Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Нјаверојатно Аого ќе остане во Хамбургер,ако не го земеме мора да бараме нов лев бек.

п.с Тиаго,Зебина,Поулсен,Гросо идете си од јуве маму ви е*бам ни го цицаат буџетот не можеме еден играч да земеме,имаше пред некое време од навивачите на јуве една парола - '' оние што сакаат да останат а не ни требаат во јуве следната година ќе им биде пекол'' така нешто беше

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
п.с Тиаго,Зебина,Поулсен,Гросо идете си од јуве маму ви е*бам ни го цицаат буџетот не можеме еден играч да земеме,имаше пред некое време од навивачите на јуве една парола - '' оние што сакаат да останат а не ни требаат во јуве следната година ќе им биде пекол'' така нешто беше
Па веројатно и навивачите се свесни дека Тиаго,Поулсен и Зебина ги одбиваат сите понуди поради богатите плати кои ги земаат во Јуве, а нема да земаат ниту половина од нив доколку го променат клубот.Гросо,иако беше еден од најслабите играчи на Јувентус минатата сезона,пред да потпиши за Јуве направи добар гест.Се откажа од дел од платата за Јуве да може да го откупи од Лион,и да може да заигра за Јувентус,па со тој гест покажа дека не е играч на кого му е битно колкава плата ќе зема,бидејќи платата што ја зема во Јувентус е помала од таа што ја земаше во Лион,а сепак се одлучи да потпише за Јуве.

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
@ stara dama.... seznajko eden te cekam celo leto... neli juventus nema pari ova leto za kupuvanje i nema da trosi... neli toa okolu 80m milioni za letovo za trosenje bea samo poraki od upravata da se smirat navivacite !?!?!?! use eden dokaz deka se pravis pameten a nemas poima od zivotot....

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
juventus do sega ima potroseno 35 milioni evra
transferot so krasic e veke zavrsen 15 milioni sto znaci ke stanat 50 milioni evra
po se izgleda deka ce se zeme lef-beg okolu nekade 10 milioni evra
ke ispadnat 60 milioni evra a moze i napagac gledam baraat
moze nema da bidat 80 milioni ama treba da bidat po se izgleda poveke od 60 milioni
za razlika od juventus inter i milan ne gi sledam ama mislam deka nemaat nekoj transfer
p.s inter go prodadia murinjo,baloteli i majkon e veke zaminat
juventus se pokaza dobar na transfer pazarot bez razlika sto ne donese zvezdi mislam deka ce naprave nesto sezonata sto pretsoti

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
@ stara dama.... seznajko eden te cekam celo leto... neli juventus nema pari ova leto za kupuvanje i nema da trosi... neli toa okolu 80m milioni za letovo za trosenje bea samo poraki od upravata da se smirat navivacite !?!?!?! use eden dokaz deka se pravis pameten a nemas poima od zivotot....
прдеж еден неразвиен ... кај се тие 80 милиони евра + пари од продажба на играчи? ајде нека израчуна твојот (не)мозок со капацитет на амеба ...

Доволно е да се прочита еден твој пост за да се сфати колку си интелектуално уништен и колку лошо основно образование имаме во државава ...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
*изгледа само тој го знае крајниот резултат....сигурно веќе Марота го има ангажирано Џеко(40 мил. евра) и Красич (15 мил. евра)

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Ја ве извинуам у дискусиата и не сум за Јувентус, ама виа жив бог е една од причините зошто го засакав фудбалот

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Според вестите на Sky Sport Italia попладнево,Јувентус му дал официјална дозвола на Ливерпул да преговара со Кристијан Поулсен.Јуве ќе чека Ливерпул да ги договори личните услови со играчот, па потоа ќе се разговара за сумата за која ќе му се овозможи на Ливерпул да го ангажира Поулсен. линк

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
*не знам зошто толку запнаа да се ослободат од играчов,во ред дека зема енормна плата,меѓутоа тогаш играчот колку што ми текнува дојде без обештетување од Севиља.....при крајот на сезоната по опоравувањето од СКРШЕНИЦАТА на ногата им даваше лекции на Сисоко и еФ.еМ. како се игра за тимот.....знае некој до кога е таа Кантата на одмор?! се надевам годинава НЕМА ДА ДОБИЕ ШАНСА да ја брани неговата неславна титула !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom