Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Милан е 50 години заинтересиран за нив...само проблем е високата клаузула на Џеко тие наркоманите од Волфс нз што се замислуваат јес да е јак играч али 40 мил на куров.
За Красиќ ништо не се знае може да забега и у Бундес/Премиер лига..
Каде бе у бундес, каде у премиер,има да иде пешки до Торино,као што изјавуваше Видич,ќе идам пешки од Москва до Манчестер,нема лабаво алоо:)

п.с пошо Красич не е Видич ќе си иде со авион,не е мрднат ко Видич хаха

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Красич и те како му е потребен на Јуве,ако го зедоа веќе Пепе мора истото да го сторат и со србинов....не знам како ќе изигра на светското,меѓутоа таму е друго,а клубското натпреварување е сосема друга работа....

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Красич и те како му е потребен на Јуве,ако го зедоа веќе Пепе мора истото да го сторат и со србинов....не знам како ќе изигра на светското,меѓутоа таму е друго,а клубското натпреварување е сосема друга работа....
потполо се согласувам со погоре наведеното,прекрасно кажа:)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Добро бе не ми е јасно ... Цел живот од кога знам за себе во Сериа А само Јуве и Милан се бореле и Рома била тука позади нив и никаде ги немаше навивачите на Интер ... Ретко кој беше навивач на Интер ... Или беа на Јуве или на Милан евентуално чат-пат за Рома ... Е сеа, финтава ми е од кај к*р овие 5 години излегоа на виделина сите тие навивачи што ги немаше до скандалот во 2006 ...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
сезонци се,ќе ги снема за брзо.....колку го неќев тој Бенитез за во Јуве по неуспешниот проект Ливерпул.....како бактерија ќе го разгради овој тим на интер за ресоект

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Добро бе не ми е јасно ... Цел живот од кога знам за себе во Сериа А само Јуве и Милан се бореле и Рома била тука позади нив и никаде ги немаше навивачите на Интер ... Ретко кој беше навивач на Интер ... Или беа на Јуве или на Милан евентуално чат-пат за Рома ... Е сеа, финтава ми е од кај к*р овие 5 години излегоа на виделина сите тие навивачи што ги немаше до скандалот во 2006 ...
е друже тоа е проблемот.шо се мењаат као сончогледки и навиваат за тој шо е шампион.ќе видиме за 3-4 години коа интер ќе биде на местото на наполи,сампдориа......дали ќе се за интер или ќе станат наеднаш за челзи,манчестер,реал.......И ми продаваат муда за бубрези после досадно е веќе 5 титули по ред,курци палци.ондак и нас ни беше досадно почнавме да местиме,да не казнат зашо немаше екипа на наше ниво во италија.Ќе видиме сеа шо ќе се деси коа си отиде мурињо,како ќе играат сега следнава сезона.
За трансфер пазаров сега за сега ми се праи мерак како се одвиваат работите.за понатаму ќе видиме.Ма да мислам до крај на светско нема да има потврда за ниеден трансфер.:smir:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
е друже тоа е проблемот.шо се мењаат као сончогледки и навиваат за тој шо е шампион.ќе видиме за 3-4 години коа интер ќе биде на местото на наполи,сампдориа......дали ќе се за интер или ќе станат наеднаш за челзи,манчестер,реал.......И ми продаваат муда за бубрези после досадно е веќе 5 титули по ред,курци палци.ондак и нас ни беше досадно почнавме да местиме,да не казнат зашо немаше екипа на наше ниво во италија.Ќе видиме сеа шо ќе се деси коа си отиде мурињо,како ќе играат сега следнава сезона.
За трансфер пазаров сега за сега ми се праи мерак како се одвиваат работите.за понатаму ќе видиме.Ма да мислам до крај на светско нема да има потврда за ниеден трансфер.:smir:
Не збори пред време , никад се незна . А за навивачи во последниве 6 месеци има многу повеќе поради Пандев :):):)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
Не збори пред време , никад се незна . А за навивачи во последниве 6 месеци има многу повеќе поради Пандев :):):)

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
да те прашам нешто????Ти си за ливерпул според ников????????

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
да те прашам нешто????Ти си за ливерпул според ников????????
Според знаменцата што вртат , аватарот и потписот над аватарот сум за Интер , а според никот го дркам на Џерард , Друго нешто нејасно ?!?

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Според знаменцата што вртат , аватарот и потписот над аватарот сум за Интер , а според никот го дркам на Џерард , Друго нешто нејасно ?!?
Не фала се ми е јасно.коа играат ливерпул-интер не знаеш за кого да навиваш.затоа и само за мурињо ми реплицираше на горниот пост.Не и на останатиот дел од постот.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.639
Поени од реакции
1.240
Не фала се ми е јасно.коа играат ливерпул-интер не знаеш за кого да навиваш.затоа и само за мурињо ми реплицираше на горниот пост.Не и на останатиот дел од постот.
Не мора да се грижиш за мене , не си го троши времето залудно , ја навивав за тие што изгубија во тој двомеч од пред 3 години доколку го глеаше . А ти реплицирав само за Мурњо дека у другиот дел од муабетот не се пронаоѓам

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Не мора да се грижиш за мене , не си го троши времето залудно , ја навивав за тие што изгубија во тој двомеч од пред 3 години доколку го глеаше . А ти реплицирав само за Мурњо дека у другиот дел од муабетот не се пронаоѓам
ок.уживај.касно ги видов знаменцата и ми падна чудно,мислев да не почна сеа за интер од коа почна да се збори дека жерард ќе иде таму,па да те испоштувам поштено со критики.:smir:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Хаха нека :drk: додека може ... Али помина ерата на Интер ... Таквите клубови без традиција и минато имаат фитиљ кој брзо се пали ама и брзо се гасне :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom