Paranoik
내 ♡, ∞.
- Член од
- 10 август 2008
- Мислења
- 1.873
- Поени од реакции
- 451
160нешто, околу 7-8 сантима повисока.А сега?
160нешто, околу 7-8 сантима повисока.А сега?
Lol :ija: прогресивна деградација... Како е можно да се намалуваш бе срце???На систематски во 7мо одделение ко се мерев бев 165,во прва година бев 162,сеа дома се измерив 160 сум
Како и да е, ниска сум
Како и да е, како што би рекол Шорти, јас сум метро и желба за растењеПовисок си ти од мене иначе за едно 4,5 сантима а јас сум 169. Сигурен си дека си 168?! А и Маца Дарк е пониска од мене па види му ја сеа...
А ти колку си висока?Да знам дали да ти посакам добредојде на темата :kesa:Како и да е, како што би рекол Шорти, јас сум метро и желба за растење
Пишав во претходните постови...1.67.8, а и со оглед на тоа што имам 17 години, ниска сум!А ти колку си висока?Да знам дали да ти посакам добредојде на темата :kesa:
За женско на тие години таман си.Пишав во претходните постови...1.67.8, а и со оглед на тоа што имам 17 години, ниска сум!
До пред година дена ми пишуваше 9 години .... ако тоа ти кажува нештоВозраст: 30
23 godini 179,5 cm
Fail
А за не е воопшто ако случајно не згреши и замени пример 6 со 7. Јас мислам дека не си ти за овде :kesa: