Фантом организација го преплави Скопје со плакати

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Da se kaze samo koga i kade da dojdam na rabotna akcija i tamu sum. Nema da mi e prvpat. Imam rabotno iskustvo i staz :smir:
Persey, не мислев на тебе, ТИ си ја завршил најбитната работа-:smir:, треба да се покажат и докажат оние кои се најјаки на зборови, а најмалку покажуваат на дело - а такви има многу.

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Persey, не мислев на тебе, ТИ си ја завршил најбитната работа-:smir:, треба да се покажат и докажат оние кои се најјаки на зборови, а најмалку покажуваат на дело - а такви има многу.
колку да им фрлиме некоја идеа успат :)

Не мора се да се чека на други.

На пример Crno beli plakati ne se skapa rabota. naprotiv dosta eftina se a pak ja ispolnuvaat zadacata. 500 комада поголем формат во црно-бело коштаат некои смешни 600-700 денари. За флаери пак да не збориме со 1000 денари може да се испечатат едно 30 000 комада. Тоа е најефикасно за овие подалечениве места и другиве градови.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Реално, Србија после војната со Косово и бомбадирањето, во секој поглед беше позади нас.
Реално, и Бугарија до пред неколку години ни ги гледаше само петиците.
За Албанија и Црна Гора треба да зборувам ?
Албанија и Бугарија во СФРЈ ли беа?

Србија во бомбардирањето што загуби?

Секогаш биле индустриски поразвиени од нас, Бугарите исчекорот го направија пред 10+ години, а не сега.
Црна Гора и денес нема ништо освен туризам, така и отскокнаа напред.

КристинаВМ,
Поздрави го стариот од мене и нека провери официјална статистика на производство и удел во економијата на СФРЈ.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.831
Поени од реакции
12.331
Чекај сега...сакаш да кажеш дека јас сум дефетист бидејќи врз реална основа ја согледувам состојбата во државава...или ?
Добро, според тебе која е реалната состојба во државата? Каде сме сега, каде бевме пред 10 години? Според невработеност-вработеност, според индустрија (во моментов не е баш репер пошто секојдневно по некој гигант иде на добош во светот), земјоделство... Дали сме поназад, понапред или стагнираме.
И зошто би прашал сиве овие години -од 1995 наваму- иако бевме во проектите за еу интеграција, се до пред некоја година воопшто не се имплементираше ниеден еу закон, проект и слично.

poraka od ovaj "stariot" pokraj mene:

gresis, do kraj na 93ta i dobar del na 94ta imavme podobar standard i od slovencite, za drugite da ne prajme maubet.

posle katastrofalnata "privatizacija" trgna ekonomski Makedonija nadolu, a efektite gi gledame denes.

inace, jas sega cekam fantomski organizacii da biiip mame na se grcko niz Makedonija :)
За тие години почетните, плата ми беше 40 или 50 марки. Кљусев на тв рече дека ќе мора да стегне, дека ќе переме на рака (буквално тие беа зборовите)... но тоа беше резултат како на приватизираниот капитал, така и на одлевање на огромни суми преку банките во другите републики (за ЈНА веќе знаете како не очерупаа).

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
ај вака да резонираме......за да се вратиме на темава

на кој му смета да си ги искажеш патриотските чуввста во сопствената земја?

грев ли е да си ја претендирам , потенцирам и афирмирам мојата земја со сето свое славно минато?

грев ли е што во моментов најискрено сакам да опстои мојата нација?

грев ли е да се сака МАКЕДОНИЈА??

п.с.

мајката да ви ја ебам предавничка на сите што и ќе помислат на горните прашања да одговорат дека е грев!

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47

грев ли е да си ја претендирам , потенцирам и афирмирам мојата земја со сето свое славно минато?

п.с.

мајката да ви ја ебам предавничка на сите што и ќе помислат на горните прашања да одговорат дека е грев!
Никој нема да ти каже дека е грев, ама ќе почнат со финтите - абе сега не е време, види во каква криза сме, па мене никој не треба да ми кажува дека сум Македонец, па кој плаќа за тоа, па зошто сега кога има шанси за договор со Грците, па....

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
poraka od ovaj "stariot" pokraj mene:

gresis, do kraj na 93ta i dobar del na 94ta imavme podobar standard i od slovencite, za drugite da ne prajme maubet.

Izvini ama konstatacijata deka sme imale podobar standard od Slovencite e gresna.Na denot na otcepuvanje Makedonija imase samo 8 milioni dolari.Toa e katastrofa.Koj ne se sekava na bonovite na redovite za benzin.Pa nie od YU izlegovme kako nerazvieno podracje.Najmalce da se ramnime so Slovenija a ne pak da sme bile podobri od nea.

п.с.

Ete gledas deka ne e grev .
Ne se kries i ne mi smeta.
A koga se kries togas si terorista vo svoja zemja.
Togas si covek koj nema m....nja da go kaze stavot javno.
I se dodeka ne trosis moi pari da se dokazuva tvojata Makedonstina.
Jas znam uste od raganje deka sum Makedonec a na koj ne mu e jasno neka odi na gorenavedenoto od Ogledalo kade e PS da ne mu potcrtuvam bidejki mentalniot sklop ne mu dozvoli drugo da kaze.

п.с.

Ete gledas deka ne e grev .
Jas znam uste od raganje deka sum Makedonec a na koj ne mu e jasno neka odi na gorenavedenoto od Ogledalo kade e PS da ne mu potcrtuvam bidejki mentalniot sklop ne mu dozvoli drugo da kaze.

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
До ogledalo - што ти кажав кои ќе бидат аргументите против плакатите:

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24

п.с.

Ман ја сум со тебе и еве ветувам дека нема да помислам повеќе никогаш на зборот ГРЕВ ,не за друго да не ме пцуеш !:(

за sin ekspres
Претходно се мислам дека парите ти сметаа?Ама од ко се јави некој сега не ти смета? Биди искрен и речи дека ти смета затоа што се сомневаш дека е од ВМРО ДПМНЕ сето ова?
Нов вид на тероризам во Македонија,сите оние кои си ја сакаат државата се терористи ?

Богами незнам дали бил без м..а оној што ги налепил плакатите....Се ќе да е дека ние мудоњите седиме на комп ко свекрви пред порта и се нешто ни смета.. а муда за акција јок....

Ти си еден ,двајца, тројца...... па и 8% ,се додека 34% плаќаат за плакати и се задоволни добро е .

Jas znam uste od raganje deka sum Makedonec
Добро е да си знаеше ,само во последно време почна да се подзаборава па не е лошо овака некој да не потсети.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
сум шетал по доста европски земји ваква глупост не сум видел никаде

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Bidi gord sto si Makedonec zalepen na taraba od gradiliste a do nea kontejneri a vo niv 4ca za nasa opsta zal belci. Koj sobira sisinja, koj stara obleka...
Da se gordees da se pomocas.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
сум шетал по доста европски земји ваква глупост не сум видел никаде
Сигурно и во Европските земји си го рекле истото... досега не сме виделе ваква глупост да шета кај нас.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
ова ми личи на србија во времето на милошевиќ

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
ова ми личи на србија во времето на милошевиќ
Да, бе еве и ние се спремаме да отвориме фронт, само што не знаеме каде ќе биде. Пиринско или одиме од Лерин. Или можеби прво мала интервенција и краина да напраиме во Преспанско?

Kajgana Shop

На врв Bottom