B
Beck's
Гостин
i glavnata tribina bese pola Albanci 

Далку кој аматер е бе, како само паничи!
Ау немаш поим колку се лажеш.Тие пред крајот на овој циклус малце се подсобраа и може веќе за следниот циклус да створат јака екипа.Групата ни е премногу тешка првите две места се загарантирани за Португалија и Данска,значи ние ќе се бориме со Србија и Арменија за третото место.
Реално гледано Србија не е некоја јака репрезентација моментално,а за Арменија не знам какви играчи имат.
Со донесување нови играчи во репрезентацијата на пример Аднан Јанузај и Валмир Бериша би имале големи шанци за квалификација во европско.
Дугар моментално Србите можеби ја имаат најдобрата одбрана после Германија во цела европа..па назад ги имаат Матич,Коларов,Насташич,Суботич,Иванович..па тука се и Сулејмани и Маркович од Бенфика плус ѕверот од Андерлехт...не заебавај реално за вас имаат дрим тимГрупата ни е премногу тешка првите две места се загарантирани за Португалија и Данска,значи ние ќе се бориме со Србија и Арменија за третото место.
Реално гледано Србија не е некоја јака репрезентација моментално,а за Арменија не знам какви играчи имат.
Со донесување нови играчи во репрезентацијата на пример Аднан Јанузај и Валмир Бериша би имале големи шанци за квалификација во европско.