[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Ја појче би сакал да го видим Вела во почетниот составЛеле! само да не го видам тоа Бендтнерот... :nesum:
Ја појче би сакал да го видим Вела во почетниот составЛеле! само да не го видам тоа Бендтнерот... :nesum:
Абе Вела или Аде Само не Бентнерон ...[zEUs];1891029 напиша:Ја појче би сакал да го видим Вела во почетниот состав
И да би сакал да ги видам некој од тиа двајца ама појче ВелаАбе Вела или Аде Само не Бентнерон ...
Иначе, ај да не ја тупиме ке си видиме коа ке почне мечот.
Оки ќе пазимоПазете со муабетите, Фантом почна чистки да прави. Незнам дали така треба, бидејќи сме правеле БОШ муабети во Манчестер Јунајтед темата, или е нешто друго. Сепак да ве предупредам.
Ја ќе повторам... Венгер е цар и му веруа па затоа кого ќе стае у игра нема да биде лоша одлука :wink: а о озбилно сеа Бентнер да се здиви и да покаже дека тоа амо биле лоши деновиПа добро бе,иако и јас не го бендисувам Бендтнер,па ако игра нема да биде крај на светов,може пак и тој ке постигне некој гол(случајно),хехе,во секој случај мораме да се носиме и со тоа нели?????????
Ајдееее! Со среќа, уште пола саат до почетокот..Almunia, Diaby, Sagna, Nasri, Gallas, Denilson, Silvestre, Clichy, Bendtner, Vela, Ramsey, Song, Djourou, Fabianski, Adebayor, van Persie, Wilshere, Simpson.
Emmanuel Adebayor only returned from his ankle complaint last week so will require assessment before a decision is made.
Поздрав.
Добро утро. ЗнаемеАрсенал 3 месеци без Волкот :nesum::nesum:
Вистина или предизвикПС: Што ти е со аватаров брат?