ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
KE NAPRAVI LI NEKOJ SPISOK OD SITE FUDBALERI STO SE PRIJAVILE.....

mene me mrzi.....

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Јас(Бушав),Батистута,Ѕвер,Крејзи,Јузер и Бамаргера да потврдат,Стеф,Флик,Мрно,Бобо,Два и не знам дали ќе има уште некои.
Значи ако дојдат сите овие ќе има две екипи јузери,ќе праиме турнирче

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
BusHav напиша:
Јас(Бушав),Батистута,Ѕвер,Крејзи,Јузер и Бамаргера да потврдат,Стеф,Флик,Мрно,Бобо,Два и не знам дали ќе има уште некои.
i 5PY_14 :)

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
BusHav напиша:
Ја идам, мислам дека иде и Ѕвер дека заедно се договоривме да идеме натака.

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
ja mozda idam od 18.45 cas.....ako nema prodolzenie kaj svabite......

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
taman sme 12 dusi ke gi istepame admin/mod -te dodeka otidat po pivo nie ke utepame uste nekoja utakmica :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ама ми е криво што нема да го гледам ова папапапа! Би се кршела од смеење, ептен сте запалени:poss: :poss: :poss:

Thief напиша:
Им испраќам порака на нашите Лузери: ОД ПОЛА ТЕРЕН ГОЛ ЌЕ ВИ ДАДАМ!
:pos2:
Тиф, ти не си арен ... направи го овој потег и јас одма се давам во акција кај другите админи да те земеме горе!:bravo:

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ќе праиме турнирче-кој победи останува во игра

Јас мислам дека според искуството и досега покажаното во првата постава би биле:
Јас
Батистута
Стеф
Френки
Јузер
Бамаргера

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Go papate be luzeriiiiii!

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
BusHav напиша:
Ќе праиме турнирче-кој победи останува во игра

Јас мислам дека според искуството и досега покажаното во првата постава би биле:
Јас
Батистута
Стеф
Френки
Јузер
Бамаргера

Епа морам да кажам дека стварно е добра екипата од тука сите знам како играат само ви фали гоманче иначе јас ке го чувам Стеф по другарска база би го чувал и Бушав ама тоа здравје друг пат коа стаам уште 30-40 кила на мене вака нејкам да настрадам.........:vozbud:

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Urban_Mover напиша:
Епа морам да кажам дека стварно е добра екипата од тука сите знам како играат само ви фали гоманче иначе јас ке го чувам Стеф по другарска база би го чувал и Бушав ама тоа здравје друг пат коа стаам уште 30-40 кила на мене вака нејкам да настрадам.........:vozbud:
Ееееее Стеф го начека послеб од тебе па ќе го чуваш.Немај гајле јас и онака ретки испади ќе имам напред,одбрана ќе играм

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
BusHav напиша:
Ееееее Стеф го начека послеб од тебе па ќе го чуваш.Немај гајле јас и онака ретки испади ќе имам напред,одбрана ќе играм
Е да послаб е ама побрз и опасен е мамата ке треба да убаво се изнамачам а плус треба да дадам и минимум 5 гола ........:zlo:

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Дивајн напиша:
Ама ми е криво што нема да го гледам ова папапапа! Би се кршела од смеење, ептен сте запалени:poss: :poss: :poss:

:pos2:
Тиф, ти не си арен ... направи го овој потег и јас одма се давам во акција кај другите админи да те земеме горе!:bravo:
Да беше машко, да те сфатам зошто паѓаш у несвест за гол од пола терен, ама женско си мајката, ти треба да лобираш за мене, ако почнам да делам тампони со мојот лик, како што најавив (знааам, знааам дека сум досаден и дека по стоти пат истото со тампоните го повторив, ама Дивајн е нова, мора да и` обрнам внимание на најдобриот маркетиншки потег во историјата на Кајгана турнирите :)).

Urban_Mover напиша:
Е да послаб е ама побрз и опасен е мамата ке треба да убаво се изнамачам а плус треба да дадам и минимум 5 гола ........:zlo:
Aко одбраната трча да даде 5 гола - го ебавме ежот. :pusk: :poss: :pos2:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
BusHav напиша:
Јас
Батистута
Стеф
Френки
Јузер
Бамаргера

a kaj e kapitenot i igracot koj sigurno nekoj 70% od golovite gi podade?????:lud:

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
more administracija so so gi motivira nivnite igraci KOI NE SE ADMINI i MODERATORI, sto ne e korektno,

btw da gi motiviram userite,

dokolku tepame, ke ni dadat pivo, ke ni dadat ruka kako posteni gubitnici i posle toa ke se vidime vo:cds: na SEIR do besvest.

:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom