Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
Гранде јувеее али вчера ултрас кога ги покажаја ме исполни има ли некој слика ? ве молам најдете да турам на позадина
Чудно што Поулсен го нема, човекот изигра феноменална утакмица, една од подобрите во дресот на Јуве воопшто.Тимот на колото во Сериа А:
Dida
Caceres – Yepes – Migliaccio – Grosso
Candreva - Cambiasso – Lazzari
Totti – Ronaldinho
Gilardino
Абе што се чудиш па многу ќе бидеме од Јуветус во прв тим не е фер така за другитеЧудно што Поулсен го нема, човекот изигра феноменална утакмица, една од подобрите во дресот на Јуве воопшто.
Како и да е, честитки за победата, заслужена во секој случај. Во прво полувреме бевме тиња. Многу грешни додавања, лизгања по теренот... Во второ полувреме се стегнавме малце, влегувањето на Момо во игра на местото на бескорисниот Мело се исплатеше. Одлична акција при голот на Гросо, браво за Поулсен и Касерес, кој бај д уеј, констатно се подобрува на таа десна бековска позиција. Амаури беше безопасен цела утакмица, Запата во џеб го стави. Диего беше изнервиран, очигледно од Инлер, кој констатно погрубо стартуваше врз него. Другите горе долу добри беа...
Следна утакмица со Бордо, кои според најавите ќе бидат без Гуркув, нивниот најдобар играч. Еве ни добра шанса да се качиме на врвот во групата. :палец:
Човекот стварно заслужи да биде во тимот, а ако не во првиот тим, барем во споменатите подолу. Нема врска, како и да е браво за Поулсен, доколку продолжи со вакви игри дефинитивно ќе си го задржи местото во старните 11.Абе што се чудиш па многу ќе бидеме од Јуветус во прв тим не е фер така за другите![]()
не ми е јасно само едно...како може голман што примил 3 гола да биде најдобар голман на колото во цела лига? овие ми стои појма немаатТимот на колото во Сериа А:
Dida
Totti – Ronaldinho
Gilardino
Касерес е централен дефанзивец, но во Уругвајската Репрезентација игра како лев бек, во Јуве како десен. Мислам дека Чиро треба да го проба некогаш и на неговата природна позиција. Пример е Киелини кој не беше којзнае што како лев бек, а кога беше поставен од Дешамп како централен дефанзивец, моментално е еден од најдобрите во светот на неговата позиција.За мене Касерес е топ играч,во одбрана е доста стабилен ,он е наследникот на Монтеро,али уште е млад ќе напредува сеа у офанзива не е толку добар како одбрана али и таму се снаоѓа,ни донесе неколку бодови,голот против Лацио за победа,асистенција за Камора против Макаби во гости и сеа асистенција,добар е си ја врши работата,и сеа у тимот на колото
Forza Juve
СМЕШКИ, СМЕШКИ !!!Тимот на колото во Сериа А:
Dida
Totti – Ronaldinho
Gilardino
Точно е дека треба да го има Поулсен на списокот, мислам дека со прикажаната игра го заслужи тоа.Каде е Поулсен, каде е Мексес во тимот. Гросо дрвото го ставиле, ауф толку одбратно ми игра тој играч ... леле.
За напад не пратив али Фиорентина изгуби и само 1 гол даде Џилардино МИСЛАМ не сум сигурен али имаше и напаѓачи кои вредеа во напад.
Незнам како ги прават ова чудно, се смеев.
Според фудбал Италија, тимот на колото го сочинуваат:
Жулио Серџо
Џ. Занети Мексес Киелини Гросо
Камбиасо Мота Кандрева
Пато Милито Тоти
Далеку пореална единаесторка. Како што кажа некој погоре (и што стварно ми боде очи), Дида прими 3 гола и е во тимот на колото !? Нонсенс.
Јас мислам дека овој натпревар му е еден од најдобрите на Поулсен додека е во Јуве, заедно со оној минатата сезона против Фиорентина, и се надевам дека ќе продолжи во она темпо, го имаше на секој дел од теренот, помагаше и во нападот и во одбраната и тој беше еден од главните протагонисти на креирањето на голот на Гросо. Одлична партија за него. Колку повеќе играчи се во форма толку подобро за Јувентус.И тоа како подобар состав е ова.Пато изигра стварно добро и греота да не се стави во тим на колото.Поулсен и јас би го ставил со оглед на тоа дека лично мене не ме импресионираа други играчи на негова позиција колово а тој си изигра одлично.Ми се допаѓа тоа што го гледав насекаде по теренот едноставно секаде го имаше а кога дојде првата сезона ретко можеше да се забечежи барем јас мислам така.Многу повеќе влијае на играта сега и се навикна изгледа....само нека продолжи.Мислам дека од кај јуве треба да си иде Тиаго зимава а Поулсен да останезашто подобра резерва од него СЕГА?