- Член од
- 17 ноември 2009
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 98
Супер и....Јас сакам да се запишам на овој факултет
Супер и....Јас сакам да се запишам на овој факултет
Па ако има некој кој има добро познавање за факултетот да ми објасни за негоСупер и....
Определен, неопределен и двоен интеграл (како и нивна примена), волумен на ротационо тело, бројни редови (алтернативни и функционални), еквилидски и метрички простори, непрекинатост на функции од повеќе променливи, парцијални изводи, диференцијални равенки..Ај кажете ми што се учи математика 2 освен интеграли. Фала
Во факултет заинформатика ги бараш овие предмети ????????Колеги да не имате прашања што се пагале на коловиумите по мегународен транспорт и шпедиција??
И кoј би гo препoрaчaл, етo угд втoр веднaш пoсле кирил и метoдиј, или другиве се пoaрни[DOUBLEPOST=1485774581][/DOUBLEPOST]И кoј би гo препoрaчaл, етo угд втoр веднaш пoсле кирил и метoдиј, или другиве се пoaрни[/quoteЗ
Се знае ФИНКИ. Во Штип само време и пари ке изгубиш. Кога ке аплицираш за работа со таа диплома да речеме во банка заедно со некој со диплома од ФИНКИ,нема да имаш шанси покрај него!
Битола од секој пат била втор универзитетски центар, ама дали е уште не сум сигурен.