Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Според Footballpress Јувентус би направил замена со Баерн МИнхен Сисоко-Ф.Лам.Не верувам дека ова ке се случи ова е чста глупост и не верувам дека Сисоко ке си иде ама кога би можеле да го донесеме лам би било супер.Само незнам колку би барале за него.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Според Footballpress Јувентус би направил замена со Баерн МИнхен Сисоко-Ф.Лам.Не верувам дека ова ке се случи ова е чста глупост и не верувам дека Сисоко ке си иде ама кога би можеле да го донесеме лам би било супер.Само незнам колку би барале за него.
LOL! Чисти шпекулации ..
Ја не би го дал Сисоко ниту за Швајнштајгер, неголи за Лам, безврска зборат тие.

Препорачувам да не ги пастирате ваквите трачови, премногу се глупи и смешни. :)

+ Сисоко има изјавено дека останува во Јувентус и доколку не се пласираме во ЛШ!

:toe:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Luge vo transferite se e mozno pustivme eden Zidan, zasto da ne go pustime i Momo iako jas licno sakam Momo da ostane

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
значи пак на моето-со Ф.М. не се гради шампионски тим,не ми објаснувај за плати и обештетувања,како горенаведените биле донесени во нивните тие клубови кај што играат?! денес се си има цена а екипа без првокласен Д.М. е како мува без глава,не може да се организира ни во напад,ни во одбрана...
оставете го МЕЛО аман !! не е крив филипе мело криви се останатите играчи од средниот ред колку пати само се случило мело (или еве сисоко) ке ја одземат топката и нема на кого да ја дадат тоа е се поради тоа што во јувентус играат многу играчи кој не се достојни да го носат дресот тој треба да ја додаде топката до играчот кој е најблизок а бидејки јувентус беше во слаба форма тотално погрешка тактичка распределеност единствено сто им преустануваше на ФИЛИПЕ МЕЛО(кој толку го критикувате демек другите играчи на таа позиција играат маестрално без грешка сетете се на последните натпревари грешките на сисоко мело ги поправаше) значи единствено му преостануваше да ја затепа лоптата ко што прават у 3 лига во МК

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Melo i Sissoko se gleda deka ne mozat zaedno, a i taka gubime na tehnika, koga edniot igra dobro drugiot ne igra, podobro od edniot da se oslobodime. Nitu Sissoko nitu Melo ne zasluzuvaat da bidat rezerva taka da edniot neka ide vo nekoj drug klub

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Чисти шпекулации..Ја не би го дал Сисоко ниту за Швајнштајгер, неголи за Лам, безврска зборат тие.
Сисоко нема да си оди од Јувентус, а своевремено неговиот агент ги отфрли шпекулациите кои се појавија дека Сисоко можно е да замини во Баерн Минхен. Сисоко изјави дека ќе остани во Јувентус и во случај Јуве да не влезе во ЛШ наредната сезона. Сисоко е многу важен играч за Јуве и сигурен сум дека нема да биде продаден доколку сам не го побара тоа.

С

сашенко

Гостин
Melo i Sissoko se gleda deka ne mozat zaedno, a i taka gubime na tehnika, koga edniot igra dobro drugiot ne igra, podobro od edniot da se oslobodime. Nitu Sissoko nitu Melo ne zasluzuvaat da bidat rezerva taka da edniot neka ide vo nekoj drug klub

Епа ајде тогаш кого вие би пуштиле да си оди?Ако не можат заедно тогаш кој да оди?

Сисоко?
Мело?
За кого има подобра понуда?

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
напротив можат да играат заедно тоа го имаат докажано многу пати а ако сакате малце креативност во играта од страна на нив ке се чека да се врати каморанези и џовинко на левата страна диего во средината а напад дел пиеро и јакинта старата дама има право закерони нема ништо сменето тој сто го пребродил е дел пиеро со неговите маестрални потези значи кога вака ке изгледа тимот
---------------------------буфон
----------канаваро-----бр 33--------киелини
------------------сиссоко----мело-
-------------------------диего-
каморанези-----------------------------џовинко
---------јакинта(трезегол)---дел пиеро
кога ке изгледа тимот вака јувентус ке бележи подобрувања со чело на дел пиеро

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Епа ајде тогаш кого вие би пуштиле да си оди?Ако не можат заедно тогаш кој да оди?

