Фан Клуб: Аргентина

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Без Занети, Гарај, Г.Милито, Камбијасо, Гаго, Лучо, Лисандро...:tapp: Кој кретен мајкоооо...група ако пројдат нека биде пресреќен!!

Без Занети, Гарај, Г.Милито, Камбијасо, Гаго, Лучо, Лисандро...:tapp: Кој кретен мајкоооо...група ако пројдат нека биде пресреќен!!
шо сте бе запнале со лисандро па лисандро(за сите зборам ама ти последен го спомна) да не поарен од агуеро,тевез,игуаин,меси милито?!
а тоа шо не го викнал Гарај,Гаго приказна по себе си е...
а занети па со 37 години можам слободно да го прогласам за подобар од 20 луѓе кои ги повикал :kesa:

Марадона даде изјава и како ке играле овие ги наброја
-------------------Romero---------------------
-Otamendi----Demichelis-- Samuel--Heinze
-----------Mascherano-----Veron---------
-Jonas Gutierrez -----------------Di Maria
---------Messi ------------Higuain--------

Овој Гутиерез толку ли е добар прв пат слушам за него.

Ги симпатизирав после Шпанија најмногу нив но уште од сега ви велам ништо од СП за Аргентина.Марадона е дебил и нема поима од тренер не знае кого да повика а и сигурно не знае каква формација да постави.

ТОј не беше оној со дугачка коса од Виган мислам?????

игра во Newcastle и е како тенк по левата страна,крупен знае да се загради, а тоа колку е добар ај да не коментирам,баш за прв тим у аргентина и тоа среден ред :kesa:
еве го кој е

^ Не не, лани играше во Њукасл и отпаднаа во втора лига, 70% од головите ги примаа ради Колочини. Сезонава играа во втората англиска лига, но нормално, тоа е доволно за еден наркоман да заиграат на СП.

Сега за Гутиерес или за Колочини правите муабет...Или за двајцата :)

Има шмркано овој додека го праел списокот . За играчот каков беше ( бил ) можам да кажам равно на господ , најбоље , ама како селектор ( сега за сега ) дупка невидена . На среќа се пласираа на Светско , не ги вика Камбијасо , Занети , Лисандро Лопез ( прогласен за најдобар фудбалер у француско ) и Лучо Гонзалес , а го вика дедоно Палермо , Лавеци е добар ама нема капацитет да игра покрај оној напад , и остали играчо од аргентинско првенство . Мислам дека мнгоу греши , Многу , тоа е , а и оној Верон го земал лелелел мајкоооо , па требал и Алмеида да го земе , и Ортега , па топ ќе беше репрезентацијава

Oваа формација ја играше на пријателската против Германија коа тепаа 1-0 гол на Хиго. Иначе Гутиерез е многу цврст и брз играч, а Колочини е Банана мен џабе го викна камен. Ич не ми се свиѓа формацијава, освен одбраната. Повеќе сакам вака нешто:

--------------------МАСКЕРАНО-----------------
МЕСИ-------------ПАСТОРЕ-----------ДИ МАРИА
--------------ХИГО-----------ТЕВЕЗ------------- :vozbud::drk:

Не знам што толку го форсираат Тевез за мене вака би требало да изгледа насредината и нападот.
Игуаин/Милито
Агуеро/Тевез---------------Меси
Ди Марија-----------------Макси
Маскерано
Овие во болд замени.

Јас искрено,овие од листава на Марадона пола не ги ни знам..Некои безвучни имиња за мене:toe:Важно,Игуаин ќе игра,и пред се во ист тим со Меси,додека пак меѓу Реал и Барселона постои вечно ривалство..Тоа ќе биде интересно..Да не се повторувам,али оваа година,селекторите-кој од кој полуд:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom