- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Абе кој ги знае едни викаат дека уште се во преговори и негде наредната недела ќе се договорат.Абе доаѓа Аршавин утре, гарант.
Абе кој ги знае едни викаат дека уште се во преговори и негде наредната недела ќе се договорат.Абе доаѓа Аршавин утре, гарант.
Абе како и дае, деновиве доаѓа. Пишува низ нетов дека утре договорите ке бидат комплетирани.Абе кој ги знае едни викаат дека уште се во преговори и негде наредната недела ќе се договорат.
Ако си на 5-то место на табелата не можиш да кажиш кој изигра добро, кога мора да има некој полош од него, од тој подобриот...Капираш...???...Али ако те теши добар беше РвП, Аде, Насри, Сања, Ебуе, Алмуниа....Зашто секогаш зборуваш за тие што изиграле лошо?Неможеш барем во еден пост да пофалиш некој што изиграл добро и малце да заборавиме на послабите?
На 90,3 радио слушнав дека Зенит ја одбил понудата од Арсенал за Аршавин од 12 милиона.
И јас неќам да дојде, не ми прај кејф русинов.Шо стори тој Аршавин шо си мисли...Кога ке размислам подобро за играч со 28 години 20 милиони не се премногу..???Хмммм
И јас неќам да дојде, не ми прај кејф русинов.
Се плашам само да не испадне флоп, па да видиме Шевченко пример 2.
Абе да се надеваме дека тој ке се снајде, ако веќе Венгер го земе, не ни преостанува ништо друго.Венгер: Топ четворката ќе загуби бодовиТренерот на Арсенал, Арсен Вегнер верува дека првите четири екипи ќе имаат проблеми со формата, со што трката за титулата во Премиер Лигата ќе биде отворенаТопџиите во последните десет минути од дуелот со Хал постигнаа два погодока за победа од 3-1 и задржување на чекорот со сегашниот лидер Манчестер Јунајтед.
Екипата на Венгер е петта со шест бода зад лидерот иако тие имаат еден натпревар повеќе од шампионот на Англија.
Иако одби да навлезе во дебата дали Арсенал може да биде предизвикувач за титулата, Французинот е сигурен дека ривалите ќе загубат бодови пред да дојде крајот на сезоната.
“Јунајтед победи 1-0 против Виган, тие победија и со 1-0 против Болтон со погодок во последната минута, тоа индицира дека тие можат да загубат бодови.” – рече Венгер.
“Тие имаат голем состав и тоа е предност за нив, но секако доколку имаат неколку повреди како нас ќе се соочат со истите проблеми.”
“Никој не ’лета’ низ натпреварите. Челз победи во продолжението од натпреварот, Манчестер во завршните минути. Тоа е добро бидејќи им дава надеж на сите останати.”
Топџиите добро се справуваат без повредениот Цеск Фабрегас и победија на последните три Премиерлигашки натпревари, но Венгер инсистира дека тој не се концентрира на титулата.
“Ние не говориме за титулите, ние говориме за тоа да бидеме конзистентни. Имаме добар моментум се наоѓаме во добра серија, па потребно е да продолжиме така.”
“Потребно е да го зацврстиме верувањето и да продолжиме вака па ќе видиме каде се наоѓаме во Април.”
“Тогаш можеме да зборуваме дали имаме шанси за титулата, тогаш кога ќе останат четири до пет натпревари.”
И јас исто...ама нејкев да кажам...Досега ниеден Русин се нема снајдено во ПЛ...почнувајки од Смертин во Челзи и Чарлтон, Карпин во Вила и Волвс, па и Павличенко во Спарс...Vrijeme ce pokazati...викаат Србите....
EDIT: Игравме и против светскиот вицешампион, судиите и делегатите и комесарите, ама пак победивме...Покажавме и докажавме дека кога сме заедно можеме СЕ...Полска - Македонија 29:30....И се виде која е најдобра публика и најбучна на Светското првенсто...Заедно можеме се...
Абе да се надеваме дека тој ке се снајде, ако веќе Венгер го земе, не ни преостанува ништо друго.
Инаку за изјавава потполно го подржувам, можеби за шампион тешко али за погоре од 4 можеме.
Сеа малце оф топик за ракометот.
Слушаше што кажа Лазаров на радио?
На 7 минути пред крај на мечот дошле некој од луѓе од ракометната федерација да напраат притисок врз тренерот да го нанервираат и баш така испадна, се запцуа со судијата и доби црвен картон + 2 мин исклучување за наш играч. После ке го има и на вести, значи како може некој да те извади од такт...
Ке тужи македонија излеа..
Ете само што слушнав на Радио, излезе и на Гол.комДа, така е...сеа оди види на goal.com да видиш, да не пастирам сеа...
Сеа оф топик: Знам за то видов, абе се да му еб.м....мислат дека сме мали како држава, ни можат се...И сите да бидат против нас, не ни можат...Онде идат некој делегати од Аргентина, абе марш....Оние судиите...леле не можам да кажвам колку бев изнервиран за тоа што ни го прават на нас...на секој голем настан каде што учествуваме не само денес...Али ајде, победата ги заборава сите лоши работи и само со ваква игра и со подобри судии ке направиме нешто....Пубика фантастична...Мене ми излегоа неколку колоквиуми сега, иначе одма заминвав...Али то е...
Се сложувам со неговата изјава,јас сеуште верувам во титула иако другите се откажаа веќе од неаВенгер: Топ четворката ќе загуби бодовиТренерот на Арсенал, Арсен Вегнер верува дека првите четири екипи ќе имаат проблеми со формата, со што трката за титулата во Премиер Лигата ќе биде отворенаТопџиите во последните десет минути од дуелот со Хал постигнаа два погодока за победа од 3-1 и задржување на чекорот со сегашниот лидер Манчестер Јунајтед.
Екипата на Венгер е петта со шест бода зад лидерот иако тие имаат еден натпревар повеќе од шампионот на Англија.
Иако одби да навлезе во дебата дали Арсенал може да биде предизвикувач за титулата, Французинот е сигурен дека ривалите ќе загубат бодови пред да дојде крајот на сезоната.
“Јунајтед победи 1-0 против Виган, тие победија и со 1-0 против Болтон со погодок во последната минута, тоа индицира дека тие можат да загубат бодови.” – рече Венгер.
“Тие имаат голем состав и тоа е предност за нив, но секако доколку имаат неколку повреди како нас ќе се соочат со истите проблеми.”
“Никој не ’лета’ низ натпреварите. Челз победи во продолжението од натпреварот, Манчестер во завршните минути. Тоа е добро бидејќи им дава надеж на сите останати.”
Топџиите добро се справуваат без повредениот Цеск Фабрегас и победија на последните три Премиерлигашки натпревари, но Венгер инсистира дека тој не се концентрира на титулата.
“Ние не говориме за титулите, ние говориме за тоа да бидеме конзистентни. Имаме добар моментум се наоѓаме во добра серија, па потребно е да продолжиме така.”
“Потребно е да го зацврстиме верувањето и да продолжиме вака па ќе видиме каде се наоѓаме во Април.”
“Тогаш можеме да зборуваме дали имаме шанси за титулата, тогаш кога ќе останат четири до пет натпревари.”