chipicaoo
unknown
дали има везе ако се постари документите од 6 месеци или не ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали има везе ако се постари документите од 6 месеци или не ?
Мислам дека нема везе, поради тоа што нема наведоено во огласот да се нови.
знам дека за документот дали си осудуван е од променлива категорија и мора нов ама овие државајнство и извод ми е некако проблем истотака прашав во СВР Куманово велат не пишува на огласот
јас за државјанство прашав важност и ми рекоа 6 месеци (во СВР) ... така да ако не ти е проблем најдобро биди си чист т.е. све најново, па после да не се чудиш зошто те одбиле (ако немаш врски)
Тие извод на родени и државјанство секогаш ги бараат нови, напрај си нови.Кој како сака така одговара ? тебе ти рекле така мене ми рекле овака луда работа никој ништо не знае
некој да им ги чита критериумиве ќе помисли нашиве полицајци Терминатор до Терминатор се а не со стомаци од тука до Марс. Не треба 3.2 километри да истрчаш за 13 минути за да можеш да пишеш казна![]()
Дечки да ве прашам некој да не знае дали важи и утре за ова да се пријавува,со оглед дека е последен ден .Фала![]()
Od kade ova deka vo Ebr golem del ke zavrsele ?Поставени се вакви услови за да уште од старт се намали бројот на кандидати.
А овие што влагаат сега, и претходните, 80 посто од нив ќе се позиционираат по специјалните единици. Поголемиот дел ќе одат во ЕБР, смена на генерации има таму, и мал дел ќе одат во ЕСЗ. А тие се мешињата ќе останат у станица
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 19:19 ---
јас колку што знам денес е последен ден, така да ако не си се пријавил до 16 часот, ништо веќе не праиш.
Od kade ova deka vo Ebr golem del ke zavrsele ?![]()
Onie sklekovite,zgibovite,stomacnite i trcanjeto igraat li uloga da te primat ? Ili taka se staveni kolku eve barame nesto ?
Prosliot konkurs eden moj drugar projde na site ovie baranja i ne go viknaja...A kakvo dete e stvarno zalosno...Како не играат улога.
Јас како што знам "врските" успеваат, ама битно е да ги поминеш тестирањата.