и што ми препорачуваш, ако си од финки?Можеш било кој изборен предмет од зимски семестар да го запишеш.
и што ми препорачуваш, ако си од финки?Можеш било кој изборен предмет од зимски семестар да го запишеш.
Зависи од тебе и што ти сакаш да учиш. Плус погоре пишувавме за изборни у трет семестар. Прочитајте пред да го прашате истото прашање по 36 пат во 3 дена.и што ми препорачуваш, ако си од финки?
Ќе пуштат ново соопштение или ако ти се брза иди на огласната табла од сајтот и барај соопштенија од септември 2018 година. Со среќа.Primen sum na finki i sea na 10/11 treba da zapisam kade mozam da vidam koi dokumenti mi trebaat za togaj da nosam
Нема да ти признаат бидејќи се водат како различни предмети. Сепак најдобро е да си прашаш во студентска служба, или пиши му маил на продекан за настава.Здраво колеги! Јас сум запишана на Компјутерско Инженерство, сакам да се префрлам на Компјутерски Науки сега во втора година. Имам прашање ако некој знае како ги признаваат предметите од другиот смер за положени? Конкретно еве за Дискретни Стуктури 1 и 2, јас имам положено дискретна математика. Дали би ми се важеле и они како положени?
Нема никаков процес, пријавување, вонредни студии, ...Здраво, дали ке може некој да ми објасни каков е процесот за работа и студирање во исто време? Сега започнувам со трета година, а во исто време и ке работам целосно работно време. Дали има нешто што ке треба да го направам за да се пријавам некаде или не? Колку што знам на факултетов нема вонредни студии.
Повеќе математика има на КНИ (Калкулус 2 семестри, веројатност и статистика) + вештачка интелигенција и микропроцесори. Потежок смер.Дечки
Која е разликата помеѓу Пет и Кни ?
Вреди да се учи?Повеќе математика има на КНИ (Калкулус 2 семестри, веројатност и статистика) + вештачка интелигенција и микропроцесори. Потежок смер.
За IT пазарот кај нас, каде што најмногу студенти завршуваат како web/mobile девелопери, би рекол не.Вреди да се учи?
Јас сакам да се запишам на финки но ќе имам околу 70 поени дали би ме примиле на некој смер државна или приватна квота
Сите кандидати кои НЕ се рангирани имаат можност да пополнат изјава за рангирање на Компјутерско инженерство - кофинансирање (единствената насока на која има слободни места).