Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Секоја чест за голот на Дел Пиеро, али после црвениот што го доби Сисоко, мноооооооогу тешко ќе му биде да дојде до сите 3 бода ...

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
sramota e ova za juventus, sega gubi vo liga na Sam. nereseno, pred toa vo serija a nereseno..........ne znam ova na sto ide

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Крај, Јуве 1 - 2 Палермо. Ништо ниту покажаа, ниту пак добија од овој натпревар ...

Член од
11 јули 2008
Мислења
40
Поени од реакции
4
Хеехехехех.. нека си го стаи сеа григера зубот под перница коа ќе си легне и нека си замисли желба, да им се смени тренерот на јуве... до утре ќе го шутнат раниери слушајте ме... за утакмицава нема што да се коментира освен за табелата на која што тимови како сиена и катанија имаат повеќе бодови од јуве... сите у аушвиц!!!

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Aj sea neka pokazat tie koi go branija Ranieri, sto formacija napravi. Mamata i 4erkata u G*z da mu ja eb*am. Daj boze ova da e posleden natprevar na Ranieri kako strateg na Juve. Go mrazam nego

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Gi povlekuvam zborovite za Raniero sto kazav deka treba da mu se dade sansa do krajot na sezonata, mora pod itno da bide smenet ova e veke premnogu, razbiram da se zagubi natprevar ama da se gubi na vakov nacin ne mozam da razberam, sepak ova e Juventus! aj cao se nadevam do krajot na nedelata ke imame nov trener

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Aj sea neka pokazat tie koi go branija Ranieri, sto formacija napravi. Mamata i 4erkata u G*z da mu ja eb*am. Daj boze ova da e posleden natprevar na Ranieri kako strateg na Juve. Go mrazam nego
Само едно прашање до тебе Јувентинит... Кој треба да дојди за тренер(освен, знаејќи дека Марчело Липи. нема шанси да ја напушти репрезентацијата)?? И каква фомрација требаше да напрај Раниери со играч помалку а да победи? Крив е Сисоко што направи не промислен старт, и 2 жолти картони во 10мин...:kesa:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
fler fosil de be oladete malce ne tresete samo tuka, pa nema centralen defanzivez a izleguva poulsen i vleva kamoranrzi toj ke igra defanzivec a? aj samo napagate koga pojma nemate od fudbal

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom