- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 447
На кое место по приоритет ти е квалитет на слика?Има ли некој искуство со фирмата AOC? Сакам да го земам мониторов па ме интересира да сподели некој искуство ако го има веќе земено
На кое место по приоритет ти е квалитет на слика?Има ли некој искуство со фирмата AOC? Сакам да го земам мониторов па ме интересира да сподели некој искуство ако го има веќе земено
па примарно ми треба монитор за домашна употреба, филмови, гејминг ..На кое место по приоритет ти е квалитет на слика?
Па кога ти е најважен квалитет на слика, а не изглед на монитор тогаш послушај го предлогот на MasteR_#0. Dell прават одлични монитори и за таа цена нема да најдеш монитор со подобра слика (подобар панел). Ако сакаш поефтино земи го benq-то. За овој dell зборампа примарно ми треба монитор за домашна употреба, филмови, гејминг ..
А што ке мењаваш процесор на лаптоп ? поарно купи си нов лаптоп
Препорака за некој процесор, што ќе го замени овој? Ајде графичката и може да помине, ама овој процесор мислам дека е стварно слаб.
па не мораш 700 евра да даваш имаш до 400 евра добри лаптопи ако смениш на тој лаптоп процесор поарно фрли го лаптопот после не се исплаќа поскап е процесорот од лаптопотНемам 700+ евра за давање.
Па искрено одамна немам гледано, како се движат цените. Еве сеа овака на брзина, овој ми падна во око за 350 евра. Мислам дека за таа сума е и повеќе него добар.па не мораш 700 евра да даваш имаш до 400 евра добри лаптопи ако смениш на тој лаптоп процесор поарно фрли го лаптопот после не се исплаќа поскап е процесорот од лаптопот
Барај со интел процесор, батали amd.Па искрено одамна немам гледано, како се движат цените. Еве сеа овака на брзина, овој ми падна во око за 350 евра. Мислам дека за таа сума е и повеќе него добар.
Процесор: AMD E1-1200 1,4 ghz
РАМ: 4 гб
Графичка: AMD HD 7310
Каков е овој процесор? Ме интересира во споредба со мојот. Графичката не е ништо посебно, ама не ми е ни приоритет.
Слаб е тој процесор нешто полошо и од целеронПа искрено одамна немам гледано, како се движат цените. Еве сеа овака на брзина, овој ми падна во око за 350 евра. Мислам дека за таа сума е и повеќе него добар.
Каков е овој процесор? Ме интересира во споредба со мојот. Графичката не е ништо посебно, ама не ми е ни приоритет.
Го нема овој кај мене. Овие пентиум какви процесори се?Слаб е тој процесор нешто полошо и од целерон
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3003&pid=13078
Па кај живееш ти ? што гледаш процесори од пред 5 години имаш нови со i3 со одлични перфомансиГо нема овој кај мене. Овие пентиум какви процесори се?
Procesor: Intel Pentium 2020M 2,4 Ghz
Ram: 4GB DDR (1333Mhz)
Disk: 500GB (5.400 obr/min)
Ekran: 39,6cm/15.6" (1366x768) TruBrite LED
Optika: DVD +-RW DL
Grafika: INTEL HD Graphics
=400€
Од маркиве кои се најдобри? Јас имам ХП ама некако не ми е нај нај. Овој горе е Тошиба.
Овој истиот со 2 гига рам е 250 не 350 евра? http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3003&pid=34943Па искрено одамна немам гледано, како се движат цените. Еве сеа овака на брзина, овој ми падна во око за 350 евра. Мислам дека за таа сума е и повеќе него добар.
Овој 400 евра??? еве ти го за 300 со 2 гига рам и 320 хард диск http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3003&pid=13095 иако ја не би дал ни 200 за него!Го нема овој кај мене. Овие пентиум какви процесори се?
Procesor: Intel Pentium 2020M 2,4 Ghz
Ram: 4GB DDR (1333Mhz)
Disk: 500GB (5.400 obr/min)
Ekran: 39,6cm/15.6" (1366x768) TruBrite LED
Optika: DVD +-RW DL
Grafika: INTEL HD Graphics
=400€
Од маркиве кои се најдобри? Јас имам ХП ама некако не ми е нај нај. Овој горе е Тошиба.