Направивме вистински потег што го земавме Gardian во нашиот тим. Проценката на Бати беше (како секогаш) погрешна. Нашиот нов играч игра подобро од било кога, а тоа го докажа и на овој пријателски натпревар. Искрено, изненаден сум и од играта на Macedonian кој покажа доста добра игра во одбраната. Играше цврсти и дрско на моменти, а доби и доста закани од играчите за наредниот натпревар... :zlo:Zemzela напиша:Вчера добар фудбал падна а? Ја за играч на натпреварот го прогласувам Gardian,дечкото одигра топ со желба за победа и без штедење,браво дечко
\\Acid напиша:Направивме вистински потег што го земавме Gardian во нашиот тим. Проценката на Бати беше (како секогаш) погрешна. Нашиот нов играч игра подобро од било кога, а тоа го докажа и на овој пријателски натпревар. Искрено, изненаден сум и од играта на Macedonian кој покажа доста добра игра во одбраната. Играше цврсти и дрско на моменти, а доби и доста закани од играчите за наредниот натпревар... :zlo:
I agree.Zemzela напиша:Вчера добар фудбал падна а? Ја за играч на натпреварот го прогласувам Gardian,дечкото одигра топ со желба за победа и без штедење,браво дечко
Пеер, ја и Гардиан бевме у ист итм.Acid напиша:Направивме вистински потег што го земавме Gardian во нашиот тим. Проценката на Бати беше (како секогаш) погрешна.
aj jas kje dojdam... pa ako ima mesto moze i kje igramGarDiaN напиша:planot ni e u sabota u 19 : 00 za da fatime mesto i da izigrame edno dobro fudbalce
takada daj prijavuvajtese za tie so mislat da igraaat i navivaat
inace toj ronaldo e istiot covek so go napisa postoveXelion напиша:Gardian bese dobar kako golman ne kako igrac.Najdobar bese toj vo Ronaldo dresot toj ja dvizese celata igra na negoviot tim.
GarDiaN напиша:inace toj ronaldo e istiot covek so go napisa postov