F
FuckYouAll
Гостин
Убо бе,немора да кажуваш на сите. Тие не нарекуваат Губентус,ЈуБентус и го вреѓаат клубот за кој навиваме а ти одиш и им честиташ.Уште се прашуваш зошто? Подобро Рома да биде прва отколку Интер.:uvo:
Убо бе,немора да кажуваш на сите. Тие не нарекуваат Губентус,ЈуБентус и го вреѓаат клубот за кој навиваме а ти одиш и им честиташ.Уште се прашуваш зошто? Подобро Рома да биде прва отколку Интер.:uvo:
Како сакаат нека не викаат,лично јас никогаш не сум прекрстил клуб ги викам како што се викаат и не им измислувам имиња,а они и членовите од другите фан клубови нека се задоволуват да не викаат како ќе им дојде.Ама лично спорстки на сите ќе им честитам ако треба,без разлика дали не мразат и го презираат Јувентус.Ќе си дојде се на свое место па и на нас сакале-несакале ќе ни честитаат....и честитаат....Убо бе,немора да кажуваш на сите. Тие не нарекуваат Губентус,ЈуБентус и го вреѓаат клубот за кој навиваме а ти одиш и им честиташ.
Keлини пак се повреди???:nesvest:јебига кој сака нека победи, лошо што ние сме многу назад ова година
Неофицијални состави Јувентус - Аталанта
како успеа беее?ајде ако не тепаат утре кршам телевизор а шо се деси со протестиве ќе има барем 3000 гледачи ?Keлини пак се повреди???:nesvest:
Па и онака по толку им идат на стадион, подобро прашај дали ќе има 300 гледачи. :pos2:како успеа беее?ајде ако не тепаат утре кршам телевизор а шо се деси со протестиве ќе има барем 3000 гледачи ?
Торино не е многу голем град, натпреварите на Деле Алпи не беа посетени поради фактот што е многу одалечен од градот и мора да се патува со метро или со автомобил, еве сеа прават метро директно до стадионот (новиот на местото на Деле Алпи) и бесплатно ќе се патува, а за на Олимпико не е посетен знаеш и самиот зошто, се додека е оваа управа, така ќе е, никој не сака да гледа циркус на теренПа и онака по толку им идат на стадион, подобро прашај дали ќе има 300 гледачи. :pos2:
Озбилно сега, не ми е јасен тој феномен. Јуве има(ше) нејмногу навивачи во Италија а сепак натпреварите му беа подпросечно посетени. Како е тоа можно?
П.С. За повредиве, веќе немам никаков коментар, ни стана секојдневие.
Па не би рекол дека не е голем со оглед дека има 1000000, + - жители.(4 град по големина во 60 милионската Италија)Торино не е многу голем град, натпреварите на Деле Алпи не беа посетени поради фактот што е многу одалечен од градот и мора да се патува со метро или со автомобил, еве сеа прават метро директно до стадионот (новиот на местото на Деле Алпи) и бесплатно ќе се патува, а за на Олимпико не е посетен знаеш и самиот зошто, се додека е оваа управа, така ќе е, никој не сака да гледа циркус на терен
Да и јас имам слушнато дека Торино има многу повеќе навивачи во самиот град ама сепак и покрај тоа посетеноста на натпреварите на Јуве ми е нелогичнаВо самиот град Јувентус има далеку помалце навивачи од Торино ...би рекол дека има и премалце ... поголемиот дел од градот е во знакот на Торино , а и фан шопот на Торино е дупло поголем и пополн со луѓе од тој на Јувентус ...
Мада тоа за мене и не е некое оправдување , една третина од навивачите во Италија се фанови на Јувентус ( 12 милиони ако ме држи добро сеќавањето) , а не може да се наполни еден стадион од 25 000 па макар и патувале од југот на Италија...
Ако нека продолжат да си навиваат, Торино никогаш не е бил тоа што е ЈУВЕ а нема ни да биде, само Елкан и компанија ни кварат просек сеа ама и тоа ќе помине, не се вечни ни тие :wink:Во самиот град Јувентус има далеку помалце навивачи од Торино ...би рекол дека има и премалце ... поголемиот дел од градот е во знакот на Торино , а и фан шопот на Торино е дупло поголем и пополн со луѓе од тој на Јувентус ...
Мада тоа за мене и не е некое оправдување , една третина од навивачите во Италија се фанови на Јувентус ( 12 милиони ако ме држи добро сеќавањето) , а не може да се наполни еден стадион од 25 000 па макар и патувале од југот на Италија...