Овие Аргентина кој клошари се значи, нашле село без кучиња и ај да си го дигнат егото дека се некој фактор во светскиот фудбал.Argentina - Albania B 4-0
Какви првотимци бе аман! Не дека да играа првотимците ќе ја победивме Аргентина.Меси ебе*е ви направи ... Игра ко под конец, ги дриблаа ко мали деца да не речам сталки не се ни сеќавам дали шутнавте кон гол плус незнам колку Б состав ви било коа сите првотимци ви играа ...
E aj наброј ми ги тогаш првотимците ...Какви првотимци бе аман! Не дека да играа првотимците ќе ја победивме Аргентина.
GK: Samir UjkaniE aj наброј ми ги тогаш првотимците ...
Во репрезентацијата игра во одбрана бидејќи немаме уште еден квалитетен играч покрај Цури,освен тоа одбраната е многу посигурна со него!Не игра Цана во средина?
Да те прашам нешто,го гледаше ти натпреварот или само на лајвскор го виде резултатот?Albania: Beqaj; Vangjeli, Dallku, Curri, Agolli; Cana, Bulku, Duro, Lala; Salihi; Bogdani
Eте кои играа ... па спореди
nemoj aii sto si rekol ? Cana igrase, hahahah..Albania: Beqaj; Vangjeli, Dallku, Curri, Agolli; Cana, Bulku, Duro, Lala; Salihi; Bogdani
Eте кои играа ... па спореди