Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување
Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Ај бе не сте нормални.
Каков Потапенко, каков Томашевич бе ејјј!!!ТИ не си со сите по се изгледа.
Кој би сакал да си ја уништи безвезе кариерата па да оди во Аба, односно во втора македонска лига.
:tapp::tapp:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ne mi smeta. aj ako mozes da me informiras koj e sponzor, najiskreno me interesira, poso ako e dobar, ke vlezea vo prva liga

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
dali na ovaa tema ne mi teknuva, ama procitav deka bevsiot igrac na Strumica od lani, crnecot Fluelen igra tamu (iskreno mislam deka bese kamen i ne znam so barase vo takov sostav na Strumica)?
Не е Весли. Друг црнец игра во АБА. Мислам дека Тим Луис се вика.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
dali na ovaa tema ne mi teknuva, ama procitav deka bevsiot igrac na Strumica od lani, crnecot Fluelen igra tamu (iskreno mislam deka bese kamen i ne znam so barase vo takov sostav na Strumica)?
Aba ovaa godina bi trebalo da ima dobar budzet i dobar tim i da bide konkurent za vo prvata liga toa se ocekuva pa kje vidime ponatamu.. upravata sto e na KK Strumica ic ne mi se dopagja.. pa nema da bide loso ABA da vleze vo prva liga :)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
е братче тии имат пари, ништо чудно да флезе АБА и у прва лига наредната сезона..

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
е братче тии имат пари, ништо чудно да флезе АБА и у прва лига наредната сезона..
ако имат пари и ако носат екстра засилувања, зашо не си купат една вајлд карта за у прва лига, зашо цела сезона да плаќат играчи за у втора лига, нека ѓи донесат во прва, и така Овче Поле се откажа од вајлд картата.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Е тава незнам ќе треба да питаш управата мош нејкат право да флезат у прва лига сакат прво 2ра да го уиграат играчите и после у 1ва си земат неколко играче как засилување и да играт..

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Е тава незнам ќе треба да питаш управата мош нејкат право да флезат у прва лига сакат прво 2ра да го уиграат играчите и после у 1ва си земат неколко играче как засилување и да играт..
Na 2ri juli kje vi dadam informacii za ABA so i kak i zaso.. sega ne sam u Makedonija togaj si idam i kje vi dadam tocni informacii pozz.. ako ima nekoj poupaten neka pise uste saa :)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Ок ај ќе почекаме ... Да доош па ќе ни кажеш..//

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
Slave pretsedatelot na klubot mu dade 60 000 evra na Borce Ozdolenski da potpise so 2-3 kvalitetni iskusni igraci i uste sega se spomnuvaat iminjata na Dimce Gastarski i Kire Stojanovski

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Василис Кицурис у Аба ...

Kajgana Shop

На врв Bottom