- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 211
Не ми се верува! Ах штета шо не игра Аде...
Али ај, да се надеваме дека и Бентнер ке изигра добро.:smir:
Не ми се верува! Ах штета шо не игра Аде...
ДА слабо... :jaj: ама ае ќе се подобри играта да бидеме оптимисти а плус е само 30мин :wink:Со играва.. ке бидам среќен ако извадат и 0 - 0.
Добар е бе Сонг :wink: не е тој крив за ваквата играАбе што К*Р игра оно сонг бе цццц ајде вадиго !!!
ДА ама мора нешто да се смени... според мене мислим дека треба да игра Вела да ја забрза играта а пак се гледа дека многу фаља Фабрегас и Волкот :nesum:Tрпение,спасение момци..Не дека ние играме нешто посебно,но добро е што и они не играт ништо=)
Леле не ме нервирај и ти.... 2 катастрофални грешки напрај...[zEUs];1892537 напиша:Добар е бе Сонг :wink: не е тој крив за ваквата игра
ДА ама мора нешто да се смени... според мене мислим дека треба да игра Вела да ја забрза играта а пак се гледа дека многу фаља Фабрегас и Волкот :nesum:
Гледај поубаво па збори. ТИ зборам за Сонг.[zEUs];1892548 напиша:АУ ау :nerv: мора ли вакви голоој на наши големи грешке да примамо гол :nerv: и пак Клиши абе чуеков колку е баксуз значи :kesa:
Играа 11 душе фудбал не може еден да биде крив за све :nerv: може чуекот згреши ама се дешава заради неискуство недоволен број на одиграни натпревари и сл...Леле не ме нервирај и ти.... 2 катастрофални грешки напрај...
и еве ти 0 1
Баксуз е чуеков и Силвестер беше крив двајцата се заплеткајаБравоооооооооо Клиши БРАВО! Ке го јадеме заради твоите мутави грешки!