Утре оглас за 400 полицајци, физичката кондиција предуслов

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
дали има везе ако се постари документите од 6 месеци или не ?

Мислам дека нема везе, поради тоа што нема наведоено во огласот да се нови.

знам дека за документот дали си осудуван е од променлива категорија и мора нов ама овие државајнство и извод ми е некако проблем истотака прашав во СВР Куманово велат не пишува на огласот

знам дека за документот дали си осудуван е од променлива категорија и мора нов ама овие државајнство и извод ми е некако проблем истотака прашав во СВР Куманово велат не пишува на огласот

јас за државјанство прашав важност и ми рекоа 6 месеци (во СВР) ... така да ако не ти е проблем најдобро биди си чист т.е. све најново, па после да не се чудиш зошто те одбиле (ако немаш врски)

јас за државјанство прашав важност и ми рекоа 6 месеци (во СВР) ... така да ако не ти е проблем најдобро биди си чист т.е. све најново, па после да не се чудиш зошто те одбиле (ако немаш врски)

Кој како сака така одговара ? тебе ти рекле така мене ми рекле овака луда работа никој ништо не знае

Кој како сака така одговара ? тебе ти рекле така мене ми рекле овака луда работа никој ништо не знае
Тие извод на родени и државјанство секогаш ги бараат нови, напрај си нови.

абе уште ли верувате у ова? :cautious:
кој ке ве прими бе не си прајте филмови.
кај дебели врски па и кеш треба.
јебете извод стар нов, врската се ке ви среди ако више ја имате:)
у спротивно не губете време и не си влевајте лажна надеж

Дечки да ве прашам некој да не знае дали важи и утре за ова да се пријавува,со оглед дека е последен ден .Фала ;)

некој да им ги чита критериумиве ќе помисли нашиве полицајци Терминатор до Терминатор се а не со стомаци од тука до Марс. Не треба 3.2 километри да истрчаш за 13 минути за да можеш да пишеш казна :rolleyes:

Поставени се вакви услови за да уште од старт се намали бројот на кандидати.

А овие што влагаат сега, и претходните, 80 посто од нив ќе се позиционираат по специјалните единици. Поголемиот дел ќе одат во ЕБР, смена на генерации има таму, и мал дел ќе одат во ЕСЗ. А тие се мешињата ќе останат у станица :)
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 19:19 ---
Дечки да ве прашам некој да не знае дали важи и утре за ова да се пријавува,со оглед дека е последен ден .Фала ;)

јас колку што знам денес е последен ден, така да ако не си се пријавил до 16 часот, ништо веќе не праиш.

Више и на врапчињата им е јасно како идат овие работи. Не сме од вчера.
Не би требало да се брукаат со овие наводни огласи за работа во МВР.
Едноставно, се смирува ситуацијата у Сирија и како што се враќаат психо-муџите од таму со авион, нека ги чекаат одма со спремна нова униформа на аеродром (за да не изгубат ни еден ден стаж).

Поставени се вакви услови за да уште од старт се намали бројот на кандидати.

А овие што влагаат сега, и претходните, 80 посто од нив ќе се позиционираат по специјалните единици. Поголемиот дел ќе одат во ЕБР, смена на генерации има таму, и мал дел ќе одат во ЕСЗ. А тие се мешињата ќе останат у станица :)
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 19:19 ---

јас колку што знам денес е последен ден, така да ако не си се пријавил до 16 часот, ништо веќе не праиш.
Od kade ova deka vo Ebr golem del ke zavrsele ?:cautious:

Onie sklekovite,zgibovite,stomacnite i trcanjeto igraat li uloga da te primat ? Ili taka se staveni kolku eve barame nesto ?

Како не играат улога.
Јас како што знам "врските" успеваат, ама битно е да ги поминеш тестирањата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom