Фан Клуб: Аеродром

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
Има многу фан клубови.... Па решив да направам и на ФК Аеродром.... Не за друго да го слушнам вашето мислење.......

Фк Аеродром новиот третолигаш,ќе ја има дебитантската сезона...

Повеќе информации на доле наведениот линк...

http://sportefe.com/makfudbal/aerodromci-skromni-pred-debitantskata-sezona

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Искрено се надевам дека ќе биде еден нов добар почеток за еден нов добар клуб. Се надевам дека ќе биде добро огранизиран, финансиран и одлично воден. Да се знае кој пие кој јаде. Нека постават добар темел за да имат јак клуб. Фудбало у Македонија е у место и со еден нов клуб може ного брзо да се стигне до врвот у државата, па после и надвор од неа. Се зависе од управата и нејзините намери.
Оште првата сезона ќе гледам утакмици на Аеродром, не заради тва шо имам блиско другарче шо е моментално на припреми и ќе игра за тај клуб, туку оти стварно се надевам дека ќе бидам сведок на еден правилно изграден и јак клуб. Клуб шо го интересира само фудбало. :)

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
Моментално во Македонија подобро е да почнеш од почеток,него да си стар клуб кој само ќе се вртка во место ради долгови.....
Ако правилно почне да се гради тимот и има цврста управа... за почеток со неколку спонзори.... до година искрено се надевам за влез во втора лига.....

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Абе момци, клубов ќе го биде? Видов прво коло 3-3 изиграа, ама некако ми се чини све деца дека играат ?

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
Неможам да најдам 3та лига кај даваат :mad:

Иначе сега за сега све се деца,деца од Аеродром...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Абе момци, клубов ќе го биде? Видов прво коло 3-3 изиграа, ама некако ми се чини све деца дека играат ?
Абе деца бе...
Лигата почнува на 28 август, а мечот со Раштак е само пријателски...
--- надополнето: Aug 12, 2011 6:45 PM ---
Неможам да најдам 3та лига кај даваат :mad:

Иначе сега за сега све се деца,деца од Аеродром...
Што те интересира за трета лига прашај ме мене :D
Нема врска тоа што го кажува Ќириќ, нема везе дека се биле деца од Аеродром.
Фк Аеродром ја зема лиценцата на Фк Сан Сити (Сопиште). Ланската полусезона мечевите ги играа кај мене во пржино, и го делеа теренот со Славија. Газда во моментов покрај Ќириќ, им е и општина Аеродром а и најверојатмно татко му на Филип Петковски, кој игра во Работнички. Ја имаат скоро истата постава од ланската полусезона. Имаат еден тежок сељак што игра лев бек, цело време мава и после бега како пиче. Голманот си нема три чисти, ама чат-пат им брани и еден друг ама тој е бајаги подобар. Барем пола од екипата доаѓа од Кисела Вода и од Припор...
Сезонава нема некоја конкуренција во третата лига, па ако фрлат пари може да просперираат. Во лигата е предвидено да има 18 екипи па ќе видиме кој се ќе настапува. Можам да потврдам дека тука ќе бидат:
Алумина Карпош, Славија Пржино, Цементарница Кисела Вода, се зборува дека ССК од Драчево се споија со Цементара во спортивно и они се во лигата, Лепенец Бардовци, Беса Слупчане, Драчево, Аеродром, Маџари Солидарност, Марино, Илинден, Кадино, Раштак и останатите незнам кои ќе бидат...

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
Абе деца бе...

Фк Аеродром ја зема лиценцата на Фк Сан Сити (Сопиште). Ланската полусезона мечевите ги играа кај мене во пржино, и го делеа теренот со Славија. Газда во моментов покрај Ќириќ, им е и општина Аеродром а и најверојатмно татко му на Филип Петковски, кој игра во Работнички. Ја имаат скоро истата постава од ланската полусезона. Имаат еден тежок сељак што игра лев бек, цело време мава и после бега како пиче. Голманот си нема три чисти, ама чат-пат им брани и еден друг ама тој е бајаги подобар. Барем пола од екипата доаѓа од Кисела Вода и од Припор...
Сезонава нема некоја конкуренција во третата лига, па ако фрлат пари може да просперираат. Во лигата е предвидено да има 18 екипи па ќе видиме кој се ќе настапува. Можам да потврдам дека тука ќе бидат:
Алумина Карпош, Славија Пржино, Цементарница Кисела Вода, се зборува дека ССК од Драчево се споија со Цементара во спортивно и они се во лигата, Лепенец Бардовци, Беса Слупчане, Драчево, Аеродром, Маџари Солидарност, Марино, Илинден, Кадино, Раштак и останатите незнам кои ќе бидат...
Ме демантираше од корен...... :tapp: Сега можам да ја избришам темата .....:D:D:D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Ме демантираше од корен...... :tapp: Сега можам да ја избришам темата .....:D:D:D
Ништо страшно де :D
Иначе можно е Лисиче да ви го дадат еден од воџите на ФА, пошто го гледам виси на пријателски на Аеродром каде и да играат :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.561
Поени од реакции
29.154
Акоп аеродром увек губат јас си ги сакам и навивам за нив засекогаш!!!
OMG a.k.a WTF :O ?

Иначе со среќа нека ви е се најдобро ви пожелувам, но мислам дека е премногу веќе од вакви малски клубови :) Јебига мое мислење....

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе деца бе...

Татко му на Филип е врска на Ќириќ со општина Аеродром .
Ја не верувам дека и од овој клб ќе биде нешо ама ај .
Савов е катастрофа од тренер , не средени уште и со школата , бараат нкој што ќе му ја дадат цела школа да ја финансира ама сеа за сеа таков не сеа наоѓа . Му беше понудена школата на Аце мак спорт ама он сака да има целосна одговорност над школата и да решава се , ама овр мислам не му прифаќаат така .
Скептик сум околу овој клуб , не е во сигурни раце татко му на филип е кафанџија , савов е катастрофа , мала надеж дава ќириќ

Kajgana Shop

На врв Bottom