Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

Член од
12 септември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
me interesira dali nekoj ke se zapisi na postdiplomski studii na finki, i aku se zapisuva od kade treba da se zeme taa potvrdata za stranski jazici, od faks ili od skolo za stranski jazici? jas imam uverenie od posetuvan kurs za visoko-sredno nivo na angliski ama od 2003?aku znae nekoj neka pisi

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Ме интересира дали на МТ има слободни места во државна квота?? Пошто не сум во тек со случувањата не бев во можност да ги пратам ве молам за информација..:)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Има некој размилсувано кој профил ке го одбере понатаму од смерот КНИ ?
Чисто информативно мислење некое да прочитам :)

Инаку ги имаат и објаснувањата на предметите објавено

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
У курац со ова, апликацијата за уписи не работи , а треба предмети до 18ти да избереме, нима распоред , ни ништо можеа да почекат уште една недела, па да им текне дек не се само бруцуши на финки

Член од
12 март 2009
Мислења
77
Поени од реакции
73
Многу несериозна работа од страна на надлежните. Сакаат да средат работа во 5 до 12, a не иде тоа така. Апликација да не можат да средат (да не збориме дека ги нема пола од оценките во електронското досие+ нема некои предмети за избор ) и секако врв на тоа е што нема распоред на часови, а убаво си ставиле да одбројува уште колку време ќе почне наставата... Незнам што да кажам само може да речам дека има разочараност кај студентите кои се префлија од ПМФ и ФЕИТ. Како и да е да се надеваме дека ќе им текне дека треба малце посериозно да ја фатат работата, не е наше да судиме од страна може имаат проблеми ваков таков ама не се должни и студентите да се остават во неизвесност.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Може некој да ми каже кои се портали или како и да ги наречам, постојат за логирање на ФИНКИ сајтот каде што може билошто да се прави?

Мислев го направија едноставен како што треба, они пак 10 различни страни за логирање за различни нешта... Наместо се да е на едно место... И оценки и пријави и предмети и материјали...

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
Шо е фората со распоредот?

Понеделник од сабајле до вечер, а за другите денови нема ништо?
Од сајтот:

„Распоредот за студентите од прва година е во фаза на изработка, па во моментов е прикажана само наставата за понеделник. Набрзо ќе следат дополнувања за наредните денови. Во првата седмица лабораториски вежби нема да се одржуваат. Се очекува студентите да дојдат во термините за предавања. На терминот за предавања студентите ќе бидат запознаени со поделбата за аудиториумски и лабораториски вежби. “

Туку, шо се деси со готовите модули за КНИ? Никаде на сајтот не можам да ги најдам..

Kajgana Shop

На врв Bottom