- Член од
- 3 март 2008
- Мислења
- 1.131
- Поени од реакции
- 68
Ако сакаат да вложуваат тука нема дилеми.Веднаш треба да се подржат .Јас подржувам секакви вложувања во спортот па макар и мило ми е што газдата на ФК Милано вложува во фудбалот
1 sme izgubile ama od duuuri od 2 utakmiciЕпа од сега кога дојдеа играјачите од Америка само 1 сме изгубиле ...
Што сакаш да кажес со ова "СМЕ"?Навиваш за 2 кошаркарски клуба од Македонија??1 sme izgubile ama od duuuri od 2 utakmici![]()
Taва шо го викаш нема веза...дечките одат еднаш у неделата и разговарат за нервозата...како да ја контролират...да бидат смирени..концентација...итн!.ае поззНезнам ... разни муабети се сират... како што знам на америчка пропустанска црква е ... барем затоа и одат да слушаат таму нешто за христијанството ... од секоја екипа одат еднаш у неделата да им се раскажува за историјата на христијанството...
So ima vrska toa?? iako niednas ne sum gi gledal...pak sakam da uspeat prvo da ostanat vo 2, pa posle ako moze i vo 1 liga da vlezat.Што сакаш да кажес со ова "СМЕ"?Навиваш за 2 кошаркарски клуба од Македонија??![]()
1 sme izgubile ama od duuuri od 2 utakmici![]()
Што сакаш да кажес со ова "СМЕ"?Навиваш за 2 кошаркарски клуба од Македонија??![]()