Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Мислам дека ќе биде работен, за студенти не важи спојување викенд со празник, али ти не мораш да идеш (ако не сакаш) :)
Градежен факултет и официјално го спои понеделник со 11 Октомври, така што очигледно спојување важи и за студенти, ако деканатот на факултетот реши така.
Како и да е, за мене убаво е да има спојување без разлика кога тој ден ќе се обработи, ама и да нема, барем тоа да се знае конечно што е можно побрзо, т.е. денеска.

A

apidrone

Гостин
А нешо ко шо начув, среда било „Ден на дрвото“ (не е потврдено ова)... мх мх :)

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
Ми требаат некои материјали од областа компјутерски мерења и нешто за LabVIEW.
Најдов нешто од некој темпус проект, ако има некој други материјали во електронска форма нека прати...
Фала.

Член од
22 август 2011
Мислења
28
Поени од реакции
16
Како оди тоа со ненајавените тестови...по кои предмети најчесто има и колку ѓи има во еден семестер...ме плаши помислата дека освен колоквиуми и тестови ќе има па и тоа ненајавени..само уште испрашување да има и исто како во средноo_O

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Како оди тоа со ненајавените тестови...по кои предмети најчесто има и колку ѓи има во еден семестер...ме плаши помислата дека освен колоквиуми и тестови ќе има па и тоа ненајавени..само уште испрашување да има и исто како во средноo_O
Не најавените тестови претпоставувам ќе бидат не задолжителни и ќе носат екстра поени. Мада ја не сум ич информиран, ти ја кажувам логиката.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Не дава никој ненајавени тестови :) Барем во прва година не.

Има ли некој тука од А паралелка што е, да го прашам нешто за математика?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
ај да ми каже некој што знае за мерна техника на што да обрнам внимание за прв колоквиум што да учам што не ?
што бара (Гавровски Цветан)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
ај да ми каже некој што знае за мерна техника на што да обрнам внимание за прв колоквиум што да учам што не ?
што бара (Гавровски Цветан)
Се бара, освен трета тема.

Член од
18 февруари 2011
Мислења
5
Поени од реакции
3
Дали за компјутерски мрежи има yahoo група или има материјали на порталот или courses?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Дали за компјутерски мрежи има yahoo група или има материјали на порталот или courses?
http://le.finki.ukim.mk

Тука сигурно има група. Ама не знам дали студентите на ФЕИТ можат воопшто да се логираат. Како и да е, ако ти требаат материјалите, извести ме, ќе ги прикачам некаде.

A

apidrone

Гостин
http://le.finki.ukim.mk

Тука сигурно има група. Ама не знам дали студентите на ФЕИТ можат воопшто да се логираат. Како и да е, ако ти требаат материјалите, извести ме, ќе ги прикачам некаде.
Можат. Средија тоа.
Иначе username е истиот ко на FEITle, а password е матичниот број, со тоа што на крај се додава fnk! (без празно место).

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Некој од постарите колеги полагал влезен колоквиум физика 1 од практикумот, како отприлика изгледа тоа?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Некој од постарите колеги полагал влезен колоквиум физика 1 од практикумот, како отприлика изгледа тоа?
Секоја година се спомнува, а никогаш не го дале. :/

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Како тоа.... ? :LOL:
Па така, професорките зборат дека ќе има влезен колоквиум ама не сме полагале такво нешто. Не верувам ни вас да ви дадат, а не ни можам да помогнам во врска со него :)

Kajgana Shop

На врв Bottom