Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
ke iamse tri pretstavnika ako inter ne osvoese liga na sampioni vo regularniot del vaka i narednta sezona ce imaat 4 pretstavnika,ne se zamaraj jak e juventus osven ako ne navivas za roam ili fiorentina
deneska citam ce si odel diego,kako mzoe diego da go dadat i 20 miliona za dzeko dobar e dzeko ama tolku pari i diego mislam deka e pemnogu podobro da go zadrzime diego i tia 20 milona da go zemat forlan ili rubinjo ili mnou drugi igraci ima dobro do 20-25 miliona evra otkolku vaka sramota!!!!!!!!!!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
малце трач.ком....Киело заслужува и ќе го добие,затоа нема збор,меѓутоа второво е поинтересно,не знам како би гласело новото правило на Серија А во врска со играчов кој би пополнал една од дупките во тимот....мислам дека има добри шанси да се реализира трансферов знаејќи дека Лацио нема амбиции исти како играчов и ќе мора да го даде ако не годинава,в година сигурно,а добро би му се нашле играчи како Џио кој е спомнат во трансферов,а можеби и Тиаго,Гросо,Григера или некој од помладите да биде вклучен во трансферов

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11

Андреа Ањели денес го посетил тренинг кампот на Јувентус,каде што се сретнал со играчите,а за попладнево е најавена и средба со Марота на која ќе се разговара за следните активности на тимот на трансфер пазарот.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
ajde be so se sluci so napagac neli se zima nekoj suarez e super igrac a i poevtin ako navistina bara wolfzburg 4 miliona iako mislam deka nema da bide poveke od 35 miliona
suarez e 30 miliona a so dobra strategija mislam deka ce moze da stignime do 27 pa i pomalku.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Изјава на Секо. Донекаде е во право ако е ова точно што го зборува :)...Ова:nenene:...Џеко се поблиску до Јуве!... Потврден е интересот на Реал за Мело! (ај нека го зимат)Тука!...Каморанези можно е да оди во Мексико. Тука!...Зебина во АЕК?Тука!... Брацо сака да остане. Тука!...Маркез не доаѓа. Тука!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
lelelj
kolarov da go zememe i uste eden napagac na prime dzeko a da ne go dadime diego stavam golemi pari deka ce osvoime se idnata sezona spored kvalitetot,i narednata sezona potocna vaa so pretstoi ako mi rece nekjoj juventus nema sostav da osvoe se kade so se natprevaruva go smetam za mrtov covek
kolku malku mu treba na juventus da se vrate na starite pateki bravo anjeli bravo verni navivaci nja juventus alal da vi e za nekoj informacii.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ништо од Џеко! Претседателот на Волфсбург дефинитивно го симнува од трансфер листата и изјавува дека Џеко ќе игра за нив и наредната сезона.
Се шпекулира за наводен договор со Баерн Минхен, наредната сезона (2011/2012) да оди таму во замена за Гомез + пари.

Сега брзо потпишување на Красич, додека не биде касно!

п.с.
Го гледав Мартинез против Хамбургер и не ми се веруваше колку лошо изигра, од друга страна мислам дека Ланзафаме ќе има одлична сезона во Јуве! :) Ник број 33 ич да не го коментирам!

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
чекај го Мартинез за дерби дуели,се чува човекот:pos:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Мене Красич ми беше прва опција,таму сме тенки,треба да се осврнеме на Мартинез кој што не видов ништо од него на пријателскиве,вака во напад се Диего и Трезеге,десно Красич,лево Пепе,плус ќе има кеш и за лев бек,можеби Коларов еве ако дојде Красич ќе има србин у тим и ќе му биде полесно:) и плус еден дефанзивец како Маркез,Луизао или сл. еј Кандрева ни фали у овој тим,не требаше да го пуштат,ќе ни треба и уште еден у средина,тој Поулсен да не го глеам, 3 мил. плата ќе ми зима,а Амаури подобро да си ја заслужи платата оваа сезона и нека не се фура ќе дадел минимум 20 гола,лани одвај 2 гола даде па оваа сезона минимум 20,на дело нигде го нема,Трезе не збори он дава голови,не е бразилски плејбој ко копиљов:) или играј или ќе го дадеме у јануари на Тетекс хаха.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ако Трез е способен да изигра 70% од сезоната најдобро решение е Красич...последните шпекулации го водат во ЊуЈорк кај Анри и ништо чудно да бидни и то нешто...ако останиме со Амаури како прва опција не знам шо ќе се случи со ваков напаѓач што напаѓа со ЗАДНИЦАТА !!!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
krasic 15 miliona evra
guzepe rosi 15 miliona evra
kolarov 12 miliona + govionko
ili
drente 6 miliona evra
nema potreba za dzeko na negovo mesto dvajca odlicni igraci

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.554
Додека не видам да потпишат и слика со дрес од Јуве не верувам на ова, куротресини живи.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
krasic 15 miliona evra
guzepe rosi 15 miliona evra
kolarov 12 miliona + govionko
ili
drente 6 miliona evra
nema potreba za dzeko na negovo mesto dvajca odlicni igraci
шо ќе му прајме на тој Роси?! како детенце недоносено остана.....Дренте спомнав и порано ако го биваше и во Реал ќе покажеше нешто,најдобро е да си се врати од кај што дошол....
е Коларов е она што го сакам,на крајот од сезоната Варгас беше повеќе споменуван за таа позиција,меѓутоа Коларов е подобар во дефанзива и сосема добро би дошол во тимот....покрај Џио има и други играчи кои можат да се понудат на Лацио кој очекувам и годинава да се бори за опстанок

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.789
Ништо од Џеко! Претседателот на Волфсбург дефинитивно го симнува од трансфер листата и изјавува дека Џеко ќе игра за нив и наредната сезона.
Се шпекулира за наводен договор со Баерн Минхен, наредната сезона (2011/2012) да оди таму во замена за Гомез + пари.

Сега брзо потпишување на Красич, додека не биде касно!

п.с.
Го гледав Мартинез против Хамбургер и не ми се веруваше колку лошо изигра, од друга страна мислам дека Ланзафаме ќе има одлична сезона во Јуве! :) Ник број 33 ич да не го коментирам!
за кого станува збор??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom