Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
*одлично го игра светското,всушност тој е еден запчаник од одличната германска машинерија која мели се пред себе и е пример за модерен фудбал.....Озил прикажува добри игри и во Бремен и е перспектива,фудбалер кој има уште да напредува......Барса ја поврзаа во првите шпекулации бидејќи Анри заминува и останува испразнето место на таа лева страна во нападот,меѓутоа не сум сигурен дека Бремен ќе го пушти овој играч годинава

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не бе, каков Озил. Ич не ми е по мерак играчов и како и да игра нема да ми го промени мислењето. Диего е сто пати подобар играч од него па не се снајде во Јуве којзнае како па не овој што личи на Кермит у тоа фацата. Јас сум против доаѓањето на марсовецов у Јуве. Не е Јуве легија на странци па да собира секакви емигранти ширум Европа.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Озил е крило по мерка. Ова што го прави на светсково е круна на се она што го правеше во Вердер. Среќа негова што Диего ни го шитнаа па сега светсково му беше сцена каде што ке може да се покаже.
Големиве клубови беа скептични додека играше во Вердер, па после 11 Јули не колена ке му клечат. Вердер сега трља раце. . .

А иначе, Измишљотина на Тутоспорт е дека Јуве има било каква шанса да го донесе. Озил нема да дојде во Јувентус ; ).
Красич да ни го донесат, и ке може да ги пуштиме криљата на летање.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
мислам дека работнициве што се носат се баш по мерка на Диего,играчи кои нон-стоп ќе бараат празен простор,тука ќе видиме дали Диего се снашол или не.....ланската сезона зафатија повреди и никако не можеше да се склопи еден ист тим за два натпревари,Чиро не успеа да се снајди и тука беа главните причини за резултатот.....било поминало,Диего се трудеше нешто да стори за разлика од другите,а годинава треба да ДОКАЖИ дали е за во голем тим.....никако не можам да заборавам како го командуваше Вердер и одличните партии во него,меѓутоа соиграчите му беа 120 % спремни да одговорат на барањата за разлика од соиграчите во Јуве кои делуваа на издишани балони

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Не бе, каков Озил. Ич не ми е по мерак играчов и како и да игра нема да ми го промени мислењето. Диего е сто пати подобар играч од него па не се снајде во Јуве којзнае како па не овој што личи на Кермит у тоа фацата. Јас сум против доаѓањето на марсовецов у Јуве. Не е Јуве легија на странци па да собира секакви емигранти ширум Европа.
:pos2: kuku none sto slusam Ozil ne bil dobar, sto e bitno dali e emigrant ili ne e so Melo Sissoko li ke bideme SAMPIONI :jaj:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
:pos2: kuku none sto slusam Ozil ne bil dobar, sto e bitno dali e emigrant ili ne e so Melo Sissoko li ke bideme SAMPIONI :jaj:
E не, Озил ќе ни ја донесе титулата. Дај не ме заебавај, каков Озил... базедова болест...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ok aj taka neka bide :smir:
Јас кажав дека мене не ми прави мерак играчот и дека не го сакам во Јуве, што не значи дека вие другите не треба да мислите поинаку.Според мене Диего е неколку класи подобар играч од Озил па видовме како помина во Италија, така да од овој не очекувам ништо кога би дошол. На Јуве моментално му треба напаѓач од светска класа а не крило.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Дај некој ако знае како ќе изгледа формациски и на која позиција ќе играат новите засилувања што ги зедовме и оние кои мислиме да ги земеме, има некој визија?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.954
Поени од реакции
5.576
Кјаер според повеќе медиуми до крајот на оваа недела ќе биде претставен како нов играч на Волфсбург.Според повеќе медиуми,иако за Кјаер покажале интерес повеќе големи клубови, само Тотенхем и Волфсбург биле единствените тимови кои доставиле конкретна понуда, а на играчот повеќе му се допаѓала таа на Волфсбург. линк

Агентот на Марко Мота го потврди интересот на Јувентус за играчот. линк

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Типична копи пејст сторија со Барзаљи.
Додека беше во Палермо наводно Милан, Јуве и Интер споулавеле да го го земаат, а имаше интерес и од Мен Ју и Арсенал. На крај заврши во Волсбург.
Денес, не би го трампал ни за мекица.

И Кјаер вака изгледаше како топ дефанзивец, али тоа што ни еден Милан, Јуве, Интер, Мен Ју, Арсенал или Реал не испратил понуда, а тоа го направиле Тотенхем и Волсбург, тогаш НАЈверојатно се работи за играч кој што (барем сега) краен дострел му се Палермо и Волсбург.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
A million Krasic separates from Juve As reported this morning by Tuttosport, the difference between the demand for CSKA outside Serbia (16.5 million) bid for Juventus (15 million) represents the last obstacle that divides by Milos Krasic wear the white jersey. Juventus (for more principled than economic issue) does not seem willing to raise the offer, but currently meet the requirements of CSKA seems the only solution to bring Krasic in Turin. To reaffirm the position of the iron club in Moscow, Evgeny Giner is the president himself: "CSKA will not do discounts. Milos wants to go to Juve, but first we find the agreement with the company and then can go where he pleases." At this point it will be the last word in Marotta: meet the demands of raising a million Russians and bid Krasic, or give up once and for all the Serbian?

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ја колку шо прочитав Красич дал ултиматум на ЦСКА доколку не ја прифатат понудата ќе си заминел без обештетување.Сакал да настапува само во Јувентус.:smir:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ја колку шо прочитав Красич дал ултиматум на ЦСКА доколку не ја прифатат понудата ќе си заминел без обештетување.Сакал да настапува само во Јувентус.:smir:
abe toj i dal ali cska za pomalce od 15 mil ne sakat da godajt

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom