- Член од
- 7 јули 2010
- Мислења
- 1.695
- Поени од реакции
- 828
ок твоето мислење ми се свиѓа ама не може јуве туку така да ги шитне овие играчи трез каморанеси.Со среќа Камо...никогаш нема да се заборави неговото има во Јуве...Легенда...
Него што е ова плачење од некои фанови тука не ми е јасно..Минатата сезона ги отеравме у пм сите играчи,сакавме огромни промени,новауправа,тренер играчи...Новата управа го прави токму тоа, РЕМОНТ од корен, и сега не ви чини? Зошто овој си оди зошто оној,па колку години се Камо,Трез,Јакинта? Малку ли придонес имаат за Јуве до сега? што повеќе мислите дека имат да дадат за клубот на тие години?Не многу бидете сигурни. Не сваќајте погрешно, треба споменици за овие играчи да се градат на Деле Алпи, НО Јуве треба да оди напред,треба да се врати на самиот врв, каде што припаѓа. Форца ЈУВЕ
за јакинта добро али сепак трез дел камо мозат да изиграат уше некоја сезона.нечини да им се бара нов клуб на овие играчи.од коа ке завршат кариера треба да им се подигнат споменици а со сеа каморанези дошол во јуве останал во коа му било најтешко и за некоја година не ми требал на новите газди и тренери и му рекле-тебе те шиткаме.треба да се има респект за некој луѓе во јуве.исто како сеа да се шитнат на пр.гигс сколс и невил