S
stefi
Гостин
Сликана сум ја, финтата е да ми го најдеш профилот на фб и од таму да ми вадиш слики вака ептен лесно ќе ти напраамСликај се ајде јас ке ти отворам тема.
Сликана сум ја, финтата е да ми го најдеш профилот на фб и од таму да ми вадиш слики вака ептен лесно ќе ти напраамСликај се ајде јас ке ти отворам тема.
па чим му посветивте волку внимание на топчево, ја се осеќам запоставеноЗначи требало со финта!?
Што убаво ме почасти со сликиве
Па добро бе како ќе спијам јас вечер?
А ти Боки си го имаш за пријател на фб а?Boki Jovanovski
DANAS SVAKI KRETEN KORISTI INTERNET I SVAKI DEBIL MOZE DA IMA PROFIL NA FB.... A NAJJACE OD SVEGA JE TO STO KORISTE TUDJE SLIKE NA PROFILU,ZBOG TOGA STO SU RUZNE I TUZNE,A JOS JACE JE TO STO BAS ONI DAJU SEBI ZA PRAVO NAJVISE DA HEJTUJU I DA KOMENTARTISU NEKOGA NA FB!!!
TERAJTE SE U TRI LEPE....ISKOMPLEKSIRANE BUDALE!!!
Ми се допаѓа· · Сподели · пред 25 минути ·
- На 72 луѓе им се допаѓа ова.
Bojan Jurčenko Tako je Boki kisss :* :* ;*
пред 17 минути·
Ми се допаѓа· 2
Sani Abazi Taka boki samo napred legendooo pozz
пред 16 минути преку мобилен телефон·
Ми се допаѓа· 3
Boki Jovanovski DECKO NE PRASUVAJ MNOGU,AKO NE TI SE SVIGA BRISI,A AKO PRODOLZIS DA PAMETUVAS KE DOBIES BLOCK!!!
пред 15 минути·
Ми се допаѓа· 3
Dragana Dragica Janicic Boki ja sam stavila moju sliku,al' ako tako nasavis stavicu tvoju! JUBIM TE! Bokija svog. . .!
пред 15 минути преку мобилен телефон·
Ми се допаѓа· 1
Milos Panic Privatni Profil Boki pa to su Kurta & Murta!
пред 14 минути преку мобилен телефон·
Ми се допаѓа· 1
Biserka Lesar TO SE MENI DESILO)) uzeo mi neki profil..kap...da...TUGA I BOL U LJUDIMA..ZLOOO do neba ..ljubimm te**
пред 14 минути·
Ми се допаѓа· 1
Martina Petkovska ako si pameten voopsto nema da se pojavuvas na socijalna mreza...
пред 14 минути·
Ми се допаѓа
Aleksandar Josevski toa ti e seoj bezobrazen sednal da raboti na fb!
пред 12 минути·
Ми се допаѓа
Dragana Dragica Janicic Martina znaci ti nijesi pametna!
пред 9 минути преку мобилен телефон·
Ми се допаѓа· 1
Da pa stoСТОП за насилството врз жените!!!
--- надополнето: 27 август 2012 во 13:28 ---
А ти Боки си го имаш за пријател на фб а?