Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.049
Поени од реакции
5.691

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Што ви пречи!? Стварно претерувате да му е**м мајката доста веке пишете ако ви се пише кажете нешто посалам а не за глупости се расправате со мене, ако ви пречам толку кажете нека ме БАНИРАТ:tapp:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Баш тоа е добро..Што градењето на стадионот нема да се одрази врз куповната моќ на Јувентус, врз платите на играчите, и врз цела финансиска стабилност на тимот..
После почнувањето на градење на сопствен стадион на Јувентус, последниве денови се шпекулира дека и Рома планира започнување на сопствен стадион..
Се сомневам дека Рома во блиска иднина ќе може да изгради стадион, бидејќи колку што знам јас финансиски не се добри работите кај нив!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.049
Поени од реакции
5.691
Што ви пречи!? Стварно претерувате да му е**м мајката доста веке пишете ако ви се пише кажете нешто посалам а не за глупости се расправате со мене, ако ви пречам толку кажете нека ме БАНИРАТ:tapp:
Mи пречи што секој твој пост е зачинет со 100000 смајлиња и анимации, ова не е мсн, ова е ФАН КЛУБ.....

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Mи пречи што секој твој пост е зачинет со 100000 смајлиња и анимации, ова не е мсн, ова е ФАН КЛУБ.....
од 2 до 3 анимации ставам бе! тоа ли ти пречи? а чим се ставени овие анимации тука значи оти можам да ставам колку сакам!:smir::back:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
од 2 до 3 анимации ставам бе! тоа ли ти пречи? а чим се ставени овие анимации тука значи оти можам да ставам колку сакам!:smir::back:
Ок, Тимче прави си што сакаш штом не разбираш што сакаме сите да ти кажеме терај си по своето билдај си се само.:wink:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.858
Tимче, не постојат правила за начинот на постирање ( во случај да се држиш до правилата ), што значи не може да бидеш баниран поради твојот стил на пишување .
Е сега целта на 80 % од оние кои постираат по фан клубовите е да се подигне нивото на дискусија, без провокации, офтопик муабети и смајли постови . Ај, првиот услов не го исполнуваш зашто ретко кога провоцираш, али вторите два се карактеристика за тебе . Или водиш мсн муабети кои врска немаат со дискусијата која некој се обидува да ја држи на високо ниво, или покрај 5те букви од твоите постови ке вметнеш 4 до 5 смајлиња .
Незнам зашто така реагираш на критика од некои повозрасни членови, се надевам ке извлечеш некоја поука која во иднина ке вроди со резултат, на крај краева види го начинот на кој се дискутира и сети се на некој од твоите постови . . . очигледна е разликата .

п.с. Еден од многуте си со таков начин на постирање, не си единствен, али што помалце толку подобро, твое е да избереш . :wink:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Tимче, не постојат правила за начинот на постирање ( во случај да се држиш до правилата ), што значи не може да бидеш баниран поради твојот стил на пишување .
Е сега целта на 80 % од оние кои постираат по фан клубовите е да се подигне нивото на дискусија, без провокации, офтопик муабети и смајли постови . Ај, првиот услов не го исполнуваш зашто ретко кога провоцираш, али вторите два се карактеристика за тебе . Или водиш мсн муабети кои врска немаат со дискусијата која некој се обидува да ја држи на високо ниво, или покрај 5те букви од твоите постови ке вметнеш 4 до 5 смајлиња .
Незнам зашто така реагираш на критика од некои повозрасни членови, се надевам ке извлечеш некоја поука која во иднина ке вроди со резултат, на крај краева види го начинот на кој се дискутира и сети се на некој од твоите постови . . . очигледна е разликата .

п.с. Еден од многуте си со таков начин на постирање, не си единствен, али што помалце толку подобро, твое е да избереш . :wink:
Абе се е океј се слагам со твојот пост ама тука ептен има "разгалени" ке ставам 1-2 смајлиња и право....Ги ценам сите што се повозрасни од мене ама ова не личи на ништо стави еден смајл цел фан клуб востание дига

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Се сомневам дека Рома во блиска иднина ќе може да изгради стадион, бидејќи колку што знам јас финансиски не се добри работите кај нив!
Другар и јас имам мали сомневања во врска со тоа дали Рома ќе може да изгради нов стадион, а притоа да не се одрази тоа врз трансфер политиката, но мораат да градат затоашто мислам дека веќе нема да можат да играат на Олимпико, истото важи и за Лацио. А може и ќе се најде некој инвеститор да џитне некоја паричка, никогаш не се знае.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.852
Другар и јас имам мали сомневања во врска со тоа дали Рома ќе може да изгради нов стадион, а притоа да не се одрази тоа врз трансфер политиката, но мораат да градат затоашто мислам дека веќе нема да можат да играат на Олимпико, истото важи и за Лацио. А може и ќе се најде некој инвеститор да џитне некоја паричка, никогаш не се знае.
Зашто нема да можат?

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Зашто нема да можат?
Затоа што градоначалникот на Рим им соопштил дека тој стадион веќе нема да може да го користат за фудбалски натпревари и ќе мораат да планираат изградба на нови стадиони. Е сега на Рома тоа и беше и во план и пред да им биде соопштено ова, по смртта на претседателот на клубот Франко Сенси тие соопштија дека ќе градат стадион во негова чест и дека се чекало само одобрение за локација.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Се збореше дека и Лацио ќе изгради стадион,можеби они први ќе изградат стадион пред Рома,како и да е,јуве почнува прв со градење на нов стадион што очајно и треба на Италија,а ако не почне јуве прв,тогаш chi??:)

друго,јуве бараат играч од одбрана,игра во Асколи,го бараат Наполи и Џенова.може ќе биде новиот Монтеро:)
http://football-transfer-rumours.blogspot.com/2009/03/juventus-keen-to-sign-ascolis-defender.html

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Се збореше дека и Лацио ќе изгради стадион,можеби они први ќе изградат стадион пред Рома,како и да е,јуве почнува прв со градење на нов стадион што очајно и треба на Италија,а ако не почне јуве прв,тогаш chi??:)

друго,јуве бараат играч од одбрана,игра во Асколи,го бараат Наполи и Џенова.може ќе биде новиот Монтеро:)
http://football-transfer-rumours.blogspot.com/2009/03/juventus-keen-to-sign-ascolis-defender.html
Нема потреба од вакви анонимци не ни треба новиот Кнежевич.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Мислам дека најмногу фали Мексес да застане покај Киелини. Така одбраната би била bullet-proof. Имаше некои шпекулации дека нашиве се заинтересирани токму за Мексес, знае ли некој до каде е работата или остана само на шпекулација?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.049
Поени од реакции
5.691
Мислам дека најмногу фали Мексес да застане покај Киелини. Така одбраната би била bullet-proof. Имаше некои шпекулации дека нашиве се заинтересирани токму за Мексес, знае ли некој до каде е работата или остана само на шпекулација?
Секогаш викам дека идеален партнер на Киелини треба да биде Запата од Удинезе.. Удинезе бараа 20 милиони, но верувам дека ќе го земеме за 15..Сигурен сум дека ќе ги оправда до цент парите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom