Не ми се веруа да ги има сеа :jaj: инаку сите беа убави особено на Вела а и на Симпсонг не беа лошиГоловите да ги постира некој... :helou:
Фала :smir: зверови се :wink:Честито победа :smir: добар подмладок![]()
OK фала на информација... :salut:[zEUs];1850516 напиша:Не ми се веруа да ги има сеа :jaj: инаку сите беа убави особено на Вела а и на Симпсонг не беа лоши![]()
Првиот гол беше ремек демо супер топка од страна на Вела(мислам) кон Симпсонг во празно меѓу двајца играчи и Симсонг остана сам на сам со голманот и не можеше да згреши, а пак вториот беше одиграна супер акција од страна на Вела кој им го сврте на свите мозокот и останаа сами со голманот тој и Симпсонг па Вела не беше себичен и му додаде на Симпсонг кој ја имаше лесната задача да постигне гол во празна мрежа, а пак за третиот неможе да се опише тоа беше мајсторија на Вела, одличен додир на топката од 17метра лоб и Киркланд не се мрдна од место само ја пратеше топката со поглед која заврши во мрежата а и плус имаше Вела до него противнички играч кој му пречеше ама пак тој е звер и можеше да го напрае ова.OK фала на информација... :salut:
фала брате сеа после ова убаво објаснување исто како да сум го гледал натпреварот....[zEUs];1850620 напиша:Првиот гол беше ремек демо супер топка од страна на Вела(мислам) кон Симпсонг во празно меѓу двајца играчи и Симсонг остана сам на сам со голманот и не можеше да згреши, а пак вториот беше одиграна супер акција од страна на Вела кој им го сврте на свите мозокот и останаа сами со голманот тој и Симпсонг па Вела не беше себичен и му додаде на Симпсонг кој ја имаше лесната задача да постигне гол во празна мрежа, а пак за третиот неможе да се опише тоа беше мајсторија на Вела, одличен додир на топката од 17метра лоб и Киркланд не се мрдна од место само ја пратеше топката со поглед која заврши во мрежата а и плус имаше Вела до него противнички играч кој му пречеше ама пак тој е звер и можеше да го напрае ова.
Фала :helou: и да знаеш дека ќе продолжиме со нашата претпознатлива најубава игра :wink:Честито победа за можеби екипата која го играт најубавиот фудбал во Европа :smir:.
Продолжете така :smir:.
Абе со Хал немавмо среќа не дека изигравмо лошоНе се фурајте мн мнГлејте да не биде ко со Хал.
Биди сигурен...еве јас сум прв шо ке те поддржи во тоа, другите...??? :helou:More do utakmicata so Chelsea pa i niv, treba sve da tepame.