Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
M

Moon Child

Гостин
Ја Твитерот го разбирам како поле за натпревар помеѓу #Влијателните и обичните смртници

Не ги заебавајте #влијателните мрчењето им е единствениот начин за фаќање риби. Да го зачуваме овој ендемичен подвид на мамини галеничиња.

Мислев дека Македонија нима иднина и тогаш ги видов #влијателните и хипстерите од Скопската Чаршија

не го окупирај бикот на Улица Македонија, освен ако не си дел од ... #влијателните

Не поддржувај акција која сам не ја организираш, освен ако е хипстерска и странска - правило #1 на #влијателните

Едноставно, заслужуваат тема. :pos:

М

Мартин`

Гостин
Влијателните се единствени самопрогласени интелектуалци во нашава држава, а што е најважно истите “интелектуалци“ не почитуваат туѓо мислење и на секој начин се трудат да го омаложуваат она што не е слично со нивното / или не им се допаѓа.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Влијателните се единствени самопрогласени интелектуалци во нашава држава, а што е најважно истите “интелектуалци“ не почитуваат туѓо мислење и на секој начин се трудат да го омаложуваат она што не е слично со нивното / или не им се допаѓа.
Нешто како што се случува\ќе се случи во темава.

inb4 први почнаа

Како малине деца сте.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
1. Враќање на #Влијателните
2. #Влијателните го имаат лекот за ракот
3. Има големи шанси бабата која што го предала Гоце Делчев да била тајна членка на #Влијателните
4. #Влијателните ги срушија серверите на Кајгана.....се сомнева дека тие се Македонските Анонимуси.

М

Мартин`

Гостин
Нешто како што се случува\ќе се случи во темава.

inb4 први почнаа

Како малине деца сте.
Нема врска, ние обичните смртници неможеме со твитер интелектуалците и со твитер елитата..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас од поинаков агол - како да сум дел од #влијателните

Радикализам во Македонија? Не е битно тоа. Ајде да се собереме у Менада и да дискутираме за поморот на риби во Тајланд.

Протести кај Скендербег? Па како ќе отидам во Менада бе? Треба да пијам макијато и да твитнам за врбите...

Леле го заборавив Мекинтошот во Менада, коа имавме дебата дали е правилно Барок или Класицизам...

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.524
Поени од реакции
27.343
Ајде фајронт!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Мојата нова омилена багра на самопорогласени интелектуалци.
На твитер едно време секој ден твитав за нив (this sounds so wrong). Чак што више имав едно твитче у стилу дека влијателните твитерџии ми се инспирација и еден самобендисан ми се обрати...еве ја сум влијатеен дали те инспирирам.

Дел од то шо јадев бурек, може се лошо може се срање ама ја си ги сакам...

Како #ВлијателниМакТвитерџии прават забава? Твитаат на ист хаштаг и место кафе пијат сокче.

Денеска двајца луѓе загинаа а 8-мина се повредени во престрелката што се случи помеѓи обичните твитерџии и#ВлијателенМакТвитерџија

Кога обичен твитерџија пљука од љубомора пука,враќам јас во мој стил #ВлијателенМакТвитерџија

Ова со фрескиве е дело на #ВлијателниМакТвитерџии.#влијаеме

Кога на #ВлијателнаМакТвитерџика ќе и кажеш дека има комплекси таа етолку влијателни што тоа го претвора во комплимент оти е комплексна

Што е подобро од секс?Чуството кога влијателен твитерџија ќе те ритвитне и тогаш знаеш дека и ти влијаеш како него, со него, до него, заедно

Кога влијателните твитерџии му рекоа на чак норис да прекине со овие глупости. Чак норис прекина со тие глупости. #влијаеме

Во советот на безбедност на РМ членуваат двајца влијателни твитерџии.

Во советот на безбедност на РМ членуваат двајца влијателни твитерџии.

Кога влијателниот твитерџија прди, цел твитер се тресе па дури и мал дел од фејсбук.

Bond...James Bond Твитерџија...Влијателен Твитерџија

Ни одлуките на Груевски не се толку влијателни колку што се влијателни тие 140 влијателни карактера на еден влијателен твитерџија.

Ако си интелигентен а не си #ВлијателенМакТвитерџија со сопствен блог, тогаш ти не си интелигентен.

Што е по влијателно од еден #влијателенТвитерџија? Двајца влијателни твитерџии ко си гледаат на кафе и твитаат за поскапувањето на бензинот.

Влијателните витерџии твитаат за колку е срање владата од нивнот компјутер што го добиле како ваучер од истата влада. Твитер парадокс...

Г

Грејвдигер

Гостин
Лее, фак! Не! Таман се стивнаа србиве на таа тема, Вие почнавте. :вонзем:

Kajgana Shop

На врв Bottom