Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1891029 напиша:
Ја појче би сакал да го видим Вела во почетниот состав :toe:
Абе Вела или Аде :) Само не Бентнерон ...

Иначе, ај да не ја тупиме :) ке си видиме коа ке почне мечот.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Пазете со муабетите, Фантом почна чистки да прави. Незнам дали така треба, бидејќи сме правеле БОШ муабети во Манчестер Јунајтед темата, или е нешто друго. Сепак да ве предупредам.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Абе Вела или Аде :) Само не Бентнерон ...

Иначе, ај да не ја тупиме :) ке си видиме коа ке почне мечот.
И да би сакал да ги видам некој од тиа двајца :vozbud: ама појче Вела :pipi:
инаку како што знам официјалниот состав најкасно треба да се објави 30мин пред почетокот на натпреварот :toe: и сеа се другото се само шпекулации :nesum:

Пазете со муабетите, Фантом почна чистки да прави. Незнам дали така треба, бидејќи сме правеле БОШ муабети во Манчестер Јунајтед темата, или е нешто друго. Сепак да ве предупредам.
Оки ќе пазимо :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
29 април 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Па добро бе,иако и јас не го бендисувам Бендтнер,па ако игра нема да биде крај на светов,може пак и тој ке постигне некој гол(случајно),хехе,во секој случај мораме да се носиме и со тоа нели?????????

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Па добро бе,иако и јас не го бендисувам Бендтнер,па ако игра нема да биде крај на светов,може пак и тој ке постигне некој гол(случајно),хехе,во секој случај мораме да се носиме и со тоа нели?????????
Ја ќе повторам... Венгер е цар и му веруа па затоа кого ќе стае у игра нема да биде лоша одлука :wink: а о озбилно сеа Бентнер да се здиви и да покаже дека тоа амо биле лоши денови :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Штета Волкот се повреди :tapp: тешко ке иде без него али ок е Рвп се поврати
Се надевам на позитивен исход

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Со кого и кога играме, и дали ке има пренос ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Almunia, Diaby, Sagna, Nasri, Gallas, Denilson, Silvestre, Clichy, Bendtner, Vela, Ramsey, Song, Djourou, Fabianski, Adebayor, van Persie, Wilshere, Simpson.
Emmanuel Adebayor only returned from his ankle complaint last week so will require assessment before a decision is made.
Поздрав.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Almunia, Diaby, Sagna, Nasri, Gallas, Denilson, Silvestre, Clichy, Bendtner, Vela, Ramsey, Song, Djourou, Fabianski, Adebayor, van Persie, Wilshere, Simpson.
Emmanuel Adebayor only returned from his ankle complaint last week so will require assessment before a decision is made.
Поздрав.
Ајдееее! Со среќа, уште пола саат до почетокот..

ПС: Што ти е со аватаров брат? :tv:

Арсенал 3 месеци без Волкот :nesum::nesum:
Добро утро. Знаеме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom