Фан Клуб: Јувентус

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Барса го бара Аквилани во случај да не дојде Фабрегас ова лето
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=52236

Прегледај го приврзокот 31880
Не мора да го откопуваме Аквилани,што ќе ни е,боље се Пациенца и Инлер,(како што тврдат некои на форумов).А и нема ни место за Аквилани во срединава тука има "јака" конкуренција(Пирло,Инлер,Пацинца,Мело,Сисоко).

Буљашон Маркисио може да си иде,или да грее клупа зашо сеа кога ќе дојде Пациенца нема да има голема минутажа.
Сепак Пациенца и Инлер се играчишта за Маркисио.Ја не знам што добро видел Прандели што го вика во репрезентација ;)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
ајдеееееееее сеа Маркизио и Аквилани не чинат - Пациенца чини на 28-9 години допрва ќе просперира

С

сашенко

Гостин
Маркизио е подобар од Пациенца ама нема да сака да биде измена.А Пациенца ке биде измена без проблем, а таков играч и ни треба.Маркизио ми е мерак да остане ама ако Конте смета дека ке имаат сите доволна минутажа, во спротивно да не му ја укинуваме можноста да игра...

Член од
8 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
20
Маркизио да си оди???o_O зошто некој тим би го избркал најдобриот играч у средина што го има? Маркизио е еден во светот. Никогаш нема да биде права ѕвезда ама секогаш ке биде најдобар. Звучи чудно ама така е. А за 2-3 години ништо чудно да стане капитен;)

F

FuckYouAll

Гостин
Sportitalia - Bomba di Fabrizio Ferrari: "Ribery può andare alla Juve. Dalla Francia mi dicono che il Bayern è su Gervinho":eek:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
JBG ako odi Markizio za eden Pacienca se da mu *bam :eek:
Markizio KING :cool:

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Само уште 5? хехе доста скромно од твоја страна :)

Па чекајте луѓе само што почнаа трансферите а ние немаме купено ниту еден (со оглед на тоа дека Цигер и Пирло ги зедовме без пари) зошто да не и 5 транфери :D
FOOOOOORZA JUVE !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom