Nuneee
Nune
- Член од
- 27 декември 2009
- Мислења
- 449
- Поени од реакции
- 29
Хаха ... Подобар подарок,амин ...Да почекаме само какви ќе бидат првите денови од Новата Година може Бетега ќе биде нашиот Дедо Мраз
Хаха ... Подобар подарок,амин ...Да почекаме само какви ќе бидат првите денови од Новата Година може Бетега ќе биде нашиот Дедо Мраз
Да не испадне од 2 трофеја ни еден па сите да паднеме во очај затоа прво го посочив европа лига дека имаме поголеми шанси а секако ќе се борат во серија а да го дадат максимумот а со Хидинк ќе го дадат он има цврст карактер така да ќе видиме како ќе се движат работите во двете такмичењазошто потешко?! -9 и не се некоја разлика на полусезона + сега ќе се игра среда-недела па кој ќе има поодморени играчи ќе ја добие и предноста... затоа и беше битен еден ваков добар потег-Хидинк
Брат ако е точно овоа имаш пиво од мене :wink:Еве и на англиски за Хидинк! goal.com и football-italia
Ве молам без вицови за Киелини не ме смејте
Човекот е цар.Нема теорија да го дадеме ...Ве молам без вицови за Киелини не ме смејте
вистинските шампиони не се радуваат на второ и трето класни натпреварувања :smir:Да не испадне од 2 трофеја ни еден па сите да паднеме во очај затоа прво го посочив европа лига дека имаме поголеми шанси а секако ќе се борат во серија а да го дадат максимумот а со Хидинк ќе го дадат он има цврст карактер така да ќе видиме како ќе се движат работите во двете такмичења
не ама со вакви игри ко што имаа не треба ни да се коментира за шампиони затоа се потребни промени за да има шампионски духвистинските шампиони не се радуваат на второ и трето класни натпреварувања :smir: