Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
На судијата му се навлажнија гаќите и ја прекина утакмицава :pos2: или му се натопи свирчето :D
Најпрвин збор два за дресовите.Не се така лоши како што изгледаат од блиску, многу ме потсеќаат на тие Kappa со Sony mini disc само што бројките се жолти а не црвени.Инаку не заслужува за да се има по дома, пак ќе кажам вака преку замачкан стрим задоволителни.
Во врска со играчите, прв на мета Ама у(м)ри труп невиден, никако да научи дека треба да биде свртен накај противничкиот гол а не со газот да мрцка и да се гради додека не му ја земат топката.Дефинитивно треба да го продадат а Трезеге да си остани зошто овај може копачки да му чисти.Ненормален инстикт за гол секоја чест за головите.Диего ЅВЕР:drk: ги вади од чорапи противничките играчи, заслужува да си остане нема збор.Гросо според мене треба да остане супер е за резерва и можеби конечно ќе му тргне, Зденката аут иако сфирна гол по грешка, му одржаа лекција на Амаури колку е лесно да се даде гол.Друго од тоа што можеше да се види може да се каже дека имаме солидни младинци иако неможе да се одцени со ваков противник кој е по ранг на Трета Македонска Лига.Пепе, Бонучи, Мота и Мартинез не ги загледав, нека пише некој ако ги виде, исто така и мравката пак не го видов, жалосно нека си бара чаре малиот.Се на се за почеток интересно па ќе видиме како ќе се одвиваат понатаму припремите само Господ да ги чува од повреди ништо повеќе.

Forza Juve.:salut:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
:pos2::pos2: Ќе го биде бе не му се играло со овие

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Benayoun al veleno: "Senza Benitez, a Liverpool più felici"

:):) го руга,Бенајун изјавува -Без Бенитез Ливерпул се посреќни,сеа можат да дишат слободно,добро е што не дојде во јуве:)

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109

Видео од првиот дел ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што е со имево Рап Трентино?хаха све раперишта.Кога играме следна пријателска да се цртам пред тв,пц?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
На вчерашниот натпревар со Трентино,после отсуствата на Дел Пиеро,Киелини,Буфон и Маркизио,капитенската лента требаше да ја носи Трезеге.Но,тој му ја дал на Легротаље,а Тутојуве пишува дека тоа го направил во знак дека сеуште е неизвесна неговата судбина во црно-белиот дрес. линк

Последната изјава на неговиот агент е дека Трезеге може да продолжи во Јувентус. линк

Буфон го поканува Џеко во Јуве,велејќи дека тоа ќе биде многу добар ангажман, и дека Џеко е играч на кого не му треба никакво претставување, и дека тој е во топ 5 overall играчи во Светот. линк

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
od sevilja jesus navas marota ako go citas ovoj post zemi go cine 20 miliona evra a ce ti se vratat 3 duplo ako ne i poveke

--- надополнето ---

kako gi znaete tolku informaciite,treninzi ,programi nakoj go davaat jventus,jas se mislam za eden od povernite navivaci ama ocigledno sum bul na dnoto.sekoja cest za vas se si znaete vistinski navivaci

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
За Трезеге освен што ја отстапи капитенската лента кога го постигна голот ете се гледа на клипот погоре аплаудураше на навивачите тоа е доста сумљиво дека може да не напушти летово

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Амаури подитно да се продава зашто со него у напад не ни бега Серија Bwin...според утакмицава гледам дека на Диего формата полека му се поправа и не смее да се продае...ја највише би сакал да дое Педро од Барса момчето растура...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Заборавив да пишам дека ми е тоа само сон а тешко дека ќе стане јаве...

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
На вчерашниот натпревар со Трентино,после отсуствата на Дел Пиеро,Киелини,Буфон и Маркизио,капитенската лента требаше да ја носи Трезеге.Но,тој му ја дал на Легротаље,а Тутојуве пишува дека тоа го направил во знак дека сеуште е неизвесна неговата судбина во црно-белиот дрес. линк

Последната изјава на неговиот агент е дека Трезеге може да продолжи во Јувентус. линк

Буфон го поканува Џеко во Јуве,велејќи дека тоа ќе биде многу добар ангажман, и дека Џеко е играч на кого не му треба никакво претставување, и дека тој е во топ 5 overall играчи во Светот. линк

Ова треба да биде голема чест за секој фудбалер, да добиеш јавно признание од Џиџи не е мала работа. Ако не се лажам ова е прв пат Џиџи јавно да повика некој играч во Јуве?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom