Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Форум е, ако сакаш навивачи стриктно на Јуве да гледаш на една тема терајте на некое друго каде така стојат работите.
Колку пати фанови на Јувентус дошле на тема на Интер па никому ништо, ај, фанови на Слаткар само на темата за Слаткар, хејт никако, фанови на Калчо стриктно само они на таа тема, мислења од страна не се добредојдени и тн и тн, примери еден куп вакви . . . не иде нели.
Дошле во ваш фан клуб и за 3 дена бан одма почнуваат да напагаат така жив пример сум јас ај негирај дека не е така ???неможам 3 реда да искоментирам во ваш фан клуб без некој реплика да ми удри признај дека е така.Затоа и побарав бан зошто еден асален чоек немате таму освен ти !!!

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Не ми беше тоа поентата, познати ни се вашите ставови и досадно е да се чита едно исто. Ме сфаќаш, јас и ти имаме правено муабет на 5 страни на форумов и многу добро знаеме и јас, и ти, и останатите, кој што мисли за случајов. Нема потреба да се повторуваме. :wink: Затоа ако имам нешто ново да кажам пишувам, ако не - не. Ако приметиш регистриран сум на 15-05-2005 a имам 2000 поста. Едноставно не сакам да се повторувам :wink:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
Дошле во ваш фан клуб и за 3 дена бан одма почнуваат да напагаат така жив пример сум јас ај негирај дека не е така ???неможам 3 реда да искоментирам во ваш фан клуб без некој реплика да ми удри признај дека е така
Да али ти провоцираше, ко сеа некој да ви дојде и да ви рече ај бе не напињајте ви еам второлигашите, нормално ко пијавици ке му се закачат. Ти ако не се лажам самиот бараше да бидеш баниран, нема потреба сеа за таа дискусија .

Ајт терајте си онтопик муабет, и не се пувајте на мислења од други фанови на форум... тоа е моментот, форум.

Не ми беше тоа поентата, познати ни се вашите ставови и досадно е да се чита едно исто. Ме сфаќаш, јас и ти имаме правено муабет на 5 страни на форумов и многу добро знаеме и јас, и ти, и останатите, кој што мисли за случајов. Нема потреба да се повторуваме. :wink: Затоа ако имам нешто ново да кажам пишувам, ако не - не. Ако приметиш регистриран сум на 15-05-2005 a имам 2000 поста. Едноставно не сакам да се повторувам :wink:
Да де, затоа реков џабе ке влагам у дискусија кога истото само ке го повторувам, и мене ми е досадно али 10 души ме цитираа па одговорив.

На крај краева бар за Калчополи и вие и ние можеме комотно да дискутираме на темата за Италијанско, јас и тогаш реков, најубаво ке е тој муабет да се води таму ( нека го перцепира кој сака ) вака само се трујат фан клубовите од лавина веќе видени ствари.

Ајт, идам ја хоризонтала. :wink:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Да али ти провоцираше, ко сеа некој да ви дојде и да ви рече ај бе не напињајте ви еам второлигашите, нормално ко пијавици ке му се закачат. Ти ако не се лажам самиот бараше да бидеш баниран, нема потреба сеа за таа дискусија .

Ајт терајте си онтопик муабет, и не се пувајте на мислења од други фанови на форум... тоа е моментот, форум.
Син дај бе да не слушам децки муабети што е провокација што на шала сум кажал дека ке изгубите од Палермо на пример?Па стално се очекува ривалот да загуби од некој нели?не ми ни треба вашиот фан клуб

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Trezeguet
Giovinco - Diego - Camoranesi
Marchisio - Sissoko/Melo
Grosso(De Ceglie) - Giorgio - Cannavaro - Caceres
Buffon

Del Piero - Trezeguet
Diego
Giovinco - Marchisio - Sissoko
Grosso - Chielini - Cannavaro - Caceres
Buffon

Мислам дека тука некаде треба да се бара стартниот состав и формацијата против Интер.
Во втората Del Piero би имал и задача да се враќа поназад за да му помага на Diego и да прими топка.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.019

Del Piero - Trezeguet
Diego
Giovinco - Marchisio - Sissoko
Grosso - Chielini - Cannavaro - Caceres
Buffon
Мислам дека Џовинко не треба да игра толку назад, со оглед дека е многу слаб во одбраната а на таа лева страна дефанзивните задачи би му преостанале само на Гросо кој сеуште е под знак прашалник за натпреварот со Интер, а ако го нема него сигурно тука ќе игра Де Чеље, кој исто така не е многу добар во одбрана. (не верувам дека Молинаро после натпреварот со Каљари).

Мислам дека доколку Чиро излези со 4-3-1-2 формација, таа ќе изгледа вака (со мали промени во нападот)

Buffon

Caceres--Cannavaro--Chiellini--Grosso

Sissoko--Melo--Marchisio

Diego

Trezeguet/Amauri - Del Piero/Giovinco

Слушам и Диего не му е баш најдобро во Јуве гледе каква е ситуацијата и дека не оди тимот како што треба, па изјавува дека пак сакал да игра заедно со Озил кој беше негов партнер во Вердер Бремен, со тоа сака да каже дека сака да се врати. Горе доле таков одговор дава ...
Диего 100пати изјави дека се чувствува одлично во Јуве. А неговата изјава во однос на Озил е порака до Раководството на Јуве да го ангажираат Озил. link
Diego Tells Juventus To Buy Mesut Oezil From Werder Bremen

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
значи вчера излегов со една мала анализа за досегашниот дел од сезоната значи да напрајме една мала анализа и за лани па ке видиме дали сме постигнале нешто или сме изгубиле
лани прво коло со фиорентина на гостински терен 1 1 годинава на домашен терен победа од 1 0 со киево лани второ коло победа врз удинезе 1 0 годинава победа врз рома на гостински терен од 1 3 лани трето коло победа врз калари од 1 0 на гостински терен годинава исто така на гостински терен победа овај пат од 2 0 врз лацио лани четврто коло нерешено со катаниа 1 1 на домашен терен годинава на домашен терен го победивме ливорно со 2 0 лани петото коло 0 0 со самп годинава со џенова 2 2 нерешено лани во шестото коло пораз од палермо со 2 1 годинава нерешено со болоња 1 1 на домашен терен лани во седмото коло пораз од наполи од 2 1 на гости годинава исто така пораза од палермо од 2 0 лани во осмото коло победа врз градскиот ривал торино од 1 0 годинава во осмото коло нерешено со фиорентина 1 1 лани во деветото коло победа врз болоња од 2 1 на гости годинава победа врз сиена од 1 0 на гости лани во десетото коло победа врз рома од 2 0 годинава победа врз самп од 5 1 лани во единаесетото коло победа врз киево со 2 0 а годинава пораз од наполи со 3 2 лани во дванаесетото коло победа врз џенова од 4 1 годинава победа врз аталанта од 5 2 лани во тринаесетото коло пораз од интер од 1 0 годинава победа од 1 врз удинезе со 1 0 лани во четиринаесетото коло победа врз реџина од 4 0 пораз од калари со 2 0 лани во лш
прво коло победа од 1 врз зенит годинава 1 1 со бордо лани во второ коло нерешено со бате борисов 2 2 годинава нерешено со баерн лани трето коло победа врз реал со 2 1 годинава победа од 1 0 со макаби лани четврто коло победа врз реал исто така од 2 0 а годинава од 1 0 лани во последните две кола идентично 0 0 годинава пораз од бордо и уште еден не изигран натрепревар со баерн ако се сумираат резултатите во овие 19 меча во сите конкуренции 11 победи а годинава 10 лани нерешени 6 годинава 5 лани 3 порази годинава 4 порази така да мислам дека сме тука така и лани и годинава али лани со видно послаб тим успеавме да одиме понатака во лш годинава ни зависи со баерн :salut:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Koga ke se razmisli podobro ne moze da se kaze deka lani Juventus imase poslab tim...samo da se potsetime deka lani bea tuka Nedved i Del Piero(od pocetok)... pa koga ke se razmisli podobro sekoj tim bez dvajca klucni igraci bi bil vidlivo oslaben bez razlika na novite zasiluvanja...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
значи годинава иаме даено 26 гола во домашно првенство и 3 гола лш а лани 7 во лш а лани лани сме дале во домашно 21 гол а лани сме примиле 11 годинава 18 значи штета еден мелбрег со го пуштивме

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Нема потреба од статистики, овој Јувентус е многу појак од прошлата сезона, само го нема оној победнички менталитет и некој цврст човек на клупата што ќе може да ги контролира играчите, -8 не е ништо, сезоната е пред нас, со победа во дербито ќе се намали разликата, мислам дека може да се дојде до титула сезонава, ќе видиме како ќе се покаже Чиро против шинтер, тука очекувам максимална мотивираност на сите играчи и гинење на терен, едноставно мора да се победи овој меч, доколку тука победат може да дојде до целосен преокрет во играта на ЈУВЕ до крајот на сезоната. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Нема потреба од статистики, овој Јувентус е многу појак од прошлата сезона, само го нема оној победнички менталитет и некој цврст човек на клупата што ќе може да ги контролира играчите, -8 не е ништо, сезоната е пред нас, со победа во дербито ќе се намали разликата, мислам дека може да се дојде до титула сезонава, ќе видиме како ќе се покаже Чиро против шинтер, тука очекувам максимална мотивираност на сите играчи и гинење на терен, едноставно мора да се победи овој меч, доколку тука победат може да дојде до целосен преокрет во играта на ЈУВЕ до крајот на сезоната. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
абе брат ке видиме сабота како ке заврши мечот сите што се за јуве очекуваат победа и тие штосе за шинтер за шинтер нека победи подобриот

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
абе брат ке видиме сабота како ке заврши мечот сите што се за јуве очекуваат победа и тие штосе за шинтер за шинтер нека победи подобриот
Во сабота мора да се победи мечот, нема простор за калулации веќе, доколку сака Чиро да остане на клупата мора да го добие овој меч, да одиграат сите играчи со 90% од својот капацитет тепаме минимум 2-0, ајде пред време да не збориме но едноставно мора да победиме во сабота :toe:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Во сабота мора да се победи мечот, нема простор за калулации веќе, доколку сака Чиро да остане на клупата мора да го добие овој меч, да одиграат сите играчи со 90% од својот капацитет тепаме минимум 2-0, ајде пред време да не збориме но едноставно мора да победиме во сабота :toe:
абе да нема простор за калкулации овај меч е тој со ке одлучи за иднината на чиро да речиме овај го победи а изгуби од баерн или обратно или двата ги загуби што тогаш

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Мора победа за да останеме во трка за титулата!
ЌЕ ГИ БОДРАМ ОД ТУКА!:нанана::нанана::нанана:

НА КРАЈ ВАКА ЌЕ ИМ ПРАИМЕ::ужива::ужива::ужива:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Мора победа за да останеме во трка за титулата!
ЌЕ ГИ БОДРАМ ОД ТУКА!:нанана::нанана::нанана:

НА КРАЈ ВАКА ЌЕ ИМ ПРАИМЕ::ужива::ужива::ужива:
да да и јас лично сакам да се победи шинтер ама има време ке видиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom