i 5PY_14BusHav напиша:Јас(Бушав),Батистута,Ѕвер,Крејзи,Јузер и Бамаргера да потврдат,Стеф,Флик,Мрно,Бобо,Два и не знам дали ќе има уште некои.
Значи ако дојдат сите овие ќе има две екипи јузери,ќе праиме турнирче
Ја идам, мислам дека иде и Ѕвер дека заедно се договоривме да идеме натака.BusHav напиша:Јас(Бушав),Батистута,Ѕвер,Крејзи,Јузер и Бамаргера да потврдат,Стеф,Флик,Мрно,Бобо,Два и не знам дали ќе има уште некои.
Значи ако дојдат сите овие ќе има две екипи јузери,ќе праиме турнирче
:pos2:Thief напиша:Им испраќам порака на нашите Лузери: ОД ПОЛА ТЕРЕН ГОЛ ЌЕ ВИ ДАДАМ!
BusHav напиша:Ќе праиме турнирче-кој победи останува во игра
Јас мислам дека според искуството и досега покажаното во првата постава би биле:
Јас
Батистута
Стеф
Френки
Јузер
Бамаргера
Ееееее Стеф го начека послеб од тебе па ќе го чуваш.Немај гајле јас и онака ретки испади ќе имам напред,одбрана ќе играмUrban_Mover напиша:Епа морам да кажам дека стварно е добра екипата од тука сите знам како играат само ви фали гоманче иначе јас ке го чувам Стеф по другарска база би го чувал и Бушав ама тоа здравје друг пат коа стаам уште 30-40 кила на мене вака нејкам да настрадам.........![]()
Е да послаб е ама побрз и опасен е мамата ке треба да убаво се изнамачам а плус треба да дадам и минимум 5 гола ........:zlo:BusHav напиша:Ееееее Стеф го начека послеб од тебе па ќе го чуваш.Немај гајле јас и онака ретки испади ќе имам напред,одбрана ќе играм
Да беше машко, да те сфатам зошто паѓаш у несвест за гол од пола терен, ама женско си мајката, ти треба да лобираш за мене, ако почнам да делам тампони со мојот лик, како што најавив (знааам, знааам дека сум досаден и дека по стоти пат истото со тампоните го повторив, ама Дивајн е нова, мора да и` обрнам внимание на најдобриот маркетиншки потег во историјата на Кајгана турниритеДивајн напиша:Ама ми е криво што нема да го гледам ова папапапа! Би се кршела од смеење, ептен сте запалени:poss: :poss: :poss:
:pos2:
Тиф, ти не си арен ... направи го овој потег и јас одма се давам во акција кај другите админи да те земеме горе!:bravo:
Aко одбраната трча да даде 5 гола - го ебавме ежот. :pusk: :poss: :pos2:Urban_Mover напиша:Е да послаб е ама побрз и опасен е мамата ке треба да убаво се изнамачам а плус треба да дадам и минимум 5 гола ........:zlo:
BusHav напиша:Јас
Батистута
Стеф
Френки
Јузер
Бамаргера