Утре оглас за 400 полицајци, физичката кондиција предуслов

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
Prosliot konkurs eden moj drugar projde na site ovie baranja i ne go viknaja...A kakvo dete e stvarno zalosno...

Јебига, јас знам две девојчиња шо извадиле далеку подобри резултати од машките, ама не ги викнале.

Јебига, јас знам две девојчиња шо извадиле далеку подобри резултати од машките, ама не ги викнале.

Јас знам момчиња кои само аплицираа на конкурсот и седеа дома, а кога дојде време облекоа униформа. (n)

Јас знам момчиња кои само аплицираа на конкурсот и седеа дома, а кога дојде време облекоа униформа. (n)

Добро, ако биле од албанска националност не ме чуди тоа искрено :)

Да не има некој што се пријавил, земал бројче- а нема да оди на проверките ? (купи-продај бројче) :D

Да не има некој што се пријавил, земал бројче- а нема да оди на проверките ? (купи-продај бројче) :D
Како ќе ти продадат бројче?Кога ќе поднесеш документи во полициска станица, ти даваат потврда со слика твоја, адреса на живеење на која ти доставуваат покана и еден примерок останува во полиција ,потоа на тестирањата бараат твоја лична карта.Не е така едноставно па некој само бројче да ти продаде.

5.500 кандидати на возраст до 25 години

Не дека сите сакаат да станат полицајци , туку кога нема друго, луѓето си пробуваат, плата да се земе.

Најголем работодавец е државата , неиздржливо е ова.
Греота е што се лажат... Поточно што ги лажат само... 5491*2 скршени срца ќе има очигледно

5.500 будали што веруваат во вакви огласи. Нели научивте како идат вработувањата во мвр и останатите државни установи и кои личности ќе бидат вработени? :tapp:

Читам дека физичката кондиција ќе била предуслов!
Па нормално.Кој прв ќе трчне до партија тој ќе биде полицаец.:D Останатите глупаци ќе си прават склекови за џабе...

Грешка е насловов, треба да стои "партиската книшка предуслов".

Грешка е насловов, треба да стои "партиската книшка предуслов".
па не би рекол, минатиот конкурс познавам неколку души кои имаа и партиска книшка и се поминаа и пак не ги примија, а видов луѓе од опозицијата во првите на списоците, зборувам за луѓе од мојот град така да и тоа не брка работа ;)
http://ohrigani.mk/priemen-ispit-za-politsajtsi/

Државата односно власта е најголем бизнис, затоа и темава е тука во „Економија и бизнис“ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom