Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.133
DUPI, DUPI, DUPIME
GAJLE SI NEMAME
DUPAT SITE TOPDZII
PICKI ''GJAVOLSKI"

So ova ke se falime: ARSENAL 63
MANCESTER 58

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
ajmoo arsenal vo sabota da izvadime barem X pa posle na milan edno 0-0 dovolno bez da se primi gol i dobro ke bide

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ajmoo arsenal vo sabota da izvadime barem X pa posle na milan edno 0-0 dovolno bez da se primi gol i dobro ke bide
so milan ocekuvam klasicno 3 : 0
so ogled na povredite :
kaka , gatusso , ronaldo , pato , dida ....
a kaj nasive se vrakaat kolo & eboue
taka da tesko niv ! :pos2:
pozZ

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
so milan ocekuvam klasicno 3 : 0
so ogled na povredite :
kaka , gatusso , ronaldo , pato , dida ....
a kaj nasive se vrakaat kolo & eboue
taka da tesko niv ! :pos2:
pozZ
За овие се очекува да се вратат....ама и со нив едно 3-0 не е необјективен резултат:)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
За овие се очекува да се вратат....ама и со нив едно 3-0 не е необјективен резултат:)
Мислам дека ке има малце голови,а зш мислите дека ке го поминете Милан мн лесно?!И лани Ман Ј мислеа така па си го најдоа затоа мислам дека треба да пазите на Милан и на нивното искуство!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ade-T00 ke gi pozdravi dva/tri pati se vraka "mojot milenik" RvP - neka mu ja mislat nesta i maldini i angeloti i cel milan ...

Мислам дека ке има малце голови,а зш мислите дека ке го поминете Милан мн лесно?!И лани Ман Ј мислеа така па си го најдоа затоа мислам дека треба да пазите на Милан и на нивното искуство!
arsenal e bezprekoren vo duelite so italijanski timovi - utd se zaeba sto pojde da cuva rezultat vo italija - ako se zavrsi dobro rabotata vo london nemam griza za povratniot - a milan e vo kriza ko nikogas do sega + arsenal e vo forma ko nikogas do sega ( ako gi pratis ke zabelezis so kakov motiv vleguvaat na sekoj me4 , kakov e motivot , igraat na 150 % ... )
wenger e covekot koj od timot napravi semejstvo -
...
pozZ

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Во дуелот со Милан мислам дека не треба да игра Ван Перси.Тој е многу добар фудбалер,но повредите си го прават своето.Исто така мора да се внимава на Милан.Колку и да личат дека не играат добро,сепак тие се светски праваци

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Во дуелот со Милан мислам дека не треба да игра Ван Перси.Тој е многу добар фудбалер,но повредите си го прават своето.Исто така мора да се внимава на Милан.Колку и да личат дека не играат добро,сепак тие се светски праваци
abe aj ne zezaj - svetski evropski
pa i grcija e evropski prvak i ... ?
samo da bide starter -
go vide protiv chelsea vleze i i dade progres na igrata ko nikogas vo zivpotot - + mn e biten puca sekako i od sekade , brz ko sinot na vetrot ( mojot milenik )
duri i kapiten da bide sakam :) :pos2:
kako i da bide ke go tepame milan ama sakam za site da molcat 3 :0
ke se obiduvaat da ja umrtvat igrata na sredinata , ama neznam dali znaat koj go ima najstabilniot srewden red !
rano e ama da se podgree atmosferata ... :)
pozZ

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
arsenal e bezprekoren vo duelite so italijanski timovi - utd se zaeba sto pojde da cuva rezultat vo italija - ako se zavrsi dobro rabotata vo london nemam griza za povratniot - a milan e vo kriza ko nikogas do sega + arsenal e vo forma ko nikogas do sega ( ako gi pratis ke zabelezis so kakov motiv vleguvaat na sekoj me4 , kakov e motivot , igraat na 150 % ... )
wenger e covekot koj od timot napravi semejstvo -
...
pozZ
Се согласувам овде со тебе. Тоа беше најголема грешка и покрај фактот дека игравме без цела задна линија што беше рамно на катастрофа!
За дуелот со милан мислам дека сте фаворити поради формата но не се за потценување. Знаат да одиграат кога е најпотребно, но годинава му се десе нешто што лани го снајде Јунајтед така да имате огромна можност да напредувате.:salut:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Се согласувам овде со тебе. Тоа беше најголема грешка и покрај фактот дека игравме без цела задна линија што беше рамно на катастрофа!
За дуелот со милан мислам дека сте фаворити поради формата но не се за потценување. Знаат да одиграат кога е најпотребно, но годинава му се десе нешто што лани го снајде Јунајтед така да имате огромна можност да напредувате.:salut:
da bukvalno ronaldo ko da bese 12-ti fudbaler na milan ama nisto ne mu odese ni dribling nit sut - branevte rezultat , a gi podisplasivte zabarite so roma i toa e toa !
licno mislam za sledniot protivnik - vo London ke igrale so samo eden napagac - pipo -
zalam ama se zaebaa

a za utd - arsenal ? programa ili nesto ... ?
pozZ

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
da bukvalno ronaldo ko da bese 12-ti fudbaler na milan ama nisto ne mu odese ni dribling nit sut - branevte rezultat , a gi podisplasivte zabarite so roma i toa e toa !
licno mislam za sledniot protivnik - vo London ke igrale so samo eden napagac - pipo -
zalam ama se zaebaa
pozZ
Подобра тактика за Милан е да играат со еден напаѓач.Со еден напаѓач и 5 средни фудбалери ќе им биде полесно да ја конролираат топката.Затоа мислам дека и ние треба да играме со слична тактика.Со пет средни фудбалери кај Арсенал ќе има дебакл за Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom