Казаки
Атаманот - Army of Christ
Јувентус без Дел Пиеро е како, Мерцедес без значка! (Едноставно Јуве беше препознатлив по него, првото нешто што ме асоцираше на Јуве беше Алекс!)
Фала ти за се!
Фала ти за се!Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала ти за се!
Честитки момци се вративте таму каде што ви е местото. 

морници ме лазат.Стана светски Првак со Италија и одма после 2 месеци играше натпревар против Римини на гости во серија Б.Колку само беше болно и тажно како и за целиот клуб така и за самиот Але да се знае тоа дека човекот во тоа време можеше да игра за кој клуб посака но тој рече Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora,и остана во Јуве за да го врати во серија а и после 6 сезона да го подигне трофејот како вистински господин.Иако знам дека не постои навивач на Јувентус што сака да замине Але но најверојатно ова е се што можеше да го направи за нас.Си заминува како победник издржа Серија Б.Издржа да им грее клупа на Диего и Амаури се додека на уравата и стана јасно што прави.Како и да е цела книга да се напише за животот и делото на Дел Пиеро е малку.Јас сум навистина среќен што барем на внуците ќе им раскажувам за Дел Пиеро и за тоа како било во неговото време додека играл најдобриот играч на овој клуб.

Буфон ке ја земи 10, рече нема да дозволи никој друг да ја носиЗдраво,мило ми е што постигна гол денес Дел Пиеро,на последниот меч за Јуве.Дали ќе го тргате бројот 10 или нема информации за тоа ? По мое би требало![]()

Педер!И мене ме расплака упм...видеово е 340 секунди емоции ....Се распплакав денес ради Дел Пиеро како најголемо pussy.Али што да праам појако од мене е,пораснав со легендава не ми е баш сеедно.
Grazie Capitano…Come te nessuno mai!!!

), еден од ретките фудбалери кои играа со памет на терен, да застане, да види како се поставени неговите играчи, и додека го правеше тоа, противничките играчи изгледаа како мали деца околу него, секогаш се трудеа да му ја одземат топката, но неуспешно. Можеби не е еден од најдобрите фудбалери во светот ( Сите кои ќе ги прашаш ќе ти кажат, К.Роналдо, Меси, Роналдо Бразилецот, Пеле, Марадона... итн ) но овој човек стана пример како се сака клуб и во најтешките моменти, и неговото однесување на терен и надвор од терените,ВИСТИНСКА ЛЕГЕНДА. Џабе ги споредуваш Марадона и Пеле кога гледаш секој втор ден си ги вадат очите кој бил подобар, или К.Роналдо нарцисот или останатите сега да не ги набројувам.Вијали пред некое време изјави:"Сосема е легитимен чекорот на Јуве да размислува за иднината без Дел Пиеро. Можеби неговото присуство ги плаши другите напаѓачи, тие не може да се чувствуваат опуштено и да го даваат својот максимум. Кога знаеш колку важен човек седи на клупата, едноставно не можеш да ја преземеш целосна одговорност и притоа да не го дадеш најдоброто, тоа е притисок.“Можеби некои ќе се сложат со него, можеби не... но едно е сигурно,,,
)Ова ко ја и брат ми коа гледаме Милан-Јуве исти сме хаха.Иначе овој на милан спомна нешто ночерино 10 гола дал ако сака и 30 нека даде нема да биде никад боље од Пирло!Обавезно да се гледа , лудница.