Сисоко?
Мело?
За кого има подобра понуда?
Ни едниот ни другиот.
Мело и Сисоко многу добро би функционирале, односно ќе функционираат кога ке имаме подобри крила односно сега кога се врати Каморанези, и на лево некој по асален да се најди и топ ке бидеме.

Мело и Сисоко се деструктивци, треба да сечат акции и да додаваат се што е можно побрзо за да може да се организира напад, на пред го имат Диего, лево друг, десно трет, и после напаѓачите.

Мело и Сисоко играа заедно ако не се лажам со мечот со Аталанта и Самдорија а добро ги памтите овие резултати, па сега остајте да се вклопат добро кога и двајцата дојдоа на терен.

Мело кога играше, кога Ферара му даваше улога да игра, односно да пресече топка и да направи нешто да издрибла и да даде кон напаѓачите, нешто такво беше, а тоа Мело не ни го играл ниту ке го игра, се знае играта на Мело.

stara_dama, те подржував, не ме разочарувај сега ...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Сега читам Ариаудо изиграл перфектно за Каљари на мечот со Парма. На еден Креспо и на еден Биабиани (кој е одличен играч бај д уеј, оние што го виделе знаат...) не им оставил да писнат. Секоја чест за малиот.

Иначе, околу муабетот Мело - Сисоко, никој од нив не си оди. Сисоко повеќе пати го има кажано тоа, а еве и Мело излезе со таква изјава.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Еве добар хајлајц од вчера:

2:12 :nesvest: / 2:20 - Буфон:pos2::pos2:

Мело постигна регуларен гол, плус црвениот картон на Гуана беше токму врз старт над Мело.

Браво за Кандрева
Браво и за Дел Пиеро

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Каков Сисоко не се палете во се што ќе прочитате ако го даат за Рибери може !!!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Дел Пиеро е моментално во најдобрата форма оваа сезона а и одма цел тим ја крена формата. Значи чим на лидерот му оди им оди на сите!:vozbud:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Еве добар хајлајц од вчера:

2:12 :nesvest: / 2:20 - Буфон:pos2::pos2:

Мело постигна регуларен гол, плус црвениот картон на Гуана беше токму врз старт над Мело.

Браво за Кандрева
Браво и за Дел Пиеро

Голот на Мело е поништен поради тоа што играчот кој беше у офсајд(не за приметив кој беше точно), тргна кон топката.
Да не тргнеше кон неа и се случеше истиот крај, значи мело да дадеше гол, тогаш голот ќе беше регуларен, односно признат. Не дека сеа не беше, него тоа е причината поради која беше поништен

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Голот на Мело е поништен поради тоа што играчот кој беше у офсајд(не за приметив кој беше точно), тргна кон топката.
Да не тргнеше кон неа и се случеше истиот крај, значи мело дадеше гол, тогаш голот ќе беше регуларен, односно признат. Не дека сеа не беше, него тоа е причината поради која беше поништен

Дел Пјеро беше во пасивен офсајд,може судијата предвреме изреагира мислејќи дека Дел Пјеро ќе ја допре топката,но тој ја остави на Мело и се постигна регуларен гол кој беше поништен.Ама има тука нешто дискутабилно што сега ми текна а тоа е дека ако Дел Пјеро го попречеше со блок противничкиот играч да стигне до топката попрв од Мело.Значи индиректно т.е. без контакт на топката учествува во акцијата тогаш офсајдот ќе беше на место.Тоа е исто кога пред голманот стои играч во пасивен офсајд,кој му го попречува видикот на голманот.:toe:

Мурињо 3 натпревари е суспендиран.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom