Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Дудлањето сега е како античка техника за која има само списи од античките филозофи како Реактив Чувстителниот....
Е мораше на крај да заебеш работа.
е уште и фина да бев....Demi__God - Море, сме имале цела серија заеднички пријатели! What the fucking fuck!?
Не знам кој ти сереше за изгледот, ама може имаат некој проблем со очите, супер си изгледаш, само односот малку повеќе да ти е комплементарен со изгледот.
Жено ефтинава струја ќе пројде треба да се бањаат људево. Остави ги вие работи за утре
Жено ефтинава струја ќе пројде треба да се бањаат људево. Остави ги вие работи за утре![]()
Не претерувај, саркастична беше.ај тие фолоуерс ги одржаваш,а за болдираното демек имаш живот надвор од твитер (не само ти туку грото твитерџики) ?!?!
Прегледај го приврзокот 58016
митот дека твитерџии не ебат е мит. имам дечко, скоро 3 години. моментално сум скроз сегде издепилирана иако е Февруари.ај тие фолоуерс ги одржаваш,а за болдираното демек имаш живот надвор од твитер (не само ти туку грото твитерџики) ?!?!
Прегледај го приврзокот 58016
Е зошто да не? Последниов твитер пост кажува дека можеше уште и фина да бев....![]()
Постојат и такви?извини ако не влагам во описот на неебена влакнеста твитерџика.
дап, ги знам во живоЕ зошто да не? Последниов твитер пост кажува дека можеш
Еве сретна нови луѓе овде, може и некој follower плус (онака индискретно потенцирам)
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 02:01 ---
си имам моменти, може ќе ги начекате
Постојат и такви?![]()
I know a guy or two that are into hairy women. Kinda dead serious ...да, ги знам во живо![]()