Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
ova za trenerite e bezveza moze na inter mu treba nov trener no Arsene Wenger e eden od najdobrite treneri vo svetot,a za liga na sampioni sepak uste imaat sansi bidejci so ovie mladi igraci pred 2 god igraa finale, vo 1 tim ne e seta da se donesat dzvezdi tuka rabotata e da napravis da bidat dzvezdi:)
Пред две години тимот беше предводен од Тиери,Пирес и Љумберг,затоа и стигнавме до финале.Инаку за денешниот натпревар,ќе има голема борба,особено на средината.Предвидувам малку голови 0-2.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
arsenal ke gi pobedat milan no na inter,mancheste,chelsea i liverpool voda treba da im nosat i vie mozete da odmorite da odmorite ako mislite deka arsene wenger e odlicen mozebi e odlicen vo anglisko no vo liga na sampioni e drvo
Можеби треба Венгер да зема часови од Рафа Бенитез за Лига на Шампиони,но не може да се каже дека е слаб тренер во никој случај.Со овој состав сега што го имаме следните години ќе бидат нашите златни години.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
arsenal ke gi pobedat milan no na inter,mancheste,chelsea i liverpool voda treba da im nosat i vie mozete da odmorite da odmorite ako mislite deka arsene wenger e odlicen mozebi e odlicen vo anglisko no vo liga na sampioni e drvo
i ti se drogiras be?:) a inace inter u liga na sampioni neznam od 1/16 pojke koga prosol?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Не верувам дека ке можат да го победат на Милан, ама се си може :)

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Ќе може ли да ми каже некој вечер дали ќе ги даваат Арсенал на МТВ директно, многу ми е битно

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Се приближува натпреварот и возбудата!

V

Viktoranius

Гостин
Денеска дефинитивно најинтересна утакмица ќе биде Милан - Арсенал.

Пред 2 недели фаворити за понатаму ми беа Арсенал, ама сега ми е изедначено. Милан игра на Сан сиро пред свои навивачи, и е многу искусна екипа во лига шампиони, но и Арсенал не треба да се потценуват оти знаат да изненадат.

Важно ќе има интересен меч.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ја сум за Арсенал ватрено вечерва,Милан ги мразам највише.Ќе гледаме заедно со 20 другари скоро пола-пола е состојбата.11 на 9 за Милан.
Ако не пројде Арсенал кој ќе ги слуша овие миланезиве :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ја мислам дека ќе се решава на пенали :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom