------------------------------

Sunderland
have never beaten Arsenal in the Premier League in north London.

Нека се погрижи Венгер да остане така. :)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535

Sunderland
have never beaten Arsenal in the Premier League in north London.

Нека се погрижи Венгер да остане така. :)
Супер информација .:pipi:

Така што значи дека немаат што да бараат на Емирати .:pipi:

И очекуем ваков развиток на играта утре ...
Арсенал ...
Алмунија - како и секогаш солиден на голот :)
т.е да скратим целата одбрана со чело на Туре солидна како и секоаш, со доста стартови, доста добиени воздушни дуели од страна на Туре и Галас, и доста добри центаршутени од стана на Сања и Клиши .
Сонг - се подобар и подобар во последно време, ја извршува добро својата задача да ги допира противничнике напади на средината на теренот, и така очекуам да биде и утре.
Денилсон - не очекуам мн од него, не ја врши добро позицијата шро ја врши а тоа е да биде плеј мејкер, и така збунет на теренот и утре ќе биде...:toe:
Насри - цела средина ќе биде на негов грб, бидејќи Денилсон тешко се снаоѓа како организатор така самиот Насри ќе треба да биде.
Аршавин (оптимиста сум дека ќе биде во првите 11) - не знам што да очекуем од него, не знам како ќе се снајде во нашата игра, а и не треба да очекуемо мн од него, па нели и тој е од крв и месо ко сите други . :)
РвП - најителегентниот играч во нашиот тим, очекуам да ги искористи сите шанси што ќе ги има, што појче пута стигне топката до него толку повеќе голови ќе паднат . :wink:
Бентнер - мн да истрча на теренот, да даде мн пасови, да има неколку шанси од кој можеби некоја и ќе искористи ...:helou:

Значи вака би требало да се одвива играва...
- 60% посед на топката кај нас од кој цело време играта ќе се одвива на половината на Сандерленд и тија ќе имаат 40% од топката бидејќи ќе држат време и ќе прават без опасни пасови и ќе чекаат шанса од контра преку Сисе и Џонс и од прекини, а мие ќе имамо мн пасови, крилни напади, не мн нафрлени топке ама затоа туе ќе бидат кратките опасни пасови во празно и двојните пасови... итипувам натрпеварот да заврши со резултат 2 - 0 ...:)

п.с Но само ова е моја препоставка, а за тоа навистина што ќе се случува ќе треба да видимо утре ...:helou:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Иако навивам за Манчестер мило ќе ми биде ако утре Арсенал го победи на Сандерленд,пошто после Манчестер Арсенал е еден од најсигурните кецови за оние кој играат спорцка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom