Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
тогаш ќе имаме комплетна италианска одбрана Буфон/Сторари Бокети Киелини Бонучи Мота.И мене ми мириса дека најможна варијантае Бокети па ќе видиме што ќе не изненади Марота важно сигурно ќе купи лев бек

--- надополнето ---

Агентот на Јакинта пред некое време изјави дека Јакинта нема да го напушти Јуве барем не оваа година ќе зависи од тоа колку ќе изиграл сезонава
Aгентот може да збори што сака,али ако дојде добра понуда за Јакинта,не верувам дека Марота би ја испуштил.Башка сеа читам нешто Шалке биле сериозно заинтересирани за Јакинта,Феликс Магат бил во потрага по напаѓач па се очекува понуда од 10 милиони за Јакинта .За сега се е во сферата на шпекулации,али останува да видиме што ќе се случи на крај.:toe:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Aгентот може да збори што сака,али ако дојде добра понуда за Јакинта,не верувам дека Марота би ја испуштил.Башка сеа читам нешто Шалке биле сериозно заинтересирани за Јакинта,Феликс Магат бил во потрага по напаѓач па се очекува понуда од 10 милиони за Јакинта .За сега се е во сферата на шпекулации,али останува да видиме што ќе се случи на крај.:toe:
Уште еден мал проблем е дали Јакинта ќе сака да си оди. Шо се однесува до мене трампа Амаури - Бензема го решава проблемов најдобро :D. Ама се сомневам и во квалитетите на Бензема во оваа формација (во секој случај поарно тој отколку импотентниов).
Истиот проблем е и со Гросо. Типот не сака да си бега :(

С

сашенко

Гостин

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Амаури ќе блесне сезонава. Во формација 4-4-2 со играчи како Красиќ, Пепе и Диего позади него очекувам 20 гола од Амаури.

С

сашенко

Гостин
Абе да блесне не верувам ама ич.Може да даде преку сила 15-17 гола и тоа ке биде премија за нас пошто ништо не очекував од него ама сепак тоа е далеку од блеснување.Блеснување е 25+гола хехе а тоа е повеќе и од сите голови што до сега ги даде Амаури за Јувентус помножено со 2.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Уште еден мал проблем е дали Јакинта ќе сака да си оди. Шо се однесува до мене трампа Амаури - Бензема го решава проблемов најдобро :D. Ама се сомневам и во квалитетите на Бензема во оваа формација (во секој случај поарно тој отколку импотентниов).
Истиот проблем е и со Гросо. Типот не сака да си бега :(
Трампа Амаури-Бензема е тешко изводлива,Амаури е миленик на Дел Нери,кој уште на почетокот изјавуваше дека му е во плановите за оваа сезона.Иначе за квалитетите на Бензема ич не се сомневам.Типот е брз,има добар шут,знае добро да игра со глава,и што е најважно знае да решава натпревари.Одлично би се снашол во серија А,башка со слична формација како нашата играше и во Лион,а добро знаеме кој беше Бензема во Лион :).Што се однесува до Јакинта,ако Дел Нери не го смета во плановите за оваа сезона,Јакинта сакал нејќел ќе мора да си оди.Сите добро знаеме што се случува со играчите кој клубот ги ставил на транфер листа,а они поради X причини не сакаат да го напуштат.Доколку истото се случи со Јакинта,ќе мора да ја преседи цела сезона на трибините.А со неговите 30 години,и една сезона преседена на трибини,неговата кариера во некој голем клуб е завршена,после тоа може да продолжи да игра за Парма,Болоња или да се врати во Удинезе.Макар што не верувам дека тоа ќе биде случај со Јакинта,типот е желен за игра,башка со доаѓањето на Прандели го изгуби местото во Националниот тим,па сезонава му треба стандарден фудбал.

F

FuckYouAll

Гостин
А кеш од кај ќе најдеме за црниов?плус и ако бара голема плата нека заборави или ако сакаат трампа Адебајор-Амаури:)
Aко продолжи да седи на клупа како што тргна не би требало на полу сезона да вреди повеќе од 18-22м, ние ќе го шитниме Јакинта за 10м а другите 10-12м ќе ги исплаќаме во следните 3-4 години на рати. :)

С

сашенко

Гостин
Абе Јакинта ке мора да замине ако стигне некоја понуда каде што ке игра во прва постава и каде ке има минутажа.Еве Балотели добива шанса за Италија плус Амаури и ке има голема конкуренција за во Италија и он ако не прифати да си отиде од Јуве како што вика El Nino ке го остават на трибини 38 кола да ги гледа од ложа како жените на Дел Пиеро и Буфон и амин репрезентација или пак добар трансфер после тоа.Сигурен сум дека Марота му ги објаснил работите убаво на Јакнита и дека се чека само добра понуда или пак евентуално размена некаква...

G

grande-juve

Гостин
Амаури ќе блесне сезонава. Во формација 4-4-2 со играчи како Красиќ, Пепе и Диего позади него очекувам 20 гола од Амаури.
И јас мислам дека Амаури ќе даде минимум 20 гола, со Дел Нери, за првпат после Капело, точно се знае која е формацијата, која е задачата на секој фудбалер, и со оваа формација сите си играат на нивните природни позиции и верувам дека од секој ќе се извлече максимумот, а Амаури колку што се сеќавам, со Палермо за две сезони даде над 50 гола. Ајде, вечер важно е да играме добро и течно, резултатот не е толку важен, ама пак мислам ќе тепаме, точен резултат 2-0.

С

сашенко

Гостин
Амаури цел живот нема дадено 50 гола.Во палермо може дал ама ако му ги рачунале и оние на тренинзи кога вежбал пенали на празен гол....

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
А колку бараат за Бокети Џенова?
na pozajmica go davat ludi se zver mu e
milan trebase da go zemi ili na pozajmica ili da go smeni so jankulovski ama alegri rece imame mbogu defanzicvi i ne go zimame pa posle sakase da go zemi pa jankulovski ne sakase da si odi:nenene:
taka i sokratis go dadoa a mnogu e jak

G

grande-juve

Гостин
Грешка, ама се си мислам дека од негде сум слушнал дека дал толку, инаку за Палермо на 57 натпревари дал 23 гола, може ми се помешало со бројот на натпревари, ама пак мислам дека сезонава ќе даде барем 20 гола

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom