Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
[zEUs];1850516 напиша:
Не ми се веруа да ги има сеа :jaj: инаку сите беа убави особено на Вела а и на Симпсонг не беа лоши :)
OK фала на информација... :salut:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
OK фала на информација... :salut:
Првиот гол беше ремек демо супер топка од страна на Вела(мислам) кон Симпсонг во празно меѓу двајца играчи и Симсонг остана сам на сам со голманот и не можеше да згреши, а пак вториот беше одиграна супер акција од страна на Вела кој им го сврте на свите мозокот и останаа сами со голманот тој и Симпсонг па Вела не беше себичен и му додаде на Симпсонг кој ја имаше лесната задача да постигне гол во празна мрежа, а пак за третиот неможе да се опише тоа беше мајсторија на Вела, одличен додир на топката од 17метра лоб и Киркланд не се мрдна од место само ја пратеше топката со поглед која заврши во мрежата а и плус имаше Вела до него противнички играч кој му пречеше ама пак тој е звер и можеше да го напрае ова.

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
[zEUs];1850620 напиша:
Првиот гол беше ремек демо супер топка од страна на Вела(мислам) кон Симпсонг во празно меѓу двајца играчи и Симсонг остана сам на сам со голманот и не можеше да згреши, а пак вториот беше одиграна супер акција од страна на Вела кој им го сврте на свите мозокот и останаа сами со голманот тој и Симпсонг па Вела не беше себичен и му додаде на Симпсонг кој ја имаше лесната задача да постигне гол во празна мрежа, а пак за третиот неможе да се опише тоа беше мајсторија на Вела, одличен додир на топката од 17метра лоб и Киркланд не се мрдна од место само ја пратеше топката со поглед која заврши во мрежата а и плус имаше Вела до него противнички играч кој му пречеше ама пак тој е звер и можеше да го напрае ова.
фала брате сеа после ова убаво објаснување исто како да сум го гледал натпреварот....:vozbud:

Член од
23 октомври 2008
Мислења
262
Поени од реакции
3
Честито победа за можеби екипата која го играт најубавиот фудбал во Европа :smir:.
Продолжете така :smir:.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Честито победа за можеби екипата која го играт најубавиот фудбал во Европа :smir:.
Продолжете така :smir:.
Фала :helou: и да знаеш дека ќе продолжиме со нашата претпознатлива најубава игра :wink:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Не се фурајте мн мн :) Глејте да не биде ко со Хал.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
еве ме и мене :) браво за младичите :) ууууууууууууууу вела е новиот тити ( кој што сака нека кажува ) детето е феноменално : пас , шут , техника , брзина ..... се виде и вчера !

благодарам за честитките !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom