Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.805
Поени од реакции
3.059
ако може некој да ме упати, и да ми каже што треба да учам за усното кај бабичката за математика 1?
или ако има некој да аплоадира некој испит
фала

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Супер, помалце гужва.
Не баш. Ќе се користат просториите што досега се користеа, така да ќе остане исто, може и полошо.

Енергетските смерови за некоја година ќе пукаат, mark my words.
Има недостаток од ваков кадар, затоа се и стипендиите на Мепсо и ЕВН. Зошто нема стипендии на ТК и ЕРПС? Има доволно кадар или има недостаток на работни места во приватен сектор.
Се пријавив на ЕЕУ со втор ЕЕС, се уште меѓу тие два имам некои двојби, ама мислам дека е можно префрлање во втора, а дотогаш веќе ќе бидам одлучен конкретно на кој од овие два смера.
Тоа што сигурно можам да кажам е: Здраво, колеги. :)
Исчисти го прв семестар со добри оцени и поднеси за стипендија во ЕВН/Мепсо и уживај :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Нека си ја удрат главата малце, нека не се занесуваат бе, па никој нема да им се запишува кога се кретени и мислат дека го фатиле Господ за муда. Баш ми е мило што имало толку малце, а денеска колку што разбрав ич луѓе немало.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нека си ја удрат главата малце, нека не се занесуваат бе, па никој нема да им се запишува кога се кретени и мислат дека го фатиле Господ за муда. Баш ми е мило што имало толку малце, а денеска колку што разбрав ич луѓе немало.
Ако имало стварно 150, ќе се тепаат кој да има час повеќе :pos:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Епа успеаа ФИНКИ да ги подлажат идните студенти со финиот однос, искодираа калкулатор за поени, фин, прегледен, лесен сајт за снаоѓање си направија, одговараа на најдебилни и по 500 пати поставувани прашања, беа трпеливи, даваа убави упатства со линкови, live chat сесии...и тоа е тоа. ФЕИТ да удреа на рекламирање малце повеќе ќе имаше повеќе луѓе мислам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Епа успеаа ФИНКИ да ги подлажат идните студенти со финиот однос, искодираа калкулатор за поени, фин, прегледен, лесен сајт за снаоѓање си направија, одговараа на најдебилни и по 500 пати поставувани прашања, беа трпеливи, даваа убави упатства со линкови, live chat сесии...и тоа е тоа. ФЕИТ да удреа на рекламирање малце повеќе ќе имаше повеќе луѓе мислам.
Да не ја заборавиме рекламата на радио од ФИНКИ, напамет ја научив :) И ФЕИТ се рекламираа, во град имаа два билборда, лепеа постери сегде, 5 пати отворен ден, ама џабе е, касно палат.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Да не ја заборавиме рекламата на радио од ФИНКИ, напамет ја научив :) И ФЕИТ се рекламираа, во град имаа два билборда, лепеа постери сегде, 5 пати отворен ден, ама џабе е, касно палат.
Епа КТИА имаат помлада генерација на луѓе, знаат што пали, каде треба да се удри и слично, останатите се постара гарда :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.805
Поени од реакции
3.059
од оваа поделба највеќе ќе го јадат ксиа, повеќето предмети им се исти со на ики..

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
На крај ова со ФИНКИ излезе добра работа, барем ФЕИТ си ја подсредија web_страната :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
па скоро сите задолжителни на ики се изборни на ксиа ..
Ти можеш шо сакаш да бираш за изборен, не само тоа што е наведено во програмата... Од било кој смер можеш да бираш изборни
--- надополнето: Aug 17, 2011 7:17 PM ---
На крај ова со ФИНКИ излезе добра работа, барем ФЕИТ си ја подсредија web_страната :icon_lol:
Боље беше претходната... барем според мене :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
И плус кој и да прашаш за ФИНКИ, секој ќе ти каже дека најдобрите професори се таму и по тоа се лажеш. А ако те праша некој за електро што да кажеш .... дека има проклети професори кои сакаат да те буткаат цело време, кои бараат како што е во учебникот така да напишеш итн, на студентски ќе те испотепаат ако не отидеш во соодветно време. Мене некој да ме праша сеа би го препорачала ФИНКИ, а за понатаму ќе видиме.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.805
Поени од реакции
3.059
Прашање : имам положено физика1 оет1 (на ксиа сум и мат1 ми е задолжителен а го немам) , и сеа за втора сакам да слушам и линеарни трансформации и теорија на системи (кој ги влече мат1) успат со мат1, нешто слушнав дека со молба ќе ми дадат, е сеа дали можам да ги полагам тие предмети ? зошто слушнав дека може ама оцената ќе ми ја ставеле кога ќе положам мат 1 ? дали е ова точно ?
некој поупатен да ми објасни многу ме интересира.. и.. дали ќе можам да запишам изборен предмет (логички кола и дискретни автомати - другите ми ги влече сп и неможам) затоа што треба да го презапишувам и структурирано програмирање?
иако мислам дека не е возможно толку предмети..

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Прашање : имам положено физика1 оет1 (на ксиа сум и мат1 ми е задолжителен а го немам) , и сеа за втора сакам да слушам и линеарни трансформации и теорија на системи (кој ги влече мат1) успат со мат1, нешто слушнав дека со молба ќе ми дадат, е сеа дали можам да ги полагам тие предмети ? зошто слушнав дека може ама оцената ќе ми ја ставеле кога ќе положам мат 1 ? дали е ова точно ?
некој поупатен да ми објасни многу ме интересира.. и.. дали ќе можам да запишам изборен предмет (логички кола и дискретни автомати - другите ми ги влече сп и неможам) затоа што треба да го презапишувам и структурирано програмирање?
иако мислам дека не е возможно толку предмети..
Зависи од професорот, ако ти дозволи ќе полагаш на колоквиум, ако не само на испит, а за оцената не знам. И ќе видиш колку кредити ќе имаш па дали ќе можеш да запишеш и изборен.

Kajgana Shop

На врв Bottom