Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Дечки на трач ком денови е има некакви анкети за најдобрите за деценијава. Па мислам дека можиме малку да им помогниме на нашите. Денес се бира тренее и серкото фргусон води ајде да му заблагодариме на мајсторот Липи.
link?

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
голгетер од типот “уште една промашена инвестиција“ е НАЈМАЛЦЕ потребна во моментов u got that?! или земи проверено или не земај подобро,зошто времето за коцкање заврши-потребни се резултати за бркање на -9 и сигурната игра на Интер... во моментов залудно потрошени пари значи кусок во буџетот за засилувања на лето
Сите многу добро знаеме што ни е потребно, но во моментов со она што го прикажува Суарез во Ајакс мислам дека вреди да се ризикува и да се ангажира иако е многу тешко според мене. Покрај тоа Суарез е токму таков тип на напаѓач што ни е потребен.

http://www.goal.com/en/news/2804/goalcom-player-of-the-decade/2009/12/20/1699376/goalcom-player-of-the-decade-vote-for-your-favourite

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.323
Поени од реакции
5.999
Сите многу добро знаеме што ни е потребно, но во моментов со она што го прикажува Суарез во Ајакс мислам дека вреди да се ризикува и да се ангажира иако е многу тешко според мене. Покрај тоа Суарез е токму таков тип на напаѓач што ни е потребен.
Teшко ќе биде да се ангажира. Многу големи клубови ги следат неговите игри (Барса, Челзи, Манчестер Јунајтед итн), но вреди да се проба да се ангажира, бидејќи се работи за одличен напаѓач.

Во Холандското првенство за Ајакс има брилијантен учинок, од 81 изигран натпревар има постигнато 57 гола, а во Уругвајската репрезентација од 25 натпревари има постигнато 9 гола. Реално, во Италија ќе му биде потешко да постигнува голови бидејќи Калчото е главно дефанзивно, но играч со такво прецизно изработено чувство за гол мислам дека ќе успее да се снајди.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
здраво момци како е ???? мене ме немаше неколку дена да пишам на форумов не од со неможам или иам работа некоја туку ме мрзи хехх (неможам да се расправам со хх личности)гледам заинтересирани сме за неколку играчи ако се доведат мислам дека би било одлично но тука веке се чуствува пренатрупаност во тимот ке мора некој да си замини од тимот но со оглед на настаните и на крајот од оваа сезона ке си оди канаваро во пензија а на крајот од наредната дел пиеро ке си оди во пензија трезеге е и тој на залезот од кариерата значи за една до две сезони ке ни заминат 3ца мора да земат од младинскиот тим или да купат играчи тоа е мое лично мислење

С

сашенко

Гостин
здраво момци како е ???? мене ме немаше неколку дена да пишам на форумов не од со неможам или иам работа некоја туку ме мрзи хехх (неможам да се расправам со хх личности)гледам заинтересирани сме за неколку играчи ако се доведат мислам дека би било одлично но тука веке се чуствува пренатрупаност во тимот ке мора некој да си замини од тимот но со оглед на настаните и на крајот од оваа сезона ке си оди канаваро во пензија а на крајот од наредната дел пиеро ке си оди во пензија трезеге е и тој на залезот од кариерата значи за една до две сезони ке ни заминат 3ца мора да земат од младинскиот тим или да купат играчи тоа е мое лично мислење

Јаго и Екдал да си ги вратиме треба од младите тие ке ни требаат многу е ве на ФМ цела сезона играм со нив двајца прв тим и тоа и стално влегуваат во тим на неделата...Ина4е јас мислев дека Дел Пиеро ке се пензионира на крајот на оваа сезона ама ок е ако си отиде на полусезона ке може Диего да ја земе десетката тогаш?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Ина4е јас мислев дека Дел Пиеро ке се пензионира на крајот на оваа сезона ама ок е ако си отиде на полусезона ке може Диего да ја земе десетката тогаш?
велиш да го избркаме туку-така :wink:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Денес му е роденден на Бетега - Bobbygol, среќен нека му е!
Според SkySport 24 Бетега веќе почнал да работи и прв трансфер приоритет за во Јануари му бил Ледезма.
Ова најверојатно ќе значи и шут карта за Тиаго, што и не е така лошо. :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.323
Поени од реакции
5.999
Денес му е роденден на Бетега - Bobbygol, среќен нека му е!
Според SkySport 24 Бетега веќе почнал да работи и прв трансфер приоритет за во Јануари му бил Ледезма.
Ова најверојатно ќе значи и шут карта за Тиаго, што и не е така лошо. :)
Токму така. Се најавува дека Бетега и Секо деновиве ќе се сретнат со Агентот на Ледесма, и со Лотито да се договорат за можен трансфер на Ледесма во Јувентус, а Бетега освен Ледесма сакал да се ангажира и Бек од Хофенхајм. линк

И експресен одговор на Моџи за овој потег: „Ледесма не е играч за голем клуб“ линк

Очигледно е дека Моџи не може да се помири со фактот дека во моментов нема ама баш никаква моќ, и затоа со секоја изјава сака да го деградира и дискредитира секој потег на Јувентус од 2007 па наваму.

Фудбалската Федерација на Русија веќе е сигурно дека ќе го смени Претседателот на Федерацијата,а со тоа се најавува и смена на Гус Хидинк од селекторската позиција, бидејќи токму Претседателот на Руската фудбалска федерација бил најголем поддржувач на Хидинк. линк

Тоа е одлична вест за Јувентус со оглед дека ако Хидинк добие отказ, ќе биде многу полесно да се ангажира, плус се најавува дека и со 4 милиони евра плата колку што земаше во Руската Репрезентација, ќе може да се ангажира Хидинк во Јуве.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Одличен е Ледезма ја држеше цела игра на Лацио а Моџи нека не јаде бурек кој да го купиме Фабрегас според него??

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Токму така. Се најавува дека Бетега и Секо деновиве ќе се сретнат со Агентот на Ледесма, и со Лотито да се договорат за можен трансфер на Ледесма во Јувентус, а Бетега освен Ледесма сакал да се ангажира и Бек од Хофенхајм. линк

И експресен одговор на Моџи за овој потег: „Ледесма не е играч за голем клуб“ линк

Очигледно е дека Моџи не може да се помири со фактот дека во моментов нема ама баш никаква моќ, и затоа со секоја изјава сака да го деградира и дискредитира секој потег на Јувентус од 2007 па наваму.

Фудбалската Федерација на Русија веќе е сигурно дека ќе го смени Претседателот на Федерацијата,а со тоа се најавува и смена на Гус Хидинк од селекторската позиција, бидејќи токму Претседателот на Руската фудбалска федерација бил најголем поддржувач на Хидинк. линк

Тоа е одлична вест за Јувентус со оглед дека ако Хидинк добие отказ, ќе биде многу полесно да се ангажира, плус се најавува дека и со 4 милиони евра плата колку што земаше во Руската Репрезентација, ќе може да се ангажира Хидинк во Јуве.
Нималку не го подржувам Моџи во изјавиве но има право човекот, што ќе ни е потребен Ледезма не ми е јасно, имаме доста дрва од негов калибар.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

Конечно добри вести да прочитам тука, дека некој презел нешто за клубот. Ледесма мислам дека без многу напори ќе можат да го ангажират исто и за овој Бек, бидејќи ќе дојдат од мн послаби тимови во појак:vozbud:исто и за Хидинк мисам дека треба да се донесе по секоја цена овој човек, ако не тој во втор план треба да е Сколари:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.323
Поени од реакции
5.999
Нималку не го подржувам Моџи во изјавиве но има право човекот, што ќе ни е потребен Ледезма не ми е јасно, имаме доста дрва од негов калибар.
Планот на Бетега е да се продаде Тиаго и да се ангажира Ледесма. Финансиски Јуве нема ништо да изгуби, бидејќи Ледесма се проценува на околу 4 милиони (со оглед дека му завршува договорот во Јуни), а Тиаго Јуве би го продале за 6-7 милиони. А Ледесма колку и да не е играч за голем клуб, гарант подобро ќе игра од Тиаго.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
па како што се очекуваше бетега почна сериозно да работа на случајот со јуве мислам јас и дека ке го доведе во ред

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Одличен е Ледезма ја држеше цела игра на Лацио а Моџи нека не јаде бурек кој да го купиме Фабрегас според него??
Демек тој да е во Јуве Фабрегас ќе го донесе:haha: Неможам да му ги читам ваквите излети веќе:tapp:

Планот на Бетега е да се продаде Тиаго и да се ангажира Ледесма. Финансиски Јуве нема ништо да изгуби, бидејќи Ледесма се проценува на околу 4 милиони (со оглед дека му завршува договорот во Јуни), а Тиаго Јуве би го продале за 6-7 милиони. А Ледесма колку и да не е играч за голем клуб, гарант подобро ќе игра од Тиаго.
Абе и да го земаме Ледесма не очекувам којзнае што од него ако се знае дека цела сезона нема играно:toe:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Сепак има време уште некој ден ке започни трансфер пазарот па ке видиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom