Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
1.Мене ми се подеднакво мили1. Ми се важни, ама головите некако помили ми се...
2. Не го реков тоа..И Рони е добар, ама не е како што беше во Барса..
3. Секој за себе...
4. Треба да сум слеп да не го видам придонесот на Момо Сисоко во средината на Јуве (прашај го Роналдињо, тој повеќе знае)..Верувам дека Рафа Бенитез главата ја удира во ѕид зошто не му даваше шанса да игра повеќе во Ливерпул..И не фала, Баба Ванѓа е Бугарка, а јас сум чисто Македонче..Така да немам никаква роднинска врска со неа!!
2.Нормално
4.Имам еден другар/братучед легенд на форумов,страшен навивач е на Ливерпул и цело време му ја спомињам таа грешка на Рафа,ама па и многу конкуренција имаше у Ливерпул

БТВ еден народ две држави

Едит:Од кај знаевте дека така мислам за Сисоко?:nesum:
Не верувам дека ќе не фуфнеше ако не беше пеналот ама ајСе молат фановите на Милан, да не ни ја трујат темава со глупи споредби и да не ми ги споредуваат трансферите на Шева и Сендерос со оној на Амаури. Секое ебено евро што Јуве го плати за Амаури вредеше, а за овие двајца и беспари шо ги зедовте, па пак не вредат... Бтв... Го фафнавте 4-2? Го фафнавте. Ве напуни Амаури? Ве напуни, ајт со здравје, со среќа во Серија А и УЕФА, не ја тупете веќе.. Роналдињо, јеа рајт.. го видов колку е добар, дуел на Момо не му зеде...
Да,да а па некој тресат глупости на кајгана и арчат пари за нет:smir:Најважно плата на 1-ви секој месец земаат